Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמנם עוד לא קיבלתי את הקיה פיקנטו שלי, אבל היא אמורה להגיע בחודש הקרוב ואני כבר מסתכל קדימה. אין ברכב שליטה על הרדיו והדיבורית מההגה, וזה משהו שממש חשוב לי (והוא גם בטיחותי יותר). בהגה עצמו יש הכנה לזה ואת הרכיב והחוטים (המקוריים מבית קיה) ניתן לקנות באיביי. יש כבר כמה מקומות זריזים בארץ שנותנים את המוצר + כל ההרכבה בדיל אחד, וזה נראה פתרון טוב ויפה. במוסכים המורשים של קיה הם לא מאפשרים להתקין את זה.

השאלה שלי - האם התקנת השליטה מההגה פוגעת באחריות המקורית? האם זה מבטל את כל האחריות או רק דברים הקשורים לחשמל או להגה? האם יש דרך לברר זאת באופן ודאי לפני ההתקנה? אני כמובן נוטה לא לעשות את זה במידה ויפגע באחריות, למרות שזה באמת משהו שחשוב לי.

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

אין דגם של פיקנטו עם כפתורים על ההגה?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
הכי טוב לקבל תשובה מוסמכת מהיבואן, בסופו של דבר הוא זה שנותן את האחריות.

השאלה אם אפשר לסמוך על זה, או שזה נחשב שאלת קיטבג (=בטוח יגידו שאסור). הרי אם היו מאפשרים, אני מניח שהיו מסכימים להתקין בעצמם במוסכים מורשים תמורת תוספת תשלום.

אין דגם של פיקנטו עם כפתורים על ההגה?

לצערי לא. הזמנתי את הדגם שנחשב הכי "מפואר", ואין לו את זה. בחו"ל זה בא ככה, אבל לא בארץ...:-(

פורסם

בקשה פוסט של מישהוא שעשה בדיוק מה שאתה רוצה לעשות על הפיקנטו שלך, לשאלתך, לדעתי לא אמור לפגוע באחריות כי קיימת הכנה ואתה רק מחבר פריט שהוא מקורי גם ככה למחבר מוכן מראש ולא מתעסק עם מערכת החשמל, אבל עדיף לשאול בסוכנות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=413880

פורסם

יש לי חבר שעשה דבר דומה עם רכב אחר, חיפש שמישהו יעשה לו אתזה במוסך מורשה בשביל לא לאבד אחריות, כמה מוסכים סירבו ובסוף אחד הסכים לעשות את העבודה, במידה ומורשה עשה את העבודה אין מה לדאוג.

פורסם

נראה מדליק, אבל רוב הכפתורים רלוונטים לדיבורית BT..

שאין במערכת..אז מה? יש מודול שאפשר לחבר אליה או משהו בסגנון?

יש מאיפה להשיג אותו?

אם כן, אז זה שווה..אני מזמין לחברה שלי במיידי :-)

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לפנ שהתקנתי כספת מחשב, השגתי מסקודה אישור בכתב שזה לא פוגם באחריות. (הנציג מכירות אמר לי שזה מחמם את המחשב וזה לא בריא).

דיבורתי BT עדיף להתקין משהו עם קונטרולר (הכפתורים) ולתקוע אותו במקום טוב ברכב ולא על ההגה.

יכול ליהיות שהיבואן יתן לך אישור, אבל כל עוד אתה מתקין רק אצל מורשה (מורשה לעבודה הזו, אני עשיתי הכל במוסך של מוטורולה).

פורסם

היבואן לא יאשר לך את זה כפרינציפ.

אתה דופק לו את האפשרות למכור לך גירסה מאובזרת יותר בהרבה יותר כסף.

בזמנו רציתי לקנות לרכב הקודם שלי פסי גג מקוריים וחישוקי מגנזיום.

התוספת לרכב AFTERMARKET היתה כמה אלפי שקלים אבל כחבילת אבזור, כמה עשרות..

ברור שהיבואן לא הסכים להתקנה וגם אמר שההתקנה תהיה על אחריותי.

קנה, תתקין ושלום על ישראל.

פורסם

אני לא יודע מה אני צריך לרכוש על מנת להנות מ BT מקורי ברכב (יש אפשרות לקבל קישור )

אפשר עזרה ??

תודה

פורסם
אני לא יודע מה אני צריך לרכוש על מנת להנות מ BT מקורי ברכב (יש אפשרות לקבל קישור )

אפשר עזרה ??

תודה

למה אתה נעול על BT מקורי?

אני מדבר עם דיבוריות של מוטורולה ברכבים שלי, עכשיו שמו לי אחת חדשה חברה יותר שכונה (לא מוכרת) וכולם מעולות!

סתם חבל לבזבז כסף על מקורי.

• תוכן חדש...