Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על נורת אלאדין צבע אדום שדולקת.

מעט היסטוריה:

לפני כחודש הרכב היה במוסך מרכזי ובין היתר בוצע פלאשינג למנוע,הושמו שמן ופילטר חדשים ע"פ הוראות יצרן .

בשבת האחרונה בשעת נסיעה הנורה הבהבה לסירוגין וכשהגעתי לבית בדקתי מפלס שמן (היה נמוך אך לא משהו שהיה צריך להדליק נורה) התופעה נעלמה.

היום התופעה חזרה בשעה שיצאתי מחוץ לעיר -הנורה דלקה אך המשכתי לכיוון היעד שלי,הפעם נתתי למנוע להתקרר והוספתי שמן שהיה חסר אך הנורה דולקת עדיין.

המנוע נשמע טוב מאוד ללא שינויים הנורה דולקת רצוף.

האם יכול להיות שמדובר בחיישן גובה שמן תקול?

האם הלכה הקומפרסיה?

משאבת שמן תקולה?

מה דעתכם?

Gn'f'R

פורסם

כאשר נורת לחץ שמן דולקת במהלך נסיעה עוצרים בצד מיד ומדוממים מנוע, בודקים שמן אם יש מזמינים גרר ולא מניעים את המנוע עד לפתרון הבעיה.

 

כניראה שהפלאשינג דחף את כל הבוצה לרשת הסינון של משאבת השמן וסתם אותה.

 

אל תניע את המנוע גרור אותו למוסך, מקווה בשבילך שהנזק כבר לא נגרם.

 

איני מכיר את הנורה הזו ומה היא אומרת אלא לפי דבריך אני מסיק שהיא נורת לחץ שמן.

 

אם מדובר בנורה של מפלס השמן אז אין כ"כ מה לדאוג אלא רק לבדוק דרך המדיד כניראה החיישן תקול.

פורסם

שלום רב !

הנורה מסמלת, שיש לכבות מנוע מידית, ולהגיע למוסך בגרר.

בסבירות גבוהה שהפלשינג גרם נזק, יותר מאשר תועלת, וגרם כמו שקודמי ציין, סתימת רשת הסינון של משאבת השמן.

דרושה בדיקת לחץ שמן בעזרת שעון מכני, בדיקה של צמיגות השמן שהוחלף לרכב ,והאם בהתאם להמלצות היצרן, והסבר מדוע מדוע פנית בכלל מראש למוסך לביצוע פלשינג?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום צביקה ,

נהגתי בחוסר אחריות בכך שלא דוממתי מנוע מיידית ונסעתי ברכב-למדתי את הלקח שלי.

1) בקשר לפלאשינג : ניתן לראות בהיסטוריית ההודעות שלי שלפני חודש משאבת המים שלי שבקה על כן גררתי את הרכב למוסך מרכזי שם ראו שכתוצאה מכך המים והשמן התערבבו ולכן הם ביצעו פלאשינג בנוסך להחלפת משאבת המים.בבדיקה שהם עשו לא נגרם נזק למנוע כי תפסתי את זה ממש בהתחלה.

 

2)היום בבוקר הלכתי לבדוק את הרכב -הנורה לא הופיעה אך כעבור מס' דקות החל לצאת עשן לבן מהמנוע ועל הרצפה נוקזו מס' טיפות שמן. דוממתי מנוע במיידי והזמנתי שירות גרירה.

 

3) הרכב נמצא כרגע במוסך : פירקו יוניט לחץ שמן וגילו כי הוא סדוק-לטענתם זו הבעיה,ההסבר לעשן הלבן בבוקר היה "טיפות שמן שנפלו על האגזוז החם" הרכב עדיין שם מכיוון שלא מוצאים יוניט כזה והם נמצאים בחיפושים אחריו באזור ב"ש.

 

4)נאמר לי שברגע שירכיבו יוניט כזה חדש אז הם יחברו את הרכב לבדיקת לחץ .

 

לטענתם ועניות דעתם הבעיה מסתכמת ביוניט לחץ שמן,אך עברו כבר 4 שעות ועדיין לא נמצא יוניט.

 

***הרכב כרגע נמצא במוסך מורשה ולא אותו מוסך מרכזי שהייתי בו לפני חודש.

Gn'f'R

פורסם

שלום רב !

קראתי את היסטוריית התגובות שלך, לאחר שכבר שלחתי את תגובתי, ולא יכולתי לערוך אותה מחדש, הפשלה היא שלי.

בכל מקרה באם סעיף 4 נכון אני מניח שבעייתך נפתרה, ובאם היוניט יגיע, ויוחלף בעייתך קרוב לוודאי , תפתר.

אנא עדכן בנידון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה שלום,

אתה יכול בבקשה להסביר לי האם זה ממש קריטי לשנות את השמן לצמיגות אחרת ממה שמבקש היצרן? לדוגמה, אם היצרן מבקש 15W-40 האם זה משנה אם שמים 5W-30 או 5W-40? יכול להיות שאני טועה אבל ההיגיון אומר וכך גם כמה מכונאים שאם השמן הוא נוזלי מדיי ממה שהמשאבה תוכננה לו, הדבר יקשה על המשאבה לשאוב את השמן ולספק את הלחץ הנדרש עד אשר השמן יתחמם ויגיע לטווח הדרגה הגבוהה שלו. האם יש היגיון ובסיס לסברה הזו?

האם לפי דעתך מנוע שמומלץ עבורו 10W-30 "יאהב" שמן 5W-30 או 5W-40?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

עדכון :

חבר קרוב נרתם לחיפושים אחר היוניט והאבידה נמצאה והוזמנה -תגיע לידיי כפי הנראה ביום ג' הקרוב.

בינתיים הוצאתי את הרכב מהמוסך והחזרתי אותו הבייתה עד הגעת החלק,ונחזור למוסך לפירוק והרכבה ובדיקת לחצים.

בינתיים הרכב יהיה ללא תזוזה מיותרת על כל מיקרה.

סה"כ עלויות:

100 ש"ח עבור עבודה

420 ש"ח (מחיר מיוחד) עבור חיישן הלחץ.

 

***האם זה נכון שיוניט הלחץ עובד תחת לחץ של 3.5 באר?

Gn'f'R

פורסם

עדכון :

היוניט הגיע לידי היום בבוקר ,הותקן ונבדק הרכב -נמצא תקין.

משם המשכתי למכון שטיפת רכב שם ביצעתי שטיפה למרכב התחתון של הרכב עקב נזילות השמן שהיו.

תודה לעונים !

Gn'f'R

פורסם

אני שמח שזה החיישן זייף, אבל להבא דומם את המנוע מיד! חבר גם חשב ברוב טפשותו שזה חיישן כי אין מצב שלא יהיה לו לחץ שמן, למרות שאמרתי לו לא לגעת ברכב הוא הסתובב איתו ככה. יום למחרת קראנק שלו התחיל לזמר בקולי קולות.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

×
×
  • תוכן חדש...