Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בחו"ל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,בקיץ אני ועוד כמה חברים מתכננים לטוס לאירופה...מאמין כיוון איטליה/גרמניה/שוויץ/אוסטריה.

הבנתי שלהשכיר רכב בחו"ל זה מגיל 21 ומעלה.

יש לי כאן חבר שהוא בן 21 ויש לו רישיון מגיל 19.

השאלה האם ניתן להשכיר בשבילינו רכב?

כי אבא שלי אמר שנכנסו חוקים בחלק מהמדינות לדוגמא שרק למי שיש רישיון ככה וככה שנים הוא יוכל להשכיר את הרכב.

מישהו יכול לתת רשימת מדינות מפורטות איפה אפשר להשכיר רכב למי שיש לו 21 ולא בוותק הרישיון עצמו?

תודה רבה!

פורסם

בקיץ האחרון הייתי באירופה והשכרנו רכב בשוויץ.

לא הייתה שום בעיה עם הגיל (22 ו24) בהשכרה אך היה צריך לשלם תוספת לנהג מתחת לגיל 25.

אתה גם יכול להתקשר לחברות עצמן, או לשלוח להן מייל ולבדוק מה החוקים אצלם.

פורסם
אהלן,בקיץ אני ועוד כמה חברים מתכננים לטוס לאירופה...מאמין כיוון איטליה/גרמניה/שוויץ/אוסטריה.

כי אבא שלי אמר שנכנסו חוקים בחלק מהמדינות לדוגמא שרק למי שיש רישיון ככה וככה שנים הוא יוכל להשכיר את הרכב.

מישהו יכול לתת רשימת מדינות מפורטות איפה אפשר להשכיר רכב למי שיש לו 21 ולא בוותק הרישיון עצמו?

תודה רבה!

תבדוק באתרים השונים.

שים לב להוסיף את כל התוספות האפשריות מבחינת ביטוח (יכול אפילו להכפיל את מחיר ההשכרה) ואל תחסוך בכך.

כשאני נוסע לחול אני שוכר רכב בשדה התעופה ומחזיר באחד המשרדים הקרובים למקום שהייתי זה חוסך לי את הנסיעות משדה התעופה לעיר בד"כ שווי השכרה הוא כמחיר המונית/נסיעות לעיר , אתם שלושה כך שהנה יש לכם כבר שלושה ימי השכרה חינם.

פורסם

לא שלושה,מתכננים לנסוע 5 חבר'ה מאמין(רכב מלא)...

מישהו יודע מה העלויות של השכרת רכב בחו"ל ליום? סתם דוגמא מאזדה 3 שנת 2010....

ולמישהו יש אתר שאפשר לבדוק דרכו את ההגבלות להשכרת רכב באותה מדינה?

תודה רבה!

פורסם

זה לא תלוי רק במדינה אלא גם בחברת השכרה עצמה, למשל בגרמניה רק SIXT משכירה לבני 18 ושאר החברות ל 19 וחלק 21, צריך להיכנס לאתרים ולבדוק .

מאזדה 3 ככל הנראה שלא תמצא להשכרה באירופה :) אבל לפי דעתי קטוגרית המשפחתיות (ככל הנראה תקבלו גולף\אסטרה\מגאן) תהיה די צפופה בשביל 5 אנשים אבל בקטגוריה יותר גבוהה יהיה יותר קשה למצוא חברה שתסכים להשכיר לכם מפאת הגיל, ואם כבר אתם לוקחים משפחתית אז תנסו להזמין סטיישן.

אתם צריכים גם לבדוק שחלק מהחברות במיוחד בגרמניה ובשוויץ לא מרשות לקחת את המכוניות שלהם לאיטליה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני במקומכם הייתי מזמין קטגוריית מיני-ואן או 2 רכבים, אי אפשר להכניס 5 אנשים+ציוד לרכב משפחתי אפילו סטיישן.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

בדקתי לך אילו תנאים יש בחברות ההשכרה הגדולות באירופה:

(יש חברות השכרה נוספות, קטנות יותר, שבהן יש פחות הגבלות, עשה חיפוש באינטרנט).

באיטליה, ניתן לשכור רכב מגיל 21 (מלבד נהגים חדשים),

אתה יכול לשכור רכב מקטגוריה A כמו פיאט פנדה

+ רישיון בינלאומי,

+ תוספת נהג צעיר - 15 יורו ליום +מע"מ.

בגרמניה, ניתן לשכור רכב מגיל 21, ותק של שנתיים,

אתה יכול לשכור רכב מקטגוריה A/ B/ C

רישיון ישראלי מספיק

+תוספת של נהג צעיר - 10 יורו ליום+מע"מ

תהנו,

ענת

אוויס

תודה רבה!

• תוכן חדש...