Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פרק את הדיפון הפנימי של הדלת (דרוש מברג לפירוק הידית). החיפוי מתפרק במשיכה.

ככל הנראה המכה גרמה לנזק גם לחיבורים של מנגנון החלון, לכן יש לעבוד בזהירות כדי לא להחמיר את הנזק.

במקום פטיש גומי, עטוף קרש רחב כלשהו בשמיכה ונסה ללחוץ כלפי חוץ כשאתה מפעיל לחץ פיזי מתון ולא במכות חזקות.

ייתכן שתצליח לישר מעט את המכה אך אני סבור שמבחינה אסתטית, לא תצליח לשפר הרבה באמצעים ביתיים.

בכל מקרה, רצוי ללשפשף ולצבוע בצבע יסוד את הפח החיצוני במקומות בהם הצבע התקלף. אם לא, החלודה תתחיל להופיע תוך מספר ימים.

האם כדאי לקחת את הקרש העטוף בשמיכה ולתת עם הפטיש גומי על הקרש לאט לאט כדי שהפח יחזור בחזרה?

פורסם

תפתח את דפון הדלת, תוציא אותה החוצא לחלוטין. תדאג שהחלון ישאר למעלה כמובן.

ותדחוף את המכה החוצא, אני אישית עשיתי זאת בעבר בהתחלה עם החלק האחורי של מברג (גומי) זה מה שהיה ברשותי.

ולאחר מכן עשיתי את זה עם כף היד, עשה עבודה טובה יותר.

אצלך ישארו סימנים אבל רוב המכה תצא החוצא, גש לאוטו ותעשה את זה.

לא צריך לעשות כלום חוץ מזה, אתה דופק את הדלת מבפנים לבחוץ לכן לא משנה עם תקבל שריטה בפנים (ואתה לא)

פורסם
תפתח את דפון הדלת, תוציא אותה החוצא לחלוטין. תדאג שהחלון ישאר למעלה כמובן.

ותדחוף את המכה החוצא, אני אישית עשיתי זאת בעבר בהתחלה עם החלק האחורי של מברג (גומי) זה מה שהיה ברשותי.

ולאחר מכן עשיתי את זה עם כף היד, עשה עבודה טובה יותר.

אצלך ישארו סימנים אבל רוב המכה תצא החוצא, גש לאוטו ותעשה את זה.

לא צריך לעשות כלום חוץ מזה, אתה דופק את הדלת מבפנים לבחוץ לכן לא משנה עם תקבל שריטה בפנים (ואתה לא)

מגניב... הכי הרבה אם אראה שיש צורך בחומר פחחות ארכוש ואתחיל את התהליך של הצביעה... מאתגר אותי :lol:

פורסם

מה שאני הייתי עושה במקרה שלך זה לחפש בפירוקיה בלנו לבנה ומפרק דלת במצב טוב תמורת 250-300 ש' ומרכיב תוך שעה.

אני לא יודע מאיפה אתם לוקחים את המחירים האלה. גם כשחיפשתי פנס ראשי לרכב, המכונאי אמר לי קנה מפירוק זה עולה שם 200 ש"ח. כשהגעתי לפירוק נאמר לי שהפנס עולה יותר מאלף ש"ח, כן כן משומש. יותר יקר מחדש חליפי, למה? כי זה משומש אבל מקורי. אני מתאר לעצמי שעל דלת תקינה הם ירצו שם מחיר אסטרונומי. מי שאומר שבפירוקיות אפשר לקנות חלקים בגרושים, כנראה מזמן לא ביקר שם. הם לא ממהרים למכור ולא מורידים במחיר, כנראה יש להם שוק טוב בקרב מוסכים שרוכשים את החלקים בהמוניהם.

פורסם

כשראיתי את התמונה לא יכולתי שלא להגיב...

בבאלנו שלנו (לשעבר) הייתה לנו מכה דומה - מישהו יצא מהחנייה ועיקם לנו את הדלת (רק בלי השריטה העמוקה למעלה). הוצאנו את הדיפון ובעלי נתן 3-4 מכות לא חזקות מדי עם ידית של פטיש רגיל. העניין הוא למצוא את הנקודה הנכונה כך שכל השטח העקום יחזור למצבו המקורי, אבל אחרי שאיתרנו את הנקודה, התוצאות היו טובות מאוד. אחרי התיקון היינו צריכים להדביק חזרה את פס הפלסטיק הדקורטיבי שיצא ממקומו. ברמה האסטטית, קיבלנו דלת במצב טוב מאוד. בהצלחה!

ליהי

פורסם
כשראיתי את התמונה לא יכולתי שלא להגיב...

בבאלנו שלנו (לשעבר) הייתה לנו מכה דומה - מישהו יצא מהחנייה ועיקם לנו את הדלת (רק בלי השריטה העמוקה למעלה). הוצאנו את הדיפון ובעלי נתן 3-4 מכות לא חזקות מדי עם ידית של פטיש רגיל. העניין הוא למצוא את הנקודה הנכונה כך שכל השטח העקום יחזור למצבו המקורי, אבל אחרי שאיתרנו את הנקודה, התוצאות היו טובות מאוד. אחרי התיקון היינו צריכים להדביק חזרה את פס הפלסטיק הדקורטיבי שיצא ממקומו. ברמה האסטטית, קיבלנו דלת במצב טוב מאוד. בהצלחה!

ליהי

כמה שאני שמח לקרוא את זה :lol:

• תוכן חדש...