Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני כזה כישרוני שהצלחתי לגרום נזק לרכב שלי בעת צאתי מהחנייה אתמול בערב:evil:

להלן התמונה של הנזק::-(

scaled.php?server=685&filename=img00051ae.jpg&res=medium

שאלות:

1. האם אפשר לפתוח את הצד של הדלת מבפנים ולדחוף בחזרה את הפח לאיך שהוא היה? זה לא יהיה מושלם אבל לפחות משהו.

2. צבע: האם אפשר לקונת ערכה עצמית של חומר לפני צביעה וצבע מפחיות שניתן יהיה לצבוע את כל השריטות האלה? אני בטוח שיהיו הבדלי צבע אבל אני לא מחפש פה שהרכב יהיה רכב תצוגה פשוט זה ממש מפריע לי בעין.

תודה לעונים.

פורסם

בעקרון, אפשר לפרק את הדיפון ולדחוף.

אבל יש לך שם כמה קימוטים חדים שלא יתיישרו בלי בונדו ומילוי מקצועי.

מה שאני הייתי עושה במקרה שלך זה לחפש בפירוקיה בלנו לבנה ומפרק דלת במצב טוב תמורת 250-300 ש' ומרכיב תוך שעה.

תוצאה טובה יותר בפחות כסף ועבודה מלקנות צבע יסוד+צבע+בונדו+ניירות שיוף.

יש לי שפשוף לבן מאתמול על כל הצד האחורי ימני במאזדה.

היית אתמול במקרה בפגישה במגדלי דיזינגוף סנטר? :D

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

הקטע בדלת הזאת שהחלון חשמלי-= האם אפשר למצוא בפירוקיה דלת שכזה בעלות שציינת ולהחליף אותה?

זה קשה להחליף את הדלת בעצמי?

במידה וארצה לקנו את הבונדו ואת החומר מילוי והבצע איפה קונים את זה?

פגישה ? אף אחד לא עדכן אותי :(

פורסם

הדלת זה שני צירים שכל אחד מהם מחובר בשני ברגים.

בנוסף, אתה צריך לחווט מחדש את החלונות והנעילה- זה פלאגים שמושכים ומחברים את החדש.

בסוף אתה מבצע כיוון לפני הידוק סופי של הברגים , שכשהדלת סגורה הקווים של האוטו יראו ישרים ויפים.

שעה עבודה גג להכל.

ואתה לא חייב לקנות דלת קומפלט. אתה יכול להעביר את המנגנון החשמלי לדלת עם חלון ידני. זו אותה דלת ויש הכנות לשתי האופציות.

המחיר זה עניין של מיקוח.

אתה יכול לקנות את כל החומרים ולקבל הדרכה בטופ קולור ביצחק שדה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אני מעוניין לפתוח את הדת הפנימית ולהחזיר בחזרה את הפח לאיך שהוא היה, זה לא יהיה מושלם אבל לפחות לא עקום כמו עכשיו.

עם איזה חומרה אני צריך להשתמש בזה? משהו שצריך לקנות?

פורסם

שלום עזרא!

יש חלק של הדלת צבע לבן מצב טוב..אני מקוה שאתה במרכז

אם תרצה לפנות ולראות ולשאול מחיר.תבוא למוסך צורי באזור תעשיה רחובות,כתובת היצירה 14 מול דלידת פלדמן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי מה שאני ראיתי, תופסים את הדלת שלא תזוז ודופקים מבפנים עם פטיש גומי. אחרי זה מישרים את מה שנשאר עם חומר פחחים ומשייפים לפני שצובעים. לא יודע כמה זה מקצועי ומומלץ, אני במקומך הייתי הולך לפחח או אם מתחשק לך לעשות משהו בעצמך - לקנות דלת ישרה מפירוקיה באותו צבע ולהחליף (כמו שכבר המליצו - גם לדעתי זה יותר טוב מתיקון)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפי מה שאני ראיתי, תופסים את הדלת שלא תזוז ודופקים מבפנים עם פטיש גומי. אחרי זה מישרים את מה שנשאר עם חומר פחחים ומשייפים לפני שצובעים. לא יודע כמה זה מקצועי ומומלץ, אני במקומך הייתי הולך לפחח או אם מתחשק לך לעשות משהו בעצמך - לקנות דלת ישרה מפירוקיה באותו צבע ולהחליף (כמו שכבר המליצו - גם לדעתי זה יותר טוב מתיקון)

האם שאני קונה דלת שהיא אותו הדבר כמו הדלת שיש לי כרגע כל מה שצריך לעשות זה לפרק אותה ולחווט בחזרה את החוטים של הדלת וזהו? מה שמפחיד אותי זה כל הסיפור של להחליף את הדלת.

פטיש גומי? מאיפה רוכשים דבר כזה? כמה עולה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה קונה דלת שכבר מגיעה עם החלון והמנגנון של הנעילה מרכזית אז כן. אתה מוציא את הדיפון, מנתק את החוטים, מוציא את הדלת עם הצירים ומכניס בסדר הפוך את החדשה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם אתה קונה דלת שכבר מגיעה עם החלון והמנגנון של הנעילה מרכזית אז כן. אתה מוציא את הדיפון, מנתק את החוטים, מוציא את הדלת עם הצירים ומכניס בסדר הפוך את החדשה.

כמה לדעתך דלת שכזאת עולה מפירוקיה?

אפשר גם בבקשה לקבל מדריך איך מפרקים ומחזירים? במידה ויש?

פורסם

עם איזה חומרה אני צריך להשתמש בזה?

עזרא חביבי,

מי שקורא לפטיש גומי "חומרה", כנראה לא מתאים לבצע עבודות פחחות.:wink:

אם הדלת נסגרת והחלון לא נתקע, אתה יכול להשאיר את המצב כפי שהוא.

תיקון לא מקצועי לא ישפר את מראה הרכב ועלול לגרום לפיצוץ של הצבע (ולחלודה בעתיד).

בדוק מה עלות דלת מפירוק לעומת עלות תיקון פחחות.

פורסם
עזרא חביבי,

מי שקורא לפטיש גומי "חומרה", כנראה לא מתאים לבצע עבודות פחחות.:wink:

אם הדלת נסגרת והחלון לא נתקע, אתה יכול להשאיר את המצב כפי שהוא.

תיקון לא מקצועי לא ישפר את מראה הרכב ועלול לגרום לפיצוץ של הצבע (ולחלודה בעתיד).

בדוק מה עלות דלת מפירוק לעומת עלות תיקון פחחות.

הכוונה שלי לא היתה ללכת לתקן את הדלת מקצועית , אם אני יכול לתת שיפור קטן לאיך שהדלת כרגע אז סבבה אעשה א זה.

אני לא מתכוון להשקיע כסף על הרכב הזה.

אני מבקש עזרה בלשפר את המצב של הדלת אז אשמח לטיפים :)

פורסם

פרק את הדיפון הפנימי של הדלת (דרוש מברג לפירוק הידית). החיפוי מתפרק במשיכה.

ככל הנראה המכה גרמה לנזק גם לחיבורים של מנגנון החלון, לכן יש לעבוד בזהירות כדי לא להחמיר את הנזק.

במקום פטיש גומי, עטוף קרש רחב כלשהו בשמיכה ונסה ללחוץ כלפי חוץ כשאתה מפעיל לחץ פיזי מתון ולא במכות חזקות.

ייתכן שתצליח לישר מעט את המכה אך אני סבור שמבחינה אסתטית, לא תצליח לשפר הרבה באמצעים ביתיים.

בכל מקרה, רצוי ללשפשף ולצבוע בצבע יסוד את הפח החיצוני במקומות בהם הצבע התקלף. אם לא, החלודה תתחיל להופיע תוך מספר ימים.

• תוכן חדש...