Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית ילך עוד מעט על הR1R בשביל ליהנות ממנה קצת בסביבות מה שאי אפשר להגיד עליה בקו ישר

אבל אם בא לך צמיג איכותי הייתי הולך על החברה דאנלופ

פורסם

צמיג FAKLEN ZE 912 זה צמיג שנותן תמורה טובה למחיר, למי שמחפש צמיגים לנסיעה רגילה.

הייעוד של TOYO R1R הוא שונה בצורה קיצונית.

שים לב שקיבלת מחיר יחסית גבוה ל FALKEN

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=318901&AreaId=0&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%E9%F4%EF

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם

כמו כבר כתבו לך, הצמיג עצמו טוב ומתאים מאוד לרכב משפחתי כמו ה-C4.

לגבי המחיר, אני רואה שאתה מבאר-שבע אז כדאי שתרים טלפון גם לאלימלך מחסני צמיגים שבדרך חברון ותקבל הצעת מחיר נוספת. יש לי הרגשה שהמחיר יהיה זול יותר ממה שכתבת כאן, למרות המידה הגדולה יחסית.

פורסם
היי,

מדובר במידה 205/55/16.

הוצעו לי falken ziex ze-912 במחיר של 450 לצמיג.

מה דעתכם?

שלום,

תוסיף עוד טיפה למשהו מוכר כמו GOODYEAR EFFICIENTGRIP.

ותישן בשקט 8)

824.jpg

פורסם

אמנם מדובר במידה אחרת (185\55\15), אבל הפאלקן עושים עבודה מצויינת במזדה 2, ובמחיר נמוך משמעותית ממה שצויין כאן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
טיפה? כפול! :lol:

במידות האלה אתם עפים עם המחיר. :?

שלום

לא כפול אבל 25% יותר זה נכון - שים לב לפי תוצאות המבחנים של TUV SUD האפישינטגריפ נוסעים יותר 49% קילומטרים בסרן לא מניע ו8% יותר בסרן המניע מארבעת המותגים המובילים (בלי להזכיר שמות..:-D )

אז את ה 25% יותר שהשקעת תקבל אותם ביותר קילומטרים.

תודה

ירון-צמיגי גודייר

פורסם

איך 25%?

את הפאלקן אפשר למצוא ב320ש''ח לצמיג, יש צמיג של גודייר במידה הזו שיעלה לו 400ש''ח? המחירים הם 600+ לצמיג, לפי מה שאני ראיתי.

כשאני קניתי אקסלנס לפני קצת יותר מחודש, הפאלקן עלו 20% פחות מהגודייר, אז קניתי את הגודייר. אבל אצלי המידה היא 15'', אם היתה לי מידה כמו שלו, לא הייתי מוכן לשלם כפול.

פאלקן וטויו חברות טובות ולא זבל סיני שמחליק ומרעיש.

• תוכן חדש...