Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי סובארו אינפרזה 2001 מעוניין בדאבל דין

האם כדי לקחת סיני עם GPS ובלוטוס בסביבות 1500? או לקנות יד שניה של JVC AVX710 בסביבות 1000 -1200 החסרון שאין לו בלוטוס GPS וUSB

בנוסף מעוניין במגבר סאב ורמקולים קידמים. לא מחפש הרבה רעש רוצה איכות!! באם מומלץ לשים 2 רמקולים קידמיים איכותיים וסאב? ( ללא אחוריים)

תודה לכל הממליצים

פורסם

מוצרים ממותגים הם בדרך כלל טובים יותר, ושווה להשקיע גם על מכשיר יד שנייה ממותג מאשר על מכשיר סיני שאין לו אבא ואמא. ולגבי הרמקולים האחוריים אם יש לך קומפוננט איכותי מקדימה, אתה יכול להסתפק בזה ובמידה ותרצה, תמיד תוכל להוסיף רמקולים מאחורה.

פורסם

מה עדיף חדש או משומש ? תלוי בדרישות שלך , אם אתה מעדיף איכות אז כנראה שבתקציב שיש לך עדיף יד שניה לא דווקא את מה שרשמת אבל כדאי לשים קודם כל סדרי עדיפות .

מעבר לכך אי אפשר לעזור לך בנושא המגבר והרמקולים בלי לדעת לאיזה תקציב אתה מכוון.

פורסם

תודה

לגבי ה JVC שרשמתי היא מומלצת?..

התקציב לדאבלדין 1000-1500 יד שניה

רמקולים קידמיים סאב ומגבר סביבות 1000

והאם את הקידמיים מחברים למגבר?

פורסם

אתה צריך מגבר 4 ערוצים 2 עבור הרמקולים הקידמיים ו-2 עבור הסאב

לגבי הדאבל דין מנסיון אישי - מדובר באיכות טובה מאד.

פורסם

ארגנתי מגבר וסאב . מישהו מכיר את הדגמים הנ"ל?

ועזרה קטנה אני שם קומפוננט מחוברים למגבר. יש לי מפצלים האם הם יעבדו במונו?..

IMG_0136.jpg

IMG_0137.jpg

IMG_0138.jpg

IMG_0139.jpg

פורסם
בתקציב של 1000 לא תמצא מגבר+קומפוננט+סאב אפילו יד שנייה. תיצתרך לחסוך קצת יותר

נראה לי שלא התכוונו לציוד כזה מהרמות הנמוכות ביותר

פורסם

לכל המשמיצים הסאב פיוניר הזה בן 10-15 שנה ,סאונד אמיתי של פעם הוא FREE AIR ועשוי מקרטון תשאלו את הותיקים ,לגבי המגבר חיקוי לV12 הוא מגבר חיקוי ונשמע ככה

• תוכן חדש...