Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניתן לרכוש אותו מאתר navngo.

תודה רבה, כרגע הורדתי והתקנתי, הודות לך.

נקודה חשובה: מן הסתם יהיו עוד הרבה מצלמות חדשות בזמן הקרוב, (כל הארץ מליאה תשתיות למצלמות האלה, בכל אופן לפי מה שנראה בעיני, יש הכנה בכביש 471 לכיוון מזרח לפני צ. גת רימון, בכביש י-ם ת"א יש כמה הכנות, א' שזכור לי כרגע: לכיוון י-ם ממש לפני מחלף מוצא, לקראת סוף הירידה).

כך שאם היתה אפשרות לארגן קבוצת נמענים במייל לבעלי IGO, וכל פעם שיש עדכון קובץ - שישלחו מייל קבוצתי.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה רבה, כרגע הורדתי והתקנתי, הודות לך.

נקודה חשובה: מן הסתם יהיו עוד הרבה מצלמות חדשות בזמן הקרוב, (כל הארץ מליאה תשתיות למצלמות האלה, בכל אופן לפי מה שנראה בעיני, יש הכנה בכביש 471 לכיוון מזרח לפני צ. גת רימון, בכביש י-ם ת"א יש כמה הכנות, א' שזכור לי כרגע: לכיוון י-ם ממש לפני מחלף מוצא, לקראת סוף הירידה).

כך שאם היתה אפשרות לארגן קבוצת נמענים במייל לבעלי IGO, וכל פעם שיש עדכון קובץ - שישלחו מייל קבוצתי.

יש לך תוכנת IGO מקורית? מישהו יודע אם ניתן לרכוש את החבילת "מצלמות מהירות" גם למכירים שהוזמנו מחו"ל עם מפה של IGO?

פורסם

הנושא ירד למעמקיעמוד השני,הנושא לא מעניין את חברי הפורום?.

לא קיים מישה, שברשותו הקובץ האחרון ש ATOO שחרר,לפני שעבר לעובד ב IGO.?

פורסם

שוטר אחד אמר היום לנהג אוטובוס להזהר בכביש בינעירוני שבין אזור לחולון (דרך השבעה לכיוון ת"א), שכן הותקנו שם מצלמות חדשות והן עובדות. לכן נראה לי שיש כמה שעובדות אם לא כולן, גם בכבישים כאלה (ולאו דווקא מהירים בלבד).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כן יש באינטרנט רשימה של המיקומים.

הצלחת לעלות את הקובץ?

לדוגמא מיקומי המצלמות מועדכן:

https://spreadsheets.google.com/pub?key=0AshKCJSxTIT-dDY5RHgtdXNfTlhOSzdLYjV4M0xxVHc&hl=iw&single=true&gid=0&output=html

זה הקובץ הכי מעודכן כולל המצלמות החדשות?

אני עובד על בנייה של קובץ חדש, שיהיה מעודכן עם כל המצלמות ואז אני אעלה אותו.

אני זקוק לקובץ כזה רק בתור EXCEL (אין לי כוח לבצע העתק- הדבק לכל תא) כדי ליצור את הקובץ המעודכן החדש.

פורסם

האם ב- Waze המצלמות מעודכנות לפי הקובץ שהביאו פה?

ועוד שאלה לגביי הקובץ, האם אדום = למצלמה לא פעילה וירוק למצלמה פעילה?

תודה

• תוכן חדש...