Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. מדהים איזה אנשים יש שחושבים לעשות אקזיט בבימש.

ב. עם השופטים שיש היום מדובר בהימור נטו על תוצאת פסק הדין ישנם מקרים הזויים.

ג. תלוי גם היכן התבצעה הפגיעה, אם השכן כבר היה בחוץ וחבר שלך היה שני בזמן והתקדם לרכבו ברברס כאשר השכן מצפצף להמנע מפגיעה והחבר לא שם לב אז הוא אשם כמובן.

ד. אם אכן השכן קודם הודה שאשמת שניהם ואחרי זה שינה את גרסתו - תמיד לצאת עם הפלאפון מקליט או אודיו או וידאו.

ה. בהנחה ומדובר במהירות של רברס כמו שכבר נאמר, 30 אלף שקל הוא לא יקבל בחיים והסיבה שהתביעה אינה בבית משפט לתביעות קטנות היא כי ישנה תקרה של 31900 שח.

ולמיטב ידיעתי לתובע מותר לבחור אם לתבוע דרך הביטוח או דרך בית המשפט (ללא חברות הביטוח), ויתרה מזאת הוא יכול להביא שמאי שלו ולא של חברת הביטוח שלו.

אברה קדברה

פורסם

גירסת השכן ( בדויה או לא , אי אפשר לדעת עד עכשיו מהסיפור של פותח השרשור )

נסעתי לאחור בזהירות עם הבמוו החדשה שלי כאשר הנתיב שלי נקי מכלי רכב.

לפתע כאשר אני באמצע הנתיב של פותח השרשור ( החבר ) מגיע החבר במהירות ברברס .ולמרות הצפירה החזקה שלי נכנס בצד מכוניתי בחוזקה,בשתי הדלתות .

כאשר יצא החבר ממכוניתו הבחנתי במוזיקה בווליום גבוה מאוד הבוקעת מרכבו, שלהערכתי מנעה מהחבר לשמוע את צפירת האזהרה שלי.

הנזק לפי דו"ח שמאי המצורף הוא 38345 ש"ח .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, זאת פחות או יותר הגרסא של השכן.

פרטים נוספים על אופן התאונה:

ברכב השכן ישבה חמותו של הנהג, אישה מבוגרת בת 60+ שספק אם יש לה רשיון נהיגה. היא כמובן תעיד בבית המשפט ותאמר אמן לגרסאת חתנה.

עוד נטען בכתב התביעה שחברי נסע לאחור, תוך כדי סטייה לנתיב ללא איתות.

מיקום הפגיעה:

לחברי נגרם נזק בטמבון, לשכן נגרם נזק בדלת האחורית בצד ליד הנהג.

ACCIDENT2.jpg

פורסם

אולי השרשור הזה ילמד את הכותבים כי ללא שמיעה של הסיפור המלא קשה לקבוע מי אשם. ובינתיים שמענו את הצד האחד בלבד זה של החבר.

אם לחברך יש ביטוח צד ג' / מקיף הרי הביטוח ישלם על הנזק לו עצמו ועל הנזק שנגרם לרכב השכן.

לחברך יעלה הדבר בהשתתפות עצמית אחת וביטול הנחת היעדר תביעות אם היתה לו כזו.

הזדמנות שלו לתקן את הטמבון :shock:

מהתיאור של השכן ומתיאור מקום הפגיעה השופט יפסוק לשכן את מירב/ כל הנזק שהוא תובע , אם מצורף לכתב התביעה דו"ח שמאי.

כדי לסתור את דו"ח השמאי רצוי כי הנתבע ייגיש דו"ח שמאי מטעמו , אבל שוב , ככל שיש ביטוח השאירו את האסטרטגיה והטקטיקה לחברת הביטוח של החבר.

ייתכן כי חברת הביטוח של החבר אחרי שתשמע את החבר וכיצד אירעה התאונה תחליט להתפשר עם השכן מחוץ לכותלי בית המשפט

החותנת יכולה להעיד אולי על הציפצוף מעבר לזה היא הייתה עסוקה בסריגה :lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עוד לקח חשוב, להקליט את כל מהלך השיחה, לחתום שכל אחד משלם את הנזק שלו. כך השכן לא יכול לבוא אחרי חודש ולהגיד שאתה אשם.

חבר שלך יוכל לטעון שסגרתם את זה בנכם והשכן אמר שגם לא יש חלק באשמה וכך נסגרו הדברים. לערער את יושרו בכך שלאחר חודש פתאום שינה את דעתו והחליט לתבוע.

אם היה לו מספיק זמן לצופר, להגיד לחותנת להסתכל או שהיא הסתכלה לבד לא חשוב, השכן יכל לנסות לנסוע קדימה במקום לראות שחבר שלך עובר נתיב בלי לאותת.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
  • תוכן חדש...