Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי רישיון Bֹ+C1 מעל ל3 שנים .

אני רוצה להוציא רישיון לקטנוע A2

אני יודע שאני צריך רק מבחן שליטה .

הוצאתי טופס ירוק + בדיקת עיניים .

האם אני צריך לעשות גם בדיקה אצל רופא משפחה ?

או שזה מספיק ?!?!

שבוע טוב שיהיה .

פיג'ו 206 CC שנת 2002 מנוע 1.6 גיר רגיל.

מאזדה לנטיס 323 שנת 1999 מנוע 1.6 גיר אוטומט.

טויוטה פריוס שנת 2009 מנוע 1.5 גיר רציף.

רנו קליאו שנת 1998 מנוע 1.4 גיר אוטומט.

פורסם

חובה בדיקת ראייה וגם בדיקת רופא משפחה.

עכשיו לרישיון כן ל- A2 זה רק מבחן שליטה,אבל אני לא מבין למה A2? למה שלא תעשה כבר A1?

ההבדלים בכסף ממש זניחים,אומנם ב- A1 אתה תצטרך "לצאת" לכביש (הם עושים סיבוב קטן באזור של המגרש) וזה הכל.

עצה שלי,אם כבר אתה לומד,תוציא על A1 !

בהצלחה.

ההגה הוא עגול!

פורסם

אני עשיתי לפני פחות משנה רשיון ל-A2 ולא היה צורך בבדיקת רופא, רק בדיקת עיניים וחתימה של משרד הרישוי.

כמובן שיש לי רשיון לרכב מעל ל-3 שנים מלאות.

בהצלחה.

פורסם

שלום, עם כבר שאותו שרשור יש לי שאלה

יש לי כבר רשיון A2 כבר כמה שנים, מה אני צריך לעשות כדי לעבור ל A1 ?

האם גם בדיקת ראיה, רופא משפחה וכו ??....

פורסם
שלום, עם כבר שאותו שרשור יש לי שאלה

יש לי כבר רשיון A2 כבר כמה שנים, מה אני צריך לעשות כדי לעבור ל A1 ?

האם גם בדיקת ראיה, רופא משפחה וכו ??....

כל פעם חייב חתימה של רופא משפחה ורופא עיניים,אחר כך אתה מוציא פטור מתאוריה (בהנחה שיש לך גם רישיון לרכב מעל 3 שנים תקנו אותי אם אני טועה) וזהו מתחיל ללמוד.

ההגה הוא עגול!

פורסם

אני אומר זאת חד וחלק, כל מי שאני מכיר שהוציא רשיון ל A2 כי הוא התעצל, היה לו זול וקל, בהמשך הדרך הצטער שהוא לא עשה כבר A1. כי זה לא כיף להיות מוגבל.

125 לא מספיק לכל הצרכים, לפעמים בא לך כלי שהוא 250, או יבוא לך בהמשך ובקיצור יש לי כמה חברים קמצנים ושהם באים אחרי תקופה ומתלוננים על זה שבשביל לקנות אופנוע הם צריכים לעשות עוד טסט לחכות שנה ואז רק הם יוכלו - אני עונה להם - בעיה שלכם...

לעניינו, אם באמת באמת אין לך כסף מיותר ואתה לא יכול להרשות לעצמך זה משהו אחד ( לא שהמחירים בתחום הגיוניים...)

אבל אם זו טרחה, אז זו טרחה זמנית שמשתלמת בסופו של דבר כך שתקבל רשיון טוב יותר.

• תוכן חדש...