Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי חיפוש של רדיו דיסק בתקציב של 400-500 ש''ח בירושלים תלפיות

שכולל קורא MP3 צרובים, וUSB עברתי ברבה מוסכים וחנויות למינהן, כל החברות המוכרות (כמו pioneer) עולות בסביבות ה700+ ש''ח למרות שבזאפ רשום שהמחירים נאים בין 450 ל600(של דגם מסויים כמובן) חחח

בקיצור ראיתי עוד הרבה חברות שאני לא מכיר(אני גם לא מתמצא בתחום יותר מדי) של רדיו דיסקים עם USB ומה שרציתי במחירים של 450-500 בכמה מוסכים,

בסוף נכנסתי למחסני חשמל והיה שם את הרדיו הבא : Premier CD446USB

שהוא כולל USB AUX ודיבורית BLUETOOTH ב450 שקל והם שולחים לעשות התקנה באיזה מוסך באזור ב50 שקל יוצא 500 שקל הכל.

אז רציתי בבקשה חוות דעת על הרדיו הזה premier cd446usb.

תודה לעוזרים ומצטער על החפירה חחח

פורסם

אז זהו שבכל החנויות שבדקתי לפחות ב15+ חנויות הPioneer

דגם DEH-2250UB נמכר במינמום 700 ש''ח הכי נמוך שראיתי... היו 800+ אפילו למרות שלפי זאפ המחיר נא בין 439 ל699.

ואין לי תקציב ל700+.

בכל מקרה אפשר חוות דעת על הרדיו שרשמתי למעלה?

• תוכן חדש...