Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אמרתי שהוא ייצא למלחמה.

פשוט עם כל ההצהרות המלחמתיות שלו, העובדה שהוא בשלטון היא איום לכל מדינות האזור.

אם נפסיק לשניה להסתכל על זה עם עיניים לאומניות ונתחיל לראות את זה עם עיניים אובייקטיביות יותר, מבחינתם שליברמן יעלה לשלטון זה בדיוק כמו שהחמאס ישלוט על עזה בשבילנו.

ברור שאין פרטנר ויש איומים כל היום.

אני מצפה שהם יתקפו ברגע שהוא עולה לשלטון, בלי קשר למה שהוא עושה או לא עושה.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ישה איני מכיר את המקרה אך אני לא תומך באלימות מכל סוג שהיא.

אז תקרא את מה שצירפתי ותדע

אני מניח כשיוצא סרט בטורקיה שמעליל עלילות דם שקריות על חיילי צה"ל וטוען שהם רוצחים זה בסדר, זה נחמד, זה אחלה!!! על זה בקושי שומעים מהתקשורת, אבל על האירוע הזה (השגריר בכסא הנמוך) שנוצר כתוצאה מכך יש הד תקשורתי מפה ועד להודעה חדשה.

העיקר שחיילי צה"ל נשארו רוצחים והשגריר נפגע עד עמקי נשמתו.

אתה משווה איזה סרט של יוצר סוג ז' אדם פרטי , לשר החוץ ?

זה מה שיפה בליברמן, הוא לא עסוק בליקוקים אלא בלומר את האמת בפנים.

אין סיכוי לעשות שלום בתנאים שהם מציבים:

הם רוצים את מזרח ירושלים, הם רוצים שמדינתם (פלסטין) תהיה נקייה מיהודים (יודן ריין), הם רוצים הקפאה מלאה, הם רוצים לשלוח למדינת ישראל מיליוני "פליטים" וכך בעצם ליצור פה רוב לא יהודי, הם רוצים את הבקעה בשליטתם בכדי שמשאיות האמל"ח מאירן כבר יתחילו לחמם מנועים, שלא נדבר על הסכם השלום עם חמאס (שכל רצונו הוא להשמיד את מדינת ישראל) ועוד כמה קוריוזים...

אם לדעתך אלו תנאים סבירים לשלום אנא הסבר לי למה.

אני מציע שחלקנו נפסיק להתעסק בשנאה עצמית ותמיד נחפש למה אנו לא בסדר, תיגמלו מההרגל המגונה הזה והתעוררו, רק דברים כאלו נותנים לגיטימציה לצד השני לדרישות הזויות.

אף אחד לא עוסק בליקוקים ואף אחד לא מקבל את הדרישות ההזויות של הערבים.

אבל גם את ההתנגדות ניתן לאמר בטון תרבותי ולהעמיד את דרישותיך בצורה תרבותית.

אני בעד שהארץ מהים ועד הנהר תהיה נקיה מזרים מכל מין וסוג שהוא .

בשום מקום בעולם לא חיים בטוב עממים שונים בדתם ובתרבותם בשלום. תסתכל באירופה , תסתכל ,אפילו בלבנון ,תסתכל בסוריה תסתכל במצרים, שאמשיך.

יש לנו את היכולת הפיזית לבצע זאת , להעביר החלטה כזו באו"ם ליישם זאת מתי שהוא ?

התשובה היא לא , אז צריך לייצר קווים אדומים , ברורים , ואולי להגיע לשלום .

ומסתבר משום מה ,שכל מנהיג שמגיע להיות ראש ממשלה רואה לפתע את הדברים בצורה שונה מאשר הוא ראה אותם לפני שהגיע לכך.

אני גם לא חרד כמו יוסי שאם הוא יגיע לשלטון תפרוץ מלחמה.

כך איימו עלינו לפני שמנחם בגין עלה לשלטון. והנה לא מלחמה אלא שלום שאותו הוא הצליח להעביר רק בעזרת השמאל ואילו הימין התנגד.

ומנחם בגין ( שהיה אז שר בלי תיק בממשלת הליכוד ההלאומי ) בהרצאה שנשא לפני סטודנטים בשנת 1969 אמר

" אני אבוא לנאצר ( שהיה אז ראש ממשלת מצרים )ואציע לו כך

מה אתה מוכן לתת לי מהצד המצרי של תעלת סואץ ( התעלה הייתה חסומה מאז מלחמת ששת הימים והיא מהווה אחד ממקורות ההכנסה הגדולים של מצרים ) כדי שנעשה שלום ונפתח את התעלה ואתם תוכלו להינות מהכנסותיה .

ואני עד היום זוכר את הפאתוס של דבריו ואת הקידה הפולנית שהוא עשה כאשר אמר את דבריו. ( לנאום ידע האיש )

אמרתי וואלה איזה חכם האיש , במקום על מה אנחנו נוותר בשביל שלום מה נקבל תמורת שלום.

לימים ההיסטוריה יודעת לספר שאותו חכם החזיר למצרים את סיני עד האינץ' האחרון , נתן הצהרה בעד הקמת ישות פלשתינאית , ( בלפור של הפלשיתנאים ) והשאיר בידינו את קן הצרעות שעד למלחמת ששת הימים היה בשליטה מצרית , רצועת עזה , בידינו.

אתה זוכר מה עשה ליברמן בזמן שהיה שר התחבורה? אני לא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
MYSTOPP, אני אוהב את ההפחדות האלה.

יש אישה אחת שחוזרת על ההצהרה הזו בלי סוף, קוראים לה ציפי לבני.

היא נשמעת כמו גרמפון שבור ותמיד אומרת שישראל נמצאת "בבידוד בינלאומי".

ואני שואל את עצמי, איך זה הגיוני?

כל העולם המערבי נמצא בהאטה חריפה במשק ורק ישראל נמצאת עדיין בעלייה קלה יחסית, האם זה מעיד על בידוד?

מה הקשר בין הדברים? המשק לא במיתון כי יש לנו המון מזל שסטנלי פישר הוא הנגיד של בנק ישראל, אם הייתה לנו בועת הנדל"ן של ארה"ב או בועת ההשקעות של איסלנד היינו קורסים בדיוק כמוהן.

מעמדנו המדיני בתחת בין היתר בגלל משחקי הכבוד האידיוטיים של ליברמן, מדינות שפעם תמכו בנו כמו ברזיל מצביעות בעד הקמה של מדינה פלסטינית (בדיוק אחרי שליברמן עשה שם סבב של שכנועים), אבל הכל מבחינתך נפלא כי הסמולנים לא בשלטון, נכון?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

הבעיה היא שאפילו האוייבים שלנו לא לוקחים אותנו ברצינות, איך זה נראה כשקבוצת מתנחלים או נערי גבעות או איך שלא תקראו להם פורצים לבסיס צבאי, או המטומטמים שעברו לירדן, אני הייתי משאיר אותם שם.

פעם היה כבוד לחיילים, היה פחד מחיילים, היום ציבור ישראלי זורק עליהם אבנים אז לאן הגענו?

הסיבה היחידה שאני כן אתן את קולי לליברמן היא מכיוון שדרך החשיבה שלו היא שונה מדרך ההתנהלות הקיימת, וזה לדעתי יביא שינוי.

לפעמים צריך להיות כוחני, צריך להיות תקיף, אנחנו כבר מצטיירים בעולם כבריון של המזרח התיכון, אז למה שלא נהיה כזה? לפחות נשיג משהו.

אהוד ברק, ביבי ושאר החרצופים, בתור צופה מעברו השני של הים אני מאוכזב לראות אותם במערכת השלטון. הם רפוסים, חסרי דעה מוצקת וחסרי כושר לחימה, עם כל הכבוד לאהוד ברק ולהיסטוריה שלו בצה"ל, אני לא חושב שיש מישהו עם חיוך יותר ערמומי משלו בממשלה, אפילו אחמד טיבי זוכה אצלי במקום השני בתחרות.

לפעמים בחיים צריך להציב גבולות, צריך להפעיל שריר, צריך להלחם. כל המגבלות שיש לנו במטרה להגן על עצמינו הם תוצר של החלטות מפגרות של אנשים בשלטון שמנסים לרצות את שאר מדינות העולם.

הגישה צריכה להיות - אם יורים טיל, אנחנו מוחקים שכונה, אם נכנס מחבל, אנחנו מכניסים גדוד.

הגיע הזמן להוציא את השוטר הטוב מהחדר ולהכניס את השוטר הרע.

haters will hate

פורסם

בנצי

שאל את נסראללה. רק לפני ימים אחדים הוא יצא מהמחילה שלו לאחר 5 וחצי שנים .

הטלת פצצה בעזה על ארכי מחבל ונהרגו גם חפים מפשע כל העולם זעק.

מה שמותר לארה"ב או רוסיה לעשות לישראל אסור לעשות אלא אם מגיעים מים עד נפש.

אז צריך קורטוב של שכל ומידתיות ולליברמן אין את זה.

אפילו אריק שרון הבין שגם לכוח יש מגבלות.

תראה היום רואים עולם בערוץ 1 בעוד חצי שעה צריך להיות שם ראיון מעניין.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...