Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
כרגע עוד לא עשיתי יש סדר של דברים אבל יש אופציה להרכיב בלמים של פיאט קופה (ברמבו) :-)

 

אתה בטוח שזה מתאים? 302 ממ צלחת, הסט הזה לא נכנס לגאנט 15 ואתה רק החלפתה גאנטים.

פורסם

המכונאי זרק לי את זה כדרך אגב ובדקתי באינטרנט, זה בהחלט נעשה. יש לזה עוד זמן, בנתיים הבלמים בחצי הדרך ככה שיש עוד זמן. האופציות מרובות האמתי.

 

החל מפיאט מריאה שזה אותם דיסקים כמו שלי רק מאווררים

בהמשך פיאט פונטו GT או HGT

בהמשך קאליפרים של פיאט טיפו GT כמו כן הסרן דיסק האחורי גם מתאים לבראבו

 

זה האופציות פחות או יותר.

 

נכון לעכשיו היה שדרוג נוחות קליל שעמד על הפרק וזה מושבים של אלפא 147 אך כשבאתי לקחת אותם שוב מהמוסך שאני מטפל בו אז הסתבר לי שכסאות של אלפא 147 3 דלתות ו 5 דלתות הם בעלי מסילות שונות. משום שכמעט ולא יוצא לי להשתמש במושב האחורי אין לי בעיה לוותר עליו או על הנוחות כניסה אליו אבל נכון לעכשיו לא הצלחתי למצוא כסאות של 147 5 דלתות אלא של 3 דלתות בלבד (אין לי כוח להתעסק עם בניית מתאמים).

 

http://www.network54.com/Forum/15639/thread/1204463750/1205111812/would+fiat+coupe+brakes+fit+on+a+bravo-

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

×
×
  • תוכן חדש...