Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי מיצובישי לנסר, ושמתי לב שמדיי כמה רגעים נפלט ריח רע מהרכב,

אני משער שאולי זה בגלל שאחי מילא שמן ברכב ואולי נשפכו לו כמה טיפות מסביב,

והריח הוא של השמן שמתאדה מהחום, הגיוני?

בהנחה שזו הבעיה, האם חוץ מללכת למוסך כדי שינקו את המנוע עם קיטור אדים, יש עוד דרך טובה לטפל בזה?

תודה

פורסם

זאת שאלה או סוג של מונולוג?

איזה לנסר? ישנה? חדשה? בן כמה הרכב בכלל?

האם אח שלך אכן שפך שמן על המנוע? ראית את זה?

מה הריח שאתה מרגיש? תהיה בבקשה קצת יותר אינפורמטיבי.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

לנסר שנת 90, ואחי לא יודע לומר במדוייק אם שפך או לא, לא נכחתי במעמד...

ואיך אפשר לתאר ריח? פשוט ריח רע עם הפוגות, אולי מזכיר טיפה ריח של התכה של בדיל.. אבל לא ממש

פורסם

אוקיי, חזרתי לאוטו ובדקתי את המדיד, מסתבר שיש יותר מדיי שמן, כמעט פי 2 מהסמן של המקסימום,

אני לא יודע אם זה אחי שמילא יותר מדיי, או שיש איזשהי בעיה ברכב שגרמה לכך.. האם יכולה להיות בעיה כזאת?

בכל אופן, מה עושים? האם יש דרך קלה לרוקן קצת שמן, או שאם אני די הדיוט בכל הנושא.. כדאי ללכת למוסך?

זה מסוכן לנסוע ככה?

פורסם

רכב שממלא לעצמו שמן - פנטזיה של כל בעל רכב ישן :)

וברצינות, זה ממש לא בריא, בטח שלא לרכב משנת 90'. תצטרך לרוקן את השמן

באופן ידני (תחפש בפורום לגבי ריקון עם משאבת סבון נוזלי וצינור סיליקון).

אגב, עודף שמן, מעבר לזנק שהוא יכול לגרום, עלול להוביל לתופעת ריח של שמן שרוף, בדיוק

כמו אצלך!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה לרדת מתחת לאוטו ולפתוח את בורג של הקרטר זה לא מסובך. לפעם הבאה תדע כל קו במדיד זה קילו שמן .

פורסם

1 ס"מ מעל הקו שווה לליטר שמן עודף, חשוב להוציא.

הדרכה:

כאשר הרכב הספיק להתקרר.

תרים הרכב בעזרת הגק בצד בנהג (וודא שהרכב ב"פרק" והנדברקס משוך),

זחל מתחת לרכב מלפנים בצד הנהג, בעזרת מפתח רינג או פתוח מתאים שחרר את הבורג שמתחת וקצת אחורה ל"קרטר" (מכסה שחור שנמצא בקו ישר עם הגלגל,ממוקם נמוך מאוד).

תחזיק מתחת לבורג קופסא נמוכה אך רחבה שיכולה להכיל מעל ליטר,

תמשיך לשחרר את הבורג ביד לאט לאט עד שתרגיש שהוא הולך לצאת (זהר שלא יצא בפתאומיות לגמרי) ושלוט על הזרם של השמן שנשפך החוצה,

בסוף סגור טוב את הבורג.

אם הרכב "אוכל" שמן, אז שמור בכלי סגור את שהוצאת להוספות לפעמים הבאות, אם לא, הבא למוסך כל שהוא לשם סילוק.

בנוסף, תבדוק בקופסת מסנן האויר אם מוצף שם שמן...

• תוכן חדש...