Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך הסטרטר בפיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן היום הלך לי הסטרטר בפיג'ו 206, בהתחלה חשבתי שמדובר במצבר אבל אחרי בדיקה באוטו דיפו גילו שזה הסטרטר.

אמרו לי שעלות של סטרטר מחודש תעלה לי 1000שקל (הייתי בשוק מהמחיר) אחרי זה וויתרתי על זה עברתי עוד בין כמה מוסכים והמחיר שם היה בין 350-450 ומוסך אחד אמר לי שעם הלך שם חלק אחד קטן שעלותו 70 שקל אז הכל יצא לי 230שקל.

מה אתם אומרים? מה כדאי לעשות במצב כזה

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

קודם כל , שחשמלאי יבדוק שאכן הלך הסטרטר .

בהרבה מקרים יש בעיית מפלי מתח ואז נוצר הרושם שהבעייה בסטרטר .

החלפת סטרטר עולה בערך 600 ש"ח כולל מע"מ ועבודה .

תרשום היכן אתה גר ?

פורסם
1. בדוק בפירוקיות.

2. אם אתה סומך על המוסך עם המחיר הזול - קדימה.

דני

ת'אמת אין לי כזה הרבה זמן להתעסק בזה אני רוצה לשים מחר את האוטו במוסך ולקבל אותו אחרי הבסיס.

2. אני לא סומך על אף אחד פשוט אין לי ברירה נתקעתי בלי אוטו ואני חייב אותו בהקדם האפשרי (עבודה)

קודם כל , שחשמלאי יבדוק שאכן הלך הסטרטר .

בהרבה מקרים יש בעיית מפלי מתח ואז נוצר הרושם שהבעייה בסטרטר .

החלפת סטרטר עולה בערך 600 ש"ח כולל מע"מ ועבודה .

תרשום היכן אתה גר ?

אני יבדוק את זה מחר על הבוקר במוסך אני מקווה שהבעייה היא במפלי מתח כמו שאמרתה אבל לא נראלי.

אני גר בחיפה.

תודה רבה לכם.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

מנסיון שלי, בפיג'ו 205,

לפני כחודש היתה לי בעיה דומה, לא הצלחתי להניע,

המצבר תקין, ואין בעיה של מפלי מתח,

חשבתי שהלך הסטרטר, אך התברר שהחלק שהתקלקל ניתן להחלפה גם ללא החלפת הסטרטר כולו,

מדובר בסולונואיד של הסטרטר, אם אצלך זו הבעיה, (כדאי לבדוק ע"י מישהו שמתמצא בעניין) אז העלות אמורה להיות כמה מאות שקלים, ואין צורך להחליף את כל הסטרטר.

• תוכן חדש...