Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואני לא הגבתי לכתבה, כי נעלבתי בעצמי.

היתי בטוח שאתה מדבר עלי :cry: , הוי כמה נעלבתי, גם אני קניתי כדורי טניס לפני שבוע ולא יכולתי שלא לקשר את הכתבה שלך לקניה, בושה.

עכשיו שהבנתי מפורם טפוז שבעצם מדובר על MORM, החלטתי להגיב :p

כבוד הנשיא, כתבה מצוינת, כתובה קצת ב"ערסיות" אבל אפילו לרגע אחד לא חשבתי שאתה מדבר על MORM או על מישהו ספציפי אחר, אבל כנראה שעל ראש הגנב בוער הכובע.

מאיפה לעזאזל השטויות האלו?

"הם חיפשו מישהו להאשים"?

ירדתם מהפסים לגמרי.

הנה, אני לא MORM, וגם אני חשבתי שאליו הכוונה. אני, ועוד רבים אחרים. אז איזה כובע בוער כאן בדיוק?

ראבאק, התכוון הנשיא או לא התכוון, יצא מה שיצא ודבריו הובנו - על ידי רבים, ואני ביניהם - בצורה מסויימת. ממש לא מבין למה זה סיבה להתנפל ולתקוף "אותם", כאילו מדובר באיזה ישות אחת - וכאילו אותה ישות תוקפת "אותכם".

צאו מזה!

קראו את כתבתו (המצויינת לכשעצמה!) של הנשיא, בעיניים אובייקטיביות אם אתם מסוגלים.

שימו לב - המאסטר היהודי, למשל, הבין גם הוא שחלק מהדברים כוונו לעבר מורם. לכן הוא גם הפנה את בימר - עם לינק - לאותה כתבה, כשאמר על מורם משהו כמו "זה האדם האחרון שאתה רוצה שיוביל אותך", או משהו כזה. אז מה, גם על ראשו של המאסטר בוער הכובע?

ממש נראה כאילו אתם מחפשים בכוח ליצור מצב דמיוני של מלחמה בין פורום 8 לפורום פולגז. וזה פשוט מגעיל במקרה הזה.

לא מבין למה כל כך קשה לראות את המקרה הזה בצורה פשוטה: הרבה אנשים הבינו את דבריו של הנשיא בצורה X, למרות שלא התכוון לכך. הפרשנות הזו פוגעת - מאד - באדם Y, למרות שהנשיא לא התכוון לכך. זה הכל! תפסיקו ללבות את האש העצמית הזו של שנאה ואנטי!

אלוהים יודע שאני רואה את עצמי כחלק מ"פולגז" הרבה יותר מאשר חלק מפורום 8. זה לא אומר שהפכתי להיות עיוור ו/או פאנאט. כך בדיוק נראות חלק מההודעות כאן ובפורום 8. חבל מאד.

טל

:mm_yeah::mm_yeah:

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היתי בטוח שאתה מדבר עלי :cry: , הוי כמה נעלבתי, גם אני קניתי כדורי טניס לפני שבוע ולא יכולתי שלא לקשר את הכתבה שלך לקניה, בושה.

כבוד הנשיא, כתבה מצוינת, כתובה קצת ב"ערסיות" אבל אפילו לרגע אחד לא חשבתי שאתה מדבר על MORM או על מישהו ספציפי אחר, אבל כנראה שעל ראש הגנב בוער הכובע.

"הם חיפשו מישהו להאשים"?

ירדתם מהפסים לגמרי.

הנה, אני לא MORM, וגם אני חשבתי שאליו הכוונה. אני, ועוד רבים אחרים. אז איזה כובע בוער כאן בדיוק?

ראבאק, התכוון הנשיא או לא התכוון, יצא מה שיצא ודבריו הובנו - על ידי רבים, ואני ביניהם - בצורה מסויימת. ממש לא מבין למה זה סיבה להתנפל ולתקוף "אותם", כאילו מדובר באיזה ישות אחת - וכאילו אותה ישות תוקפת "אותכם".

צאו מזה!

קראו את כתבתו (המצויינת לכשעצמה!) של הנשיא, בעיניים אובייקטיביות אם אתם מסוגלים.

שימו לב - המאסטר היהודי, למשל, הבין גם הוא שחלק מהדברים כוונו לעבר מורם. לכן הוא גם הפנה את בימר - עם לינק - לאותה כתבה, כשאמר על מורם משהו כמו "זה האדם האחרון שאתה רוצה שיוביל אותך", או משהו כזה. אז מה, גם על ראשו של המאסטר בוער הכובע?

ממש נראה כאילו אתם מחפשים בכוח ליצור מצב דמיוני של מלחמה בין פורום 8 לפורום פולגז. וזה פשוט מגעיל במקרה הזה.

לא מבין למה כל כך קשה לראות את המקרה הזה בצורה פשוטה: הרבה אנשים הבינו את דבריו של הנשיא בצורה X, למרות שלא התכוון לכך. הפרשנות הזו פוגעת - מאד - באדם Y, למרות שהנשיא לא התכוון לכך. זה הכל! תפסיקו ללבות את האש העצמית הזו של שנאה ואנטי!

אלוהים יודע שאני רואה את עצמי כחלק מ"פולגז" הרבה יותר מאשר חלק מפורום 8. זה לא אומר שהפכתי להיות עיוור ו/או פאנאט. כך בדיוק נראות חלק מההודעות כאן ובפורום 8. חבל מאד.

טל

טל..אני יודע שלא תאמין לי..בטח שלא עכשיו אחרי כל מה שרץ ברשת.

הכוונה לא היתה אל הבחור , נקודה.

ת'אמת..לא מעניין אותי מה פועלו..כמו שאני לא אמור לעניין אחרים. (אבל זה נושא של אופי).

בקיצור, וסלח לי שאני לא רושם את זה בתפוז, כי שם באמת שאין טעם כי לא ישמעו.

הטור נועד לזעזע, יצא מהלב ביגלל הכאב, מעין זעקה בתוך אפלה.

והוא אכן זיעזע, אבל במקום לקרוא..להפנים מה שרלבנטי לכל אחד בפני עצמו (שד"א..דם אני ..הפנתמי דברים שרשומים שם..אני לא טלית, ..הטור הזה ניכתב לכולנו)...במקום לעשות את זה..הפכו את זה לפסטיבל!

לא היתה סיבה שיעשו את זה.

שמו של הבחור לא הוזכר כלל, הכוונה..היתה לצאת כנגד ה"אופוריה " שבא חיים הפורומים

וד"א..גם כנגד הפורום הזה..

בקיצור, כמו תמיד..במקום להתעסק בעיקר..חופרים בכל החרא שמסביב...רצו..קיבלו!

תודה

הבעיה היחידה שהייתה לי היא מישפט הפתיחה- "ביקשתם קיבלתם"

אני מבין אותך שהתכוונת לזה,

אני גם מאמין לך שהתכוונת לזה,

אבל אני גם מכיר את דרך הכתיבה שלך- יכלת לרשום את זה טיפה אחרת ולא היתה סערה כזאת מסביב שהתפתחה לשירשור כל כך מגעיל...

רק להוריד את העניין שרשמת "ביקשתם קיבלתם,

הכל היה מקבל כיוון אחר...

אבל זהו, היה ניגמר, אל תכנסו לזה,

תנו לזה לשקוע.

פורסם

"הם חיפשו מישהו להאשים"?

ירדתם מהפסים לגמרי.

צאו מזה!

טל

טל"ש הנכבד, לכשתיכנס לתוך ראשי ותדע ב-ד-י-ו-ק למה כיוונתי/התכוונתי אני אשמח שתזכיר אותי. בנתיים רק חלק קטן מהקוראים הבינו למה היתה הכוונה ואתה מסתבר לא בניהם. אם ראית את ההפנייה שלי לטור של הנשיא כהאשמה ישירה או עקיפה של MORM ולא כהתראה על קונספט מסויים אזי לא הבנת כלום.

ההתנצלות שלי כלפי MORM נבעה מסיבה אחת בלבד - MORM עצמו.

אם הוא היה משתמש בלוגיקה פשוטה במקום בתחושת הרדיפה המקננת בו הוא היה מצליח להבין את כוונתי.

אבל מה לעשות?! הבנאדם נעלב והרגיש פגוע עד עמקי נשמתו, אז חשבתי שמין הראוי להתנצל בפניו ולהבהיר לו כי לא בו מדובר.

שורה תחתונה?

אמרתי ואמשיך לומר, הגמל לא רואה את הדבשת שלו!

רגע, זה אומר שעכשיו אני צריך לפרסם התנצלות שקראתי למוצלחי או לטל"ש גמל?? כי אתה יודע לא ב-א-מ-ת התכוונתי אליכם כן?!

פורסם

בדרך כלל אני משתדל לא לכתוב בפורום פול גז מאחר ונתבקשתי על ידי חלק מחברי הפורום.

אולם מאחר וחלק נכבד מהשירשור דן בי ובשמי אבקש להסב את תשומת לבכם לכמה עובדות.

משפחות המתים היושבים שבעה קוראות ומעודכנות בכל הכתוב בפורום זה , בפול גז ובפורום תפוז.

כל מה שנכתב כאן מודפס ומוקרא לסבא ולסבתא של נתנאל.

אני מבקש קצת התחשבות במשפחת המת - זה קשה מספיק גם ללא המאמרים הקשים.

אנא נדון בנושא בפעם אחרת.

כן MORM לא MORM נעלב זו לא הנקודה כעת

אנא : לכו לבקר את המשפחה המתאבלת של נתנאל.

פורסם
בדרך כלל אני משתדל לא לכתוב בפורום פול גז מאחר ונתבקשתי על ידי חלק מחברי הפורום.

משפחות המתים היושבים שבעה קוראות ומעודכנות בכל הכתוב בפורום זה , בפול גז ובפורום תפוז.

מצטער לאכזבך MORM, אבל זה שאתה מוזכר באשכול הזה שכאן, לא אומר שדנים בך. להייפך.

אם היית קורא אותו, היית מגלה שדנים בכך שאתה ל-א קשור ול-א מקושר, לתאונה.

ואם מישהו מדפיס ומקריא זאת למשפחתו של נתנאל, זו אכן בעיה, אבל לא של אנשי הפורום הדנים בנושא כה לגיטימי כמו "תאונות אופנועים".

שאותו אחד שמדפיס, יעשה סלקציה בדברים שהוא מעביר הלאה.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

מצטער לאכזבך MORM, אבל זה שאתה מוזכר באשכול הזה שכאן, לא אומר שדנים בך. להייפך.

אם היית קורא אותו, היית מגלה שדנים בכך שאתה ל-א קשור ול-א מקושר, לתאונה.

ואם מישהו מדפיס ומקריא זאת למשפחתו של נתנאל, זו אכן בעיה, אבל לא של אנשי הפורום הדנים בנושא כה לגיטימי כמו "תאונות אופנועים".

שאותו אחד שמדפיס, יעשה סלקציה בדברים שהוא מעביר הלאה.

אני חושב שהוא בן אדם מבוגר מספיק בשביל להבין שהוא לא קשור לתאונה..אלא קושר לתאונה ע"י גולשים אחרים..מסיבה כל שהיא....

וגם סבתא שלי קוראת את מה שרשום פה..אז... ?

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

וגם סבתא שלי קוראת את מה שרשום פה..אז... ?[/b]

אז למה סבתא שלך לא רושמת? :p

פורסם

למה אתה אומר שאני לא רושמת :p

(סבתא של הנשיא מהמחשב של R)

פורסם

כמו שאתה רואה..היא כרגע רוכבת על R ... :lol::lol:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

כמו שאתה רואה..היא כרגע רוכבת על R ... :lol::lol:

:lol::lol:

פורסם

והנה יופי של הוכחה שלא צריך להכיר את ההרוג או את הפורום בו הוא גלש, כדי להבין על מה הטור דיבר...

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=43718&postdays=0&postorder=asc&start=0

(שימו לב שהטור "נתן בראש" ונגע והזיז "איפה שצריך" לכותבים ששם...)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
והנה יופי של הוכחה שלא צריך להכיר את ההרוג או את הפורום בו הוא גלש, כדי להבין על מה הטור דיבר...

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=43718&postdays=0&postorder=asc&start=0

(שימו לב שהטור "נתן בראש" ונגע והזיז "איפה שצריך" לכותבים ששם...)

ציינתי את העובדה הזאת בפני כל האנשים שכביכול תקפו על "הקישור" שלא היה בטור...

שכניראה רק מי שלא מכיר את הנפשות הפועלות יכל להבין למה התכוונתי בטור..

חבל...המטרה שלו פוספסה דווקא בקרב אוכלוסיית האופנוענים..

רכיבה בטוחה..לכולם!

פורסם

בחיי.

ברור לי שהדברים שאני עומד לכתוב לא יהפכו אותי לפופולרי במיוחד כאן, אבל מה לעשות.

עד כדי כך העבירה אותכם "שנאת מוצלחי" - ועושה רושם ששנאת פורום 8, בכלל - על דעתכם?

הבנאדם מבקש להפסיק התייחסויות, כי המשפחה קוראת כל מילה. התגובות לכך היו, במילה אחת, מגעילות. "גם סבתא שלי קוראת" - מ-א-ד בוגר. "שאותו אחד שמדפיס, יעשה סלקציה בדברים שהוא מעביר הלאה" - חשבת, כRובי, שאולי המשפחה צמאה לכל מילה שנכתבת בענין התאונה של הבן שלהם, לטוב ולרע? ושאולי מי שמדפיס ומקריא הוא חלק מהמשפחה?

למאסטר היהודי: אתה יכול להסתתר עכשיו מאחורי כל מיני כוונות נסתרות שכנראה לא הייתי חכם מספיק להבין, אבל העובדה היא שאתה ביצעת קישור ישיר בין MORM לבין הטור של הנשיא. ישיר. מצאת לנכון להתנצל? סבבה. אתה אומר עכשיו שלא התכוונת לקשר את MORM לטור? מצטער, לא שכנעת אותי. אחד התחומים שלמיטב שיפוטי אין לי בעיה איתם זה הבנת הנקרא. ומאחר וכתבת את מה שכתבת בפורום ציבורי, יש לי זכות מלאה להגיב על כך, ולפרש את זה איך שאני מבין.

לנשיא: אולי, רק אולי, כדאי שתחשוב למה הטור שלך פוספס. לפחות בענין הזה, קבל עצה ממישהו שכתב בחיים שלו מילה או שתיים: אם מתברר לי שחלק ניכר מהקוראים לא ירד לסוף דעתי, פיספס את הרעיון, קיבל רושם שגוי וכו' - אני לא מאשים את הקוראים ("בחרו להעלב", כן?) אלא את עצמי.

שבת שלום

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

במקום לקחת איזה פסק זמן, נשימה עמוקה, ולחשוב איך קרה שהגענו לשפל המדרגה מבחינת היחסים בינינו - קבוצה שיש לה מן המשותף; איך הגענו לשנאה, צרות עין ושאר מרעין בישין בינינו...

במקום לחשוב למה הדברים הובנו כך, ולא על ידי אחד או שניים; למה קם הפורום הזה ולמה נועד...

במקום לחשוב על התאחדות ברגע כזה, תמיכה; לכל הפחות העברת ביקורת באופן טיפה פחות פוגע, קצת פחות מתלהם...

במקום כל אלה - אנשים פה שוכחים שמעבר למסך יש אחרים, שוכחים וממשיכים לעלוב, לזלזל, לפגוע. ומה יצא לנו? - שכרנו בהפסדנו. הבית הזה, שהיה אמור להיות בית שני, או ראשון, עבור חלקנו; שקם כאלטרנטיבה אמיתית לפורום 8 ובכלל למערכת תפוז - היה למקום שלא נעים להיות בו לאחרונה, ולא נעים לקחת חלק בדיוניו ולבוא בשיח עם גולשיו (שזה אנחנו, כן - כולל אותי).

בואו ניקח פסק זמן, אותה נשימה שאנו כה צריכים. בואו נצא מההיסטריה, וננסה להביט על עצמנו מהצד. אני מנסה, ודי נגעל.

טוב יותר - בואו ועשו חיפוש לדברים שכתב טל"ש לאחרונה - דברים כדרבנות - כך אנו צריכים להיות. מותר ורצוי לא להסכים, אבל יש דרך לכך. לא על גב המשפחה, לא על גב הרוגים ופצועים ומבלי להרוס את המקום הזה (ויש שיגידו גם את המקום הזה)

X

מנהל פורום הקטנועים ב"תפוז"

וגם איש די נחמד...

פורסם

בואו ניקח פסק זמן, אותה נשימה שאנו כה צריכים. בואו נצא מההיסטריה, וננסה להביט על עצמנו מהצד. אני מנסה, ודי נגעל.

אתה יודע מה?

צודק.

:mm_yeah:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...