Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב ושבת שלום לכולכם! לאחר שהנוקיה שלי עברה בריכת סולר אני נאלץ להפרד ממנה ולמצוא לה מחליף,אני נעול כמעט ב100% על גלקסי או סנסיישן והתקציב שעומד לרשותי הוא כ2000 שקל למרות שאם אני באמת אצתרך אני יכול למתוח אותו עד 2500..

מקריאת מאמרים באינטרנט הבנתי שהחסרון העקרי של הHTC אל מול הגלקסי הוא הסוללה החלשה שלו, בכול שאר הפרמטרים ההבדל הוא מינורי בין שני המכשירים. ראיתי באינטרנט HTC עם עברית מלאה ב2000 ש"ח ואילו גלקסי עם עברית מלאה עולה 2500, אני נותה יותר לכיוון של HTC האם יש למישהו נסיון עם המכשיר הזה?האם ההבדל בין שתי המכשירים שווה את ההפרש הלא קטן בין שני המכשירים? מה אתם ממליצים? מודה לכם מקרב לב!

1

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

גלקסי 2.

הייתי באותה התלבטות לפני חצי שנה ואני לא מצטער לשניה.

ההבדלים המינוריים לא לגמרי כאלה מינוריים, תלוי מה חשוב לך.

בכל מקרה יש כאן גם את הפקטור של הsense ui.

אם הסנס חשוב לך אז לך על הhtc אם לא אכפת לך אז הגלקסי לוקח בגדול.

פורסם

ממה שהבנתי על סמך ביקורות, ומשום מה לא נוטים להתייחס לזה יותר מדי, האיכות שמיעה +ספיקר בזמן שיחה ב-HTC היא מתחת לכול ביקורת. ככה שרק בגלל זה הייתי ממליץ על הגלקסי 2

פורסם

ה-S2 גם קל וקומפקטי יותר מה-HTC. ואגב, זה שהסוללה של ה-S2 טובה יותר לא אומר שהיא טובה באופן כללי... המכשירים האלה זוללים סוללות בלי חשבון...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עברית זה לא פקטור, צריבת רום מפעיל לוקחת בדיוק 10 דקות כולל הורדת הקבצים, ותקבל עברית מושלמת :)

אני אישית היתי הולך על סמסונג רק בגלל שהוא יותר נפוץ בישראל , קל יותר להשיג מגנים, חלפים וכו.

אם אתה יכול לחסוך על עברית בגלקסי אז לך על זה.

אודי A4

דימה.

פורסם

עם הסנסניישן לא עבדתי מעולם, אבל יש לי הכרות חלקית עם הגלאקסי, והוא מאוד מוצלח. חוץ מזה, ממחקרים שעשיתי לפני הקניה הבנתי שיש הבדלים בין השניים, ושהכף נוטה לטובת הסמסונג.

אתם בטוחים שאלו המחירים? לא בדקתי עכשיו, אבל לפני 3 חודשים רכשתי S2 ב2600 ש"ח, שכבר הגיע עם רוט ועברית (ELINE).

אם משנה לך, שווה לבדוק זמני יציאה של אנדרואיד 4 (ICS), אני מעריך שהS2 יקבל לפני הסנסיישן.

ואגב - אחלה רכישה. לא משנה איזה מהם תקח, כנראה שלא תצא מאוכזב.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
עברית זה לא פקטור, צריבת רום מפעיל לוקחת בדיוק 10 דקות כולל הורדת הקבצים, ותקבל עברית מושלמת :)

אני אישית היתי הולך על סמסונג רק בגלל שהוא יותר נפוץ בישראל , קל יותר להשיג מגנים, חלפים וכו.

אם אתה יכול לחסוך על עברית בגלקסי אז לך על זה.

איך בדיוק אני צורב רום של מפעילה? צריך ללכת למעבדה או שזה משהו פשוט שאני עושה מול המחשב בבית?

אגב הסתכלתי גם על מוטורולה אטריקס,האם היא שווה את העיסקה?

פורסם

אתה יכול לעשות את זה בבית מול המחשב ודי בקלות,צריך רק לקרוא מדריכים או לבקש עזרה פה בפורום.

לגבי הHTC אין לי נסיון איתו אבל לפי המפרט שיש באינטרנט הוא נופל בכמה דברים כמו משקל וזיכרון.

לדעתי לך על גלאקסי 2 בלי לחשוב פעמיים.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
איך בדיוק אני צורב רום של מפעילה? צריך ללכת למעבדה או שזה משהו פשוט שאני עושה מול המחשב בבית?

אגב הסתכלתי גם על מוטורולה אטריקס,האם היא שווה את העיסקה?

צרבתי רום במכשיר שלי וכעקרון מדובר בפעולה שנשמעת מפחידה אבל היא פשוטה למדי.

הבעיה העיקרית שבצריבה שהתהליך חייב לזרום באופן מושלם ללא הפרעות או עצירות, שאלמלא כן אתה עלול למצוא את עצמך עם מעצור יקר לדלת.

תקרא מדריכים באינטרנט, מדריכים מעולים ל-HTC נמצאים באתר הזה.

פורסם

תודה למגיב מעלי, אך אני לא חושב שיש לי זמן להתעסק בכול הרומים והשטויות האלה אני רוצה לקנות טלפון יציב שיעבוד ולא יעשה לי בעיות... אחרי הצבא אני אתעמק יותר בעדכונים רומים וכד'...היום שיחקתי קצת עם המוטורולה אטריקס של חבר וממש נדלקתי עליה, הוא טוען שזה מכשיר מעולה ומרוצהממנו עד הגג. האם עדיף אותו או סנסיישן?

נ.ב

במידה ואני קונה גלקסי 2 עם "תמיכה בעברית בלבד" במה זה יבוא לידי ביטוי? האם ניתן יהיה לקרוא את השירים בעברית בנגן מוסיקה? האם הוא יעשה לי בעיות בקריאת\כתיבת סמסים?

• תוכן חדש...