Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הטורבו הפסיק לשלוח אוויר לאחר החלפה של אלטרנטור, האם יכול להיות שמשהו תקול? מה כדאי לבדוק?

האוטו לא סוחב, יוצא עשן שחור מאחורה, אבל הילוך סרק עובד רגיל, חלק. כשבהילוך סרק מעלים טורים האוטו מגמגמם ורועד טיפה.

הרכב זה רנו מגאן 2 1.5 DCI 2004 ידנית, תודה מראש לכולם ושבת שלום.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

צריך לחבר את הרכב לסורק תקלות ולבדוק פרמטרים

לפני זה בדוק כי לא שכחו לחבר איזה צינור ואקום של החיישן או של הטורבו

פורסם

שמתי לב כשאני רק מניע את האוטו, הכל עובד בצורה חלקה, אבל אחרי 3 דקות שהאוטו עובד הוסקאלה של החום קצת עולה אז כל הבעיות מתחילות,

מחר אני רוצה להגיע למוסך שיבדקו במחשב, יש אולי בכל זאת משהו שכדאי לבדוק לפני שאני משלם על הבדיקה? כל הצינורות בדקתי הכל במקום.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

עדכון,

היום חיברנו למחשב, חיישן EGR הראה תקלה, הציעו להחליף את כל החיישן 700 שקל משומש (!!!), החלטתי להוריד אותו ולראות מה יש שם, זה מה שהיה על השסתום

פיח שחור בגודל של אגודל

zjun5znmn5mc.jpg

ניקיתי הכל חיברנו, הכל עובד אבל עכשיו שאלה, האם יכול להיות שבגלל שהחיישן תקול (נאי לא יודע בוודאות כי לא חיברנו פעם שנייה למשחב), הסחיבה ירדה? או שכבר שכחתי את תאוצה של הרכב אחרי שבוע או שבאמת משהו פה לא בסדר.

לפי הפורמומים בח"ול, אם לא לחבר אותו, את החיישן EGR, הכוח סוס עולה, זה באמת ככה?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

לא הבנתי התקלה נפתרה או לא

בכל מקרה במצבים כאלו כדאי לעשות ניקוי סעפת יסודי

במצבים קיצונים מפרקים ראש מנוע כדי לנקות מעברי אויר

פורסם

התקלה נפתרה והאוטו נוסע כמו חדש, נפתרה אפילו הבעיה של הקטיעות במשיכה בסלד הקרוב ל3000

מה לגבי ניתוק הEGR?

פורסם

מכיר את הנושא ואצלי בקסרה (hdi) הוא נותק, לא יכול לומר שאני מרגיש שינוי לטובה בתגובה.

זה לא הדליק מנורה ואל קוד תקלה.

אם אתה שואל אותי, מיותר...

• תוכן חדש...