Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתם מתכוונים לבצע את המפגש במקום מקורה- אני ממליץ לעשות סיור מקדים, לבדוק את קיבולת המקום ואת שעות הסגירה, כדי שגם חברים שאיחרו יוכלו להיכנס, וגם כדי שלא תינעלו בפנים.

חברים את "בורג המפרץ" אני מכיר טוב כבר עשינו שם מפגשים יש שם מקום מקורה ל15 מכוניות ותכלס לא צריך יותר מזה כלום.

ולא סוגרים שם ואין שום מגבלה להיות שם

פורסם
מגיע! רב הסיכויים עם הצוות הקבוע-אמיר,מקס ועוד!

אדי

תגיע מוקדם.שיהיה על מי "לרדת"...:lol::wink:

לגבי מקום מפגש-נראה איך ילד יום ונחליט במרוכז היכן המפגש.

ליאור

פורסם

אני אוהב שאתה ואדי מתחילים להתווכח זה קטע טוב.

נו שיגיע כבר יום שישי:evil:

חדשות טובות הגנסיס חזר מתיקון כמו חדש ועובד כמו סוס פרא.

אני מת לראות K2P עובדים ועוד בגולף אני מזיז ריר,:-) אתה לא מבין מה קניתה מור אתה לא מבין איזה מיד באס נדיר.

מור אל תדאג מקסימום נשמע אצלי K2P אבל מידבאס אחד, השני של זאפקו.:?(זה מה שנשאר לי מהפוקל מידבאס אחד וגם הוא עיף קצת אבל נותן בראש הממזר).

פורסם
איך אני מגיע ל"בורג המפרץ"? זה באיזור צומת קרית אתא?

כן זה באיזור אבל נגיע ליום שישי ונראה מה המזג אויר ונודיע פה בצורה מסודרת אם העברנו או לא

תום

פורסם

נראה שהולך להיות יום יפה.

נכון לרגע זה המפגש נשאר בשופרסל דיל בנשר.

מגיע עם עוד שני רכבים אחת של אחי הגדול שגם שם יש מערכת חמודה, והשניה של חבר עם התקנה נחמדה של מורל דוטק שאני ביצעתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...