Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה:

בפניה ימינה של צומת עם משולש זכות קדימה רכב עמד לפני ונתן זכות קדימה, התחיל לגלוש ולנסוע ואז נעצר שוב,

אני הסתכלתי כבר לכיוון הצומת ולא שמתי לב לעצירה שלו ונכנסתי בו מאחורה במהירות אפסית.

הפגיעה היא מאוד מינימלית בטמבון האחורי של קילופי צבע,

הנהגת שהייתה ברכב משום מה הייתה בהיסטריה אבל זה לא משנה, כמובן שעצרנו בצד ושאלתי אם היא בסדר והכול בסדר והחלפנו פרטים.

היום היא התקשרה ושאלה איך אני רוצה לסגור את הסיפור. בינינו או להתעסק עם הביטוח,

לדעתי זה סיפור של כלום כסף ואני ממש לא רוצה לצאת פראייר ומצד שני אין לי זמן וכוח להתעסק עם הביטוח

היא טוענת שזה סיפור של בערך 400 שקל. אשמח לעזרתכם

תמונות של הרכב שלה להמחשה: (מתנצל על האיכות)

1.jpg

2.jpg

HU: Pioneer AVH-P8450BT Amp: Rockford R300.4

Rear: JBL GT5963 Front: Focal 165vb

Sub: Hertz es250

פורסם

נראה כאילו חלק מהמכות בכלל לא שייכות אליך

לכן תציע לה סכום כראות עיניך.

וכשתגיעו להסכמה , תשלם לה ותחתים אותה שאין לה טענות ו/או תביעות נוספות כנגדך בגלל אירוע התאונה מיום X שעה Y במקום

Z

על מנת שלא תוכל לתבוע ממך מאוחר יותר נזקים נוספים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מחצית. תראה שלא הולך שלם קבל את המכתב ושכח.

קרה לי מקרה דומה רק בי פגע טנדר גדל מימדים והנזק היה רק של 9000 ש"ח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• ספונסר פורום
פורסם
הסיפור הוא כזה:

בפניה ימינה של צומת עם משולש זכות קדימה רכב עמד לפני ונתן זכות קדימה, התחיל לגלוש ולנסוע ואז נעצר שוב,

אני הסתכלתי כבר לכיוון הצומת ולא שמתי לב לעצירה שלו ונכנסתי בו מאחורה במהירות אפסית.

הפגיעה היא מאוד מינימלית בטמבון האחורי של קילופי צבע,

הנהגת שהייתה ברכב משום מה הייתה בהיסטריה אבל זה לא משנה, כמובן שעצרנו בצד ושאלתי אם היא בסדר והכול בסדר והחלפנו פרטים.

היום היא התקשרה ושאלה איך אני רוצה לסגור את הסיפור. בינינו או להתעסק עם הביטוח,

לדעתי זה סיפור של כלום כסף ואני ממש לא רוצה לצאת פראייר ומצד שני אין לי זמן וכוח להתעסק עם הביטוח

היא טוענת שזה סיפור של בערך 400 שקל. אשמח לעזרתכם

תמונות של הרכב שלה להמחשה: (מתנצל על האיכות)

שלם 400 שח זה המחיר.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכונים מעניינים בנושא:

היא טוענת שעלות התיקון 600 ש"ח אצל מישהו שהיא החליטה לתקן אצלו, הצעתי שנלך למקום אחר או שתביא לי את הרכב ואני אדאג לכל התיקון מבלי שהיא תשבור את הראש

אבל היא לא מוכנה לשמוע שום דבר, אך ורק איפה שהיא מחליטה לטפל וזה המחיר, הסברתי לה שבמקומות אחרים הציעו לי בפחות, הצעתי אפילו לבוא איתה אבל היא סירבה.

לאחר זמן מה היא אמרה שהצליחה להוריד את המחיר ל-500. עדיין התעקשתי לנסות בעוד מקומות.

בסופו של דבר אמרתי שאני לא אקשה ואתן לה את הכסף, החלטתי לתת לה צ'ק על סך 500 ש"ח ולפקודת אותו בעל עסק שהיא אמורה לתקן אצלו את הקילופי צבע. כך אדע שלא "עובדים עלי" והיא מנסה לעשות עלי כסף. כי בכל זאת היא מתעקשת מאוד לתקן אצל מישהו שאני לא מכיר ופה זה נראה לי קצת חשוד.

משום מה היא מאוד כעסה וסירבה בתוקף, ומעבר לזה אמרה (ציטוט מדוייק): "יש לך עד 7 בערב להביא לי את הכסף במזומן או שאני מתקשרת לביטוח"

למרות שחשבתי לגמור את העניין ולהביא לה את הכסף במזומן, אחרי שהיא אמרה דבר כזה אין שום סיכוי שהיא תראה ממני שקל, חשוב להבהיר שאני הייתי נחמד לכל אורך השיחה וניסיתי לפתור את הבעיה על הצד הכי טוב. אני ממש לא מנסה לברוח מאחריות או להתחמק, חבל שיש כאלה אנשים

מה דעתכם על העניין? האם פעלתי בסדר? מה הייתם עושים במקומי? אשמח לתגובות

• ספונסר פורום
פורסם
עדכונים מעניינים בנושא:

היא טוענת שעלות התיקון 600 ש"ח אצל מישהו שהיא החליטה לתקן אצלו, הצעתי שנלך למקום אחר או שתביא לי את הרכב ואני אדאג לכל התיקון מבלי שהיא תשבור את הראש

אבל היא לא מוכנה לשמוע שום דבר, אך ורק איפה שהיא מחליטה לטפל וזה המחיר, הסברתי לה שבמקומות אחרים הציעו לי בפחות, הצעתי אפילו לבוא איתה אבל היא סירבה.

לאחר זמן מה היא אמרה שהצליחה להוריד את המחיר ל-500. עדיין התעקשתי לנסות בעוד מקומות.

בסופו של דבר אמרתי שאני לא אקשה ואתן לה את הכסף, החלטתי לתת לה צ'ק על סך 500 ש"ח ולפקודת אותו בעל עסק שהיא אמורה לתקן אצלו את הקילופי צבע. כך אדע שלא "עובדים עלי" והיא מנסה לעשות עלי כסף. כי בכל זאת היא מתעקשת מאוד לתקן אצל מישהו שאני לא מכיר ופה זה נראה לי קצת חשוד.

משום מה היא מאוד כעסה וסירבה בתוקף, ומעבר לזה אמרה (ציטוט מדוייק): "יש לך עד 7 בערב להביא לי את הכסף במזומן או שאני מתקשרת לביטוח"

למרות שחשבתי לגמור את העניין ולהביא לה את הכסף במזומן, אחרי שהיא אמרה דבר כזה אין שום סיכוי שהיא תראה ממני שקל, חשוב להבהיר שאני הייתי נחמד לכל אורך השיחה וניסיתי לפתור את הבעיה על הצד הכי טוב. אני ממש לא מנסה לברוח מאחריות או להתחמק, חבל שיש כאלה אנשים

מה דעתכם על העניין? האם פעלתי בסדר? מה הייתם עושים במקומי? אשמח לתגובות

שלם כבר וגמור עם העינין,אל תשכח להחתים אותה שאין לה שום טענה או תביעה בעינין זה.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

למה? מה התהליך ברגע שמערבים את הביטוח במקרים "קטנים" כאלה?

פורסם

מערבים שמאי שלא עובד בחינם ומנפחים את החשבון .

400 או 500 כאשר חלק מהנזק אולי לא ממך והתנהלותה רק במזומן מעידים על "יושרה".

אם אתה חי על עקרונות , לא משלם לה מאומה אבל כותב לה שאתה מוכן לשלם רק על הנזק הפעוט שאתה ביצעת ( מציין שהטמבון כבר היה פגוע לפני "הפגיעה" שלך) 200 ש"ח.

אם אתה אדם מעשי , שלם לה תוך קבלת מכתב ממנה כפי שהסברנו לך בהודעות קודמות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...