Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי פיג'ו 107 חדשה ואחרי כמה נסיעות ארוכות יותר מנסיעת המבחן הבחנתי שהנסיעה ברכב מאד קופצנית, עד כדי כך שהקול רועד במהלך השיחה מהקפיצות ובסוף הנסיעה יש הרגשה של בחילות.

חיפשתי באינטרנט ויש לא מעט מערכות בולמים חלופיות אבל לפי מה שהבנתי הן מיועדות לנסיעה יותר ספורטיבית והנמכות וגם מציינים שהם יותר קשים, אני לא מבין בבולמים אבל נראה לי הגיוני שבולמים יותר רכים ירככו את הנסיעה.

האם הבולמים האלה (הספורטיבים) מתאימים להפחתת הויברציות והקפיצות של הרכב ואם לא איזה בולמים או איזה פיתרון אתם מציעים?

תודה.

פורסם

כל המכוניות הקטנות קופצניות

אני בדילמה דומה על רכב דומה.

יש המון קיטים של קפיצים נמוכים וקשים יותר ל 107- לדעתי אתה תסבול יותר

יש גם קיטים של בולמי זעזועים טובים יותר, אשמח לשמוע אם אתה הולך על זה, אני גם בכיוון...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

כנראה אני הייתי כ"כ רגיל למכוניות אבן שפתאום ה107 מרגישה לי בסדר גמור , אפילו קצת על הצד הרך .... :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליפני שנתיים קניתי יונדאי לנטרה 99 וגם שמתי לב שהרכב קופצני מידי גם כשהכביש חלק.

ניכנסתי למכון פרונט לבדיקה ואיבחון והבחור טען שהבולמים לא תקינים.

החלפתי את כל ה 4 עלות של כ 1500 שח והרכב ניהיה יציב יותר חד יותר בהיגויי וכמובן נעלמו הקפיצות.

חייב לציין שלא החלפתי קפיצים או בולמים ספורטיבים.

רק בולמים מונרו.

בהצלחה רז...

פורסם

אני אחזור על תגובתי בפירוט רב יותר:

• יש לי רכב דומה ל 107 של פותח השירשור (C1)
  • הרכב אכן מעט "קופצני" על במפרים וכבישים מחורבנים בחסות מע"צ, בעיקר בנסיעה איטית\עירונית
  • גם אני ירדתי מרכב ספורטיבי וקשיח כמו אבן, וההתנהגות של ה C1 \ 107 בהחלט סבירה.
  • כתבתי שכל הקיטים אמורים להיות ספורטיביים יותר, קשיחים יותר, ולכן גם "קופצניים" יותר.
  • דרך אגב, הזדמן לי לנסוע מספר פעמים עם רכב עמוס ב 4 נוסעים, האיכות משתפרת והרכב נעים יותר.
  • ולכן, באם תנסה קונפיגורציה רכה יותר במקור, הרכב לא יוכל להתמודד עם 4 נוסעים (משקל הנוסעים מעלה ב 50% את המשקל הכולל, וזה המון)
  • היתרון ברכבים אלו שאולי הם "קופצניים" כשהם חצי ריקים, אבל הכסף לא "קופץ" לי מהכיס בכל תדלוק, אני עומד על ממוצע פנטסטי של 18.6 ק"מ לליטר.
  • בסה"כ החבילה מצויינת, קטנה, זולה, יפה וחסכונית ביותר - אפילו האופנוע שלי "אוכל" יותר דלק !!!

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...