Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לאיביזה 1.4 החשה שבמבצע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי לאחרונה את האיביזה 1.4 אשר הייתה במבצע של ה70 אלף

היום התקשר אלי הסוכן ואמר לי ברביעי הקרוב אי"ה הרכב מגיע ארצה :-P

התחלתי לברר בכל מיני סוכניות ביטוח מחירים לגבי ביטוח חובה ומקיף

הייתה לי הרגשה אני אקבל את הכאפה שלי בצורה כזאת או אחרת

הדגשתי לנציגה בטלפון כי מדובר במנוע 1.4 והיא התעקשה שמדובר ברכב ספורט. כנראה שאצלה במחשב מופיעה הגירסה 1.2 TSI

טוב נו שיהיה.. רק רציתי לדעת הצעת מחיר לצורך קבלת פרופורציה וכנראה שלא היה מעודכן אצלה שיש גם איביזה 1.4

המחיר שקיבלתי הוא בסביבות ה5200 שקל!

הסברתי לה שאני נהג מעל גיל 24 ללא תאונות או הרשאות

ואז היא אמרה.. בגלל שזה פעם ראשונה שאתה רושם את הביטוח עליך אוטומטית נרשם לך תוספת של כ600 שקלים(כאילו עברת 2 תאונות והייתה לך השתתפות עצמית)

לכן היות ואכן זה הרכב הראשון שאני קונה ופעם ראשונה שאני עושה ביטוח, שואל אתכם חברים יקרים, האם באמת נתקלתם בתופעה כזאת?? חברות הביטוח מתעקשות לעשוק כמה שיותר צרכנים??

אשמח לקבל המלצות בפרטי עם ביטוחים אשר לא עושקים את המבוטחים בגלל שזה פעם ראשונה שהם עושים ביטוח

לילה טוב

,It's not how you stand by your car"

"It's how you race your car

,It doesn't metter if you win by inch or mile"

"!!!winning is winning

פורסם

נסה את סוכנות דן מור בחיפה, את הפאביה נם מבטחים ב4500 לנהג מעל 24 ללא תביעות, הם גם לא דורשים מיגון, חפש את המספר שלהם בגוגל ובבקשה תעדכן.

פורסם

ברוב הסוכנויות כיום יש נציג של חברת ביטוח כזו או אחרת.

אני נכנסתי די בספקנות לסוכן הביטוח בקרסו וקיבלתי את ההצעה המשתלמת ביותר להפתעתי (בהשוואה למספר חברות ביטוח).

כך קרה לי גם ב- 2005 כשרכשתי אלנטרה.

כדאי לנסות - אין מה להפסיד.

פורסם

אני גם אתמול אכלתי תסביך עם הביטוחים...

4 חברות ביטוח הציאו לי ביטוח מקיף + חובה באזור ה 7-10 אלף שקל בשנה לנהג מתחת לגיל 24!!! מחיר פשוט לא הגיוני...

היה לי גם כן קטע עם העניין הספורט אבל בסוף זה יסתדר...

2 הצעות הכי זולות שמצעתי היו ב9 מיליון 5800. וב5 מליון 5100. כשסיפרתי את זה לביטוחים אחרים את ההצעה שקיבלתי הם היו בשוק ואפילו היו כאלה שאמרו לי עובדים עליך!

הביטוחים עם ההצעות הגובות זה: דולפין,רמות,AIG,אליהו...

מקס.

פורסם

בעניין המיגון, חלק המביטוחים עם המחירים הגבוהים לא מחייבים מיגון, ה9 מיליון וב5 מיליון חייב איתרון SAVE וקודנית, הבנתי שהעלות לשניהם משהו כמו 1200 שקל. לא חייב להתקין את זה דרך הביטוח אפשר גם פרטי רק חייב אישור או קבלה שיש לך את זה ברכב.

עלות קודנית 200 שקל חברה 600 ועלות איתורן SAVE בערך עד 1000 שקל לפי מה שהבנתי, והאיתורן זה כולל תשלום חודשי כל חודש של בערך 28 שקל פחות או יותר.

בלי זה הביטוחים האלה לא יאבטחו את הרכב...

מקס.

פורסם

גם אני באותה סירה,

בגלל שהדגם לא הגיע ארצה אין עדין קוד דגם כתוצאה הוא לא מופיע במחירון ולכן אין הצעת ביטוח אמיתית.

ההצעות שאתה מקבל הן עבור דגמים אחרים , תבקש הצעה עבור איביזה ספורט ( 1.4 שלוש דלתות ידני) זה הכי קרוב למה שתקבל בפועל.

כדי לפתור את עניין הפעם הראשונה , תגיד שהשתמשת ברכב של ההורים בשלוש השנים האחרונות ותראה אישור העדר תביעות מחברת הביטוח של ההורים (כמובן אם זה אקטואלי).

פורסם

מחזק את מה שהבחור מעלי מציע.

תבקש הצעת מחיר לביטוח על שם אמא או אבא שלך (מי מהם שיש לו היעדר תביעות) ותוסיף את עצמך כנהג נוסף רשום בפוליסה, זה יכול להוזיל את העניינים. מעבר לזה אני ביטחתי איביזה "ספורט" 1.2 ב-4.6K בפניקס דרך סוכנות של שומרה. שווה לברר.

לגבי הקוד דגם (עם החלק הזה אינני מסכים עם הבחור מעלי) האיביזה ברמת אבזור רפרנס הוצעה בסוכנויות עוד בימים של המרתון מכירות שהיה בספטמבר השנה. אני יודע כי ראיתי את הדגם בתצוגה וגם קיבלתי עליו הצעת מחיר בזמנו באספקה מיידית. ממליץ לך להרים טלפון לאחת הסוכנויות ולבקש את הקוד. גם אם הרכב הספציפי שלך עוד לא הגיע לארץ זה לא אומר שהם לא יודעים מה קוד הדגם.

.I Rock, There For I Am

פורסם

קוד הדגם של הרכב הזה הוא: 778540. עדיין הוא לא מופיע בלוי יצחק כ-2011, הוא רק מופיע כ-2010-2009.

בכל מקרה אני הפסקתי לבדוק הצעות מחיר, בתחילת השבוע הבא אני אתחיל לבדוק כשהמחירון החדש יצא.

פורסם

הצעה שקיבלתי באלייד -

כיסוי הינו לכל נהג מעל גיל 24 ובעל וותק מעל שנה רישיון, עבר ביטוחי נקי-

המיגון הנדרש הינו: מקורי + קודן + עלוקה

מקיף - 3140 ש"ח

חובה - 1687 ש"ח

מי שמצא משהו יותר אטרקטיבי שיעדכן.

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

היום דיברתי עם הסוכן וקיבלתי את הקוד רכב

באמת נראה לי שכדאי לחכות עוד כמה ימים עד שהחברות ביטוח השונות יעדכנו את המאגר מידע ויוסיפו את המנוע הנ"ל לדגם

ביקשתי גם מספרי טלפון של סוכנות ביטוח שהסוכן מכיר אז אני מקווה שהם יציעו הצעה מעניינת

מקווה מאוד לא להגיע למצב לרשום את הביטוח על שם ההורים. אי אפשר להיות עצמאי בלי לשם את המחיר

צפו לעדכונים מחר ואם יש עוד משהו שקיבל הצעה מעניינת, אשמח לקבל פרטים

,It's not how you stand by your car"

"It's how you race your car

,It doesn't metter if you win by inch or mile"

"!!!winning is winning

פורסם

לא דיברתי על לרשום את ההורים.

אתה פשוט מצהיר שנהגת ברכב של ההורים בשלוש השנים האחרונות . ומביא טופס העדר תביעות.

אכן קוד הדגם רלוונטי לשנים 2009-2010

• תוכן חדש...