Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

רציתי לשתף אתכם בקורותיי ב 24 שעות האחרונות, מאז שצילמתי את הרכב שלי שמועמד למכירה.

10 דקות אחרי שהעליתי את התמונות לאינטרנט חזרתי לרכב וראיתי שכלב בן כלב עיוור נגח לי ברכב, שבר את הווינקר וקימט קצת את הטמבון הקדמי. זה לסיפתח.

בלילה החניתי את הרכב מחוץ לחניון המקורה הרגיל כי הייתי אמור לצאת מוקדם בבוקר, והחניון נפתח מאוחר. כשבאתי לרכב ראיתי שלהקת ציפורים חירבנה לי על חצי אוטו. לקחתי חומרי ניקוי, חזרתי והתחלתי לנקות. תוך כדי ניקוי דרכתי על ערימת חרא שכלב בן כלב אחר, אותנטי הפעם, השאיר על המדרכה.

עכשיו, אני באמת לא בחור חכם או דק אבחנה במיוחד, אבל נראה לי שהיקום מנסה לומר לי משהו; ואני שואל אתכם "מה?" - מה היקום מנסה לומר לי, והאם אפשר לבקש ממנו לומר את זה בצורה פחות דרמטית, בלי פגיעות ברכוש, או חו"ח בנפש, ובלי יותר מדי צואה, אם אפשר.

תודה לפרשנים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כשבאתי לרכב ראיתי שלהקת ציפורים חירבנה לי על חצי אוטו. לקחתי חומרי ניקוי, חזרתי והתחלתי לנקות. תוך כדי ניקוי דרכתי על ערימת חרא שכלב בן כלב אחר, אותנטי הפעם, השאיר על המדרכה.

נסתרות הן דרכי היקום, בגלל זה אנו, בני האדם, אוכלים חרא :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
היקום אכל יותר מדי סיבים

בסדר, אבל למה אני, למה עכשיו?

שברת מראה? או עברת מתחת לסולם לאחרונה?:roll:

לא, אבל יש לי סיטרואן.

אם הייתי במצבך, הייתי מבקש מידידנו ברווז שישאל אצל חברו הנביא זבינאמו.

נראה מה הוא אומר כשיראה את הפוסט. מזמן לא ראיתי אותו כאן אגב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לאחרונה, כל פעם שאני עובר ליד כלב/ה, אני רואה אותו/ה במצב של מספר 2. בימים האחרונים, הגדיל לעשות זאת חתול ועבר לאותו מצב, בדיוק לידי. האם זה אומר משהו?

מדובר בלא מעט כלבים ובקשר לחתול - אתם יודעים כמה נדיר זה לראות חתול עושה מספר 2, ברחוב?

בקיצור, אם ישנה קבוצת תמיכה - אני בפנים.

פורסם

אלעד, נראה אותך כותב את הבאס של סיינפלד...

בלאק ג'וקר, אם אני מפרש נכון, בקרוב תהיה לך סיטרואן... ווא ווא ווא וואאאאא (הקול של החצוצרה אחרי שמישהו אוכל אותה).

:lol:

Winston S. Churchill -

פורסם

היקום מנסה לומר לך שאתה לא צריך למכור את הרכב! או שהרכב מקולל או רדוף:lol:

או שזו גרושתך פשוט מנסה להתנקם.. (הכל בהומור כמובן ואם העלבתי אותך אז אני מצטער)

פורסם

אל תצטער, פשוט תן לי 300 אלף ש"ח פיצוי על עוגמת נפש. כך אני גם לא אצטרך למכור את הרכב כדי לרכוש אלפא...

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...