Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו או פיגו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מה אתם ממליצים מבין שתי המכוניות הנ"ל

אני מחפש רכב קטן חסכוני בעיקר לנסיעות עירוניות ןחשוב שיהיה אמין שלא יתקלקל כל שני וחמישי

אשמח להמלצות

פיאט פונטו בין השנים 2005 -2006

פיגו 206 שנת 2002-2004

תקציב: 25000-30000

פורסם

ידני או אוטומט?

אם זה אוטומט אז לא הייתי נוגע בפז'ו בגלל שהגיר בעייתי, אם זה ידני אז שתיהן טובות.

פיאט פונטו ספייס - אם זה ה80 כ"ס, אז הוא מצוין - עם גיר רציף, אם זה ה60 כ"ס - אז לא משהו, עם גיר רובוטי. לא מומלץ.

בקיצור - אוטומט, רק פיאט פונטו ספייס 80 כ"ס.

ידני - שתיהן, בתנאי ששמורות מטופלות וימשיכו לטפל בהן כמו שצריך.

רוצים רכב אוטומטי אמין יותר? לכו על גטס או סיריון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתי ממליץ לך להסתכל במחירון של לוי יצחק יש הבדל משמעותי בהפרש בין יד 2 ללוי יצחק ובסופו של דבר כולם הולכים לפי לוי יצחק אז תבדוק את המחירון ליפני כי פג׳ו 206 דגם XR הפשוט שנת 2002 המחירון שלו זה k18.5 בלוי יצחק וביד 2 הוא מופיע 22k אז שווה לבדוק…

פורסם

מסכימה חלקית עם דור-

אוטומט: רק פונטו ספייס דיינאמיק, 80 כ"ס, גיר רציף.

ידני: הפג'ו, מנוע 1.4. עם 75 כ"ס (לעומת 60 בספייס), נוחה יותר, זריזה יותר, כיפית יותר, ואמינה באותה מידה לכל הפחות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

הבדל נוסף שהיצע הפונטו הקיים הוא מאוד נמוך ביד2, לפחות בגיר אוטומט.

לעומת זאת פג'ו יש בלי סוף.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם
מסכימה חלקית עם דור-

אוטומט: רק פונטו ספייס דיינאמיק, 80 כ"ס, גיר רציף.

ידני: הפג'ו, מנוע 1.4. עם 75 כ"ס (לעומת 60 בספייס), נוחה יותר, זריזה יותר, כיפית יותר, ואמינה באותה מידה לכל הפחות.

התכוונת "לכל היותר" אולי, למרות שה 206 הידנית רחוקה מלהיות בעייתית כמו אחותה האוטומטית, עדיין יש את העניין של בלאי מהיר במשולשים, קורוזיה בראש מנוע בשימוש בנוזל קירור לא איכותי, ובעיות חשמל קטנות ומעצבנות.

-עם זאת, אני בהחלט מסכים לגבי "נוחה יותר/זריזה יותר/כיפית יותר", ולמרות מה שנכתב למעלה, עדיין מדובר ברכב אמין ומומלץ (כל עוד מטפלים בו כהלכה. אירופאיות ישנות יותר בכלל הן סנוביות, ולא אוהבות חלפים לא מקוריים או טיפולים זולים)

פורסם

לא, התכוונתי בהחלט "לכל הפחות".

רגישות לנוזל קירור יש גם בפונטו, אולי אפילו במידה רבה יותר. כנ"ל עם בעיות חשמל קטנות ומעצבנות, שגם הן יותר סוג של urban legend. בדגם Xline הפחות מאובזר בחשמלציה גם את זה אין.

בלאי מהיר במשולשים זה חדש לי.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

גם הספייס יש למשל תקלה עם ההגה,ועדיפות לנוזל קירור פארפלו,אין רכב מושלם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...