Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

דוד שלי מחזיק ברכב הנ"ל קרוב לשנה וחצי, הרכב עם 180K.

לפני כיומיים התחילו סימפטומים מוזרים הכוללים ריח של האגזוז בתוך האוטו, ריח של דלק שרוף בתוך הרכב, לפעמים גורם לדמעות (אצלי לפחות אני דיי רגיש לעניין), הרכב כרגע ליד הבית והוא לא נוהג בו לעבודה.

מדובר ברכב שנוסע המון ומטופל רק בחברה, בכל זאת פחות משנתיים ו 180K על הכביש זה לא מעט כלל וכלל.

יש לומר שהמנוע מתנהג היטב רך מאיץ בחוזקה ללא כל בעיות, אך לפתע היומיים האחרונים שמתי לב לנורית אזהרת שמן בצורה של ברז, בצבע צהוב הנדלקת, ומתחתיו יש את הסימן הנ"ל: (!)

ברכב הזה אני לא בדיוק מבין, ובגלל התקלה הרכב ליד הבית עד שיגיע למוסך.

אבל דודה שלי לוקחת את הרכב לסיבובים בעיר ולי זה לא נראה נכון.

אגב מה הנורית הזו מסמלת? כשאמרתי לה שמדובר בשמן היא אמרה לי שזה לא כי בעלה בדק את זה, וזה בחיישן שהתקלקל וצריך להגיע להתקנה במוסך.

מישהו מכיר את התופעה ויכול להסביר?

Opel Adam S 2017

פורסם

שלום רב!

בדקת שאכן קיים שמן במנוע?

במקרה של נורת שמן, לא ממליץ לנסוע עם הרכב כי אם לקחת אותו בגרר ישירות למוסך - לבדיקת התקלה.

שים לב שמצב של לחץ שמן נמוך ואו כמות שמן נמוכה אתה עלול לגרום נזק בלתי הפיך למנוע.

פורסם

לא מומחה בבימרים אך:

-היכן ספר הרכב? בדוק שם דבר ראשון.

-בחלק מהרכבים המודרניים נורת השמן נדלקת לא רק במצב של חוסר שמן אלא גם במצב בו לחץ שמן נמוך מדיי. בדיקת כמות שמן לא תגלה תקלה זו.

פורסם

אוקי לאחר בדיקה התברר כי מדובר בנורית הלחץ שמן, הצהובה, שנראית כמו ברז.

עדין אני לא יודע מה זה אומר כי הספר רכב לא ברכב, (האוטו של דוד שלי),

לגבי לחץ שמן נמוך וחוסר שמן ידוע לי בוודאות שזה גורם להריסת מנוע. עכשיו עלי רק לשכנע אותם לא לגעת ברכב...בטח לא להתפתות ללחוץ על הגז.

תודה לכם על התשובות חברים...!

Opel Adam S 2017

פורסם

הנורה מסמנת לחץ שמן נמוך. בצבע צהוב - להמשיך נסיעה ולבדוק בהקדם האפשרי מפלס שמן כאשר מתאפשרת עצירה בטוחה.

בצבע אדום - אסור להמשיך נסיעה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אתה יכול לשים תמונה איך הנורה הזו נראית?

היא נראת כמו משפך עם סימן של טיפה בקצה?

אם זו נורית לחץ שמן, מומלץ לגשת בזריזות למוסך, ובטח שלא

לנסוע סתם עם הרכב.

אם זו נורית חוסר שמן, צבע צהוב אומר שהגעת למינימום וצריך למלא שמן בהקדם.

אם אחת מהן בצבע אדום, כמו שעמוס כתב, לא לגעת ברכב, אלא למלא שמן במצב של חוסר

שמן, או גרירה למוסך במצב של חוסר לחץ שמן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הנורה הצהובה, ידוע לי שיש ברכב בעייה בפליטה כי נכנס ריח של גז לרכב,

אבל הרכב סוחב לגמרי ללא בעיות, ריח של הגז נכנס מדי פעם לרכב ומהחברה מחכים לחלק שיגיע להתקנה ברכב.

אין חוסר שמן ברכב זה המקרה ההזוי, המפלס מלא והמנוע שקט אין רעשים או התנהגות מוזרה..זה מה שמעניין פה.

בכל מקרה מומלץ לקחת את הרכב למוסך במילים אחרונות.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...