Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בזמן האחרון שמתי לב, שכשהמזגן על חימום הוא לא מחמם אלא מקרר, אבל אם אני פשוט מעביר את התריס על אוורור חיצוני ושם את הכיוון של המזגן על חימום, אבל לא מפעיל אותו, הוא כן מוציא חימום, ברגע שאני אדליק את המזגן זה יעבור למעין קירור +-, מה שכן בטוח לא על חימום.

ממה יכולה לנבוע הבעיה?

על קור הוא עובד מצויין במיוחד בקיץ. רק החימום הוא הבעייתי.

תודה ושבת שלום!

Opel Adam S 2017

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

המזגן ברכב רק מקרר !!

החימום אינו מגיע מהמזגן !!

זה לא מזגן ביתי..אופן פעולת החימום שונה !

בכדי להפעיל רק חימום תוודא שכפתור המזגן/קירור מבוטל/כבוי

תפעיל את בורר המאוורר לעוצמה הנדרשת ..ואת בורר החום/קור (בדרך כלל מעין עיגול חצי אדום חצי כחול) לצד האדום ותהנה.

Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk

פורסם

dmxsir

כפתור הקירור בסופר לנסר אתה מתכוון לכפתור שדולק בצבע ירוק/כתום, כי הרי יש אופציה שהכפתור לא ידלק בכלל, זה יפעיל את החימום כמו שצריך?

Opel Adam S 2017

פורסם

התשובה תישמע מפגרת אבל זה מקרה שנתקלתי בו במצובישי קולט שהייתה לי

אם אין גז במזגן החימום לא עובד נשמע נשמע הזוי אבל בדוק החלפתי 2 ראדיאטורי חימום ולבסוף מישהו אמר לי אם אין גז זה לא עובד צחקתי עליו בהתחלה אחרי התערבות הפסדתי

אז בדוק אם יש לך גז במזגן

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

אין קשר בין מזגן , לחימום

אתה לא אמור להפעיל את המזגן בחורף בשביל לקבל חימום, אלא המים של המנוע מחממים את הרדיאטור שבתוך תא הנוסעים, והמפוח זורק את האויר החם לתוך תא הנוסעים,

תעביר את הבורר למצב של חום ותדליק את המאוורר, ולא את הכפתור של המדחס.

אם לא יוצא אוויר חם, אז או שהראדיאטור סתום, תבדוק הפרשי טמפ' בין הצינורות מים הדקים שנכנסים לתוך תא הנוסעים,

או שיש לך בעיה עם מעברי האוויר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

טוב אם ככה כנראה שיצאתי ממש, אבל ממש טונה.

אני תמיד שם את הבורר על חום, ולמי שמכיר בסופר לנסר + קולט יש את כפתור הזה ששמים על AC או על כל הכוח..חשבתי שזה יגרום לחימום, כי כשהמזגן מכובה והתריסים פתוחים כלפי חוץ, נכנס אוויר ממש חם לאוטו מהמנוע.

אני יבדוק את זה ואחזיר תשובה, אני בטוח במאה האחוזים שבאמת יצאתי טונה. :p

תודה לכם על התשובות והעזרה... :)

נ.ב המדחס לא אמור לעבוד אם ככה ברגע שאני מדליק אוורור על חום, נכון?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...