Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אגיע לבקר בישראל, אני אשכיר את הרכב הכי מהיר שאפשר ויום לפני הטיסה חזרה אני אסגור מהירות סופית באיילון !!!

פרנציפ. שישללו לי את הרישיון הישראלי לצמיתות ויעשו עלי אורגיה בערוצי החדשות, אני אפתח את הפה כמו שצריך. על כל החרא במדינה הזאת. זה מתחיל משרי תחבורה שהקשר שלהם לתחבורה הוא כמו הקשר שלי למקרמה, ממשיך למשטרה שפועלת לפי מנטליות של מחלבת כספים. יש פשע בארץ הרבה פשע, אבל תנו לכוח האדם הקיים להתבזבז על שטויות ותבכו שאין כוח אדם.

יש המון בעיות בישראל, המוטוריקה היא הקטנה שבהן.

הצחיקה אותי התגובה של מר מגן בכתבה, ובכלל צריך להגביר את הענישה, אני חושב שצריכה להיות טבלה, משהו כמו - פילטר פתוח = שנת מאסר בפועל, חוטי הצתה אדומים= 4 חודשי עבודת שירות וקנס של 5000 ש"ח, צמיגים לא במידה של רישיון הרכב - סקילה באבנים.

שילחמו בסמים, באלכוהול ובכל העברייני צעצוע, אח"כ שיעשו כתבות כאלו, שימו אותי בנתניה או בבת-ים ואני מעלה לכם כתבה על הפצצה המתקתקת הבאה, תופעת הקיוסקים !!!!

haters will hate

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא ראיתי את הכתבה אבל...

ברור שיש צעירים טמבלים שעושים רייסים בכבישים ציבוריים, אבל עדיין חשוב להבדיל בין שיפורים לרכב לבין אופי הנהיגה בו. אם מתייגים אוטומטית מישהו שעשה שינוי כזה או אחר לרכב כעבריין מסוכן לציבור, אז יש כאן בעיה.

זו הקצנה מטופשת, תסלח לי. בכל כלי רכב שמגיע מהיצרן יש פשרות כאלה ואחרות. למשל נוחות מול התנהגות, ביצועים מול צריכת דלק וכדומה. במקרים רבים מאוד ניתן לבצע שינויים לרכב שהם ברמה מאוד גבוהה ומיועדים לשנות את מאזן הפשרה בצורה שתתאים טוב יותר לצרכי הלקוח. באותו האופן אפשר להשתמש ברכיבים יקרים וטובים יותר ממה שמספק היצרן בשביל תוצאה עדיפה.

אתן לך דוגמא אישית:

מיאטה NC טרום מתיחת פנים מגיעה עם מערכת מתלים רכה. כתוצאה היא נוחה, אבל ההתנהגות נפגעת עבור הנהג המנוסה. לחברת מאזדה יש קיט שיפורים מותאם לצורך שיפור העניין הזה - בולמי מאזדה-ספיד וגם קפיצים מתאימים.

באופן דומה, למיאטה צמיגים ברוחב 205 מ"מ. בארץ במידה זו אפשר להשיג צמיגים מאוד יקרים (וטובים) או בסיסיים וזולים למדי, אבל מבחר האפשרויות קטן. ומה קורה למישהו שרוצה צמיגים איכותיים אבל לא מעוניין להוציא יותר מ-1000 שקלים לצמיג? שילך לחפש... או שיעלה ל-215 מ"מ (שאר המידות זהות) ופתאום יש מבחר! אבל כמובן שזה לא חוקי, ומה תגיד לשוטר שיעצור אותך? שהוספת סנטימטר בשביל שיפור בבטיחות עבור אותו תקציב? (התשובה היא כן, לצערי, זה מה שהייתי אומר לו. למה לצערי? כי הסיכוי שהוא היה מקבל את זה הוא אפסי).

רוני

רוני אתה צודק.

קיט של בית החרושת הוא מקצועי והשקיעו בו רבות והוא מותאם לרכב.

היצרן גם קובע איזה צמיגים אפשר להרכיב ועד איזה רוחב ועד איזה קוטר.

שיפורים אחרים כנ"ל.

כדי לשפר צריך דבר אחד . אישור של משרד הרישוי. כך על פי החוק.

מי שרוצה משהו אחר, פשוט צריך לשנות את החוק, כך לגבי המהירות החוקית בכבישים וכך לגבי שיפורים, וכך לגבי הכפלת קנסות וכו'.

צודק וייפר שצריך לבצע שינוי באווירה ואז אולי אפשר יהיה לשנות.

כפי שאף אחד לא קונה אקדח ללא רישיון ולא סוגר מרפסת ללא רשיון ולא פותח עסק ללא רשיון . רק לעשות ילדים לא צריך רשיון ולכן חלקם יוצאים דפוקים:-o

יוסי לא רשיון אחד אלא ים של אישורים ( כך אתה כתבת בשרשור על פתיחת פאב שכונתי )שנדרשים גם במדינות נאורות יותר מכאן:lol:

מה הקשר בין צמיג סיני עלום שם ובאיכות נמוכה לדיון על שיפורים . כלום.

שיפורים לא חוקיים יש להוריד מהכביש וצמיג שלא עבר תקינה גם כן.

ההבדל הוא שצמיג שלא עובר תקינה לא נכנס לארץ!! אלא אם היבואן הצליח להבריחו, ואז אותו יש לתלות.

בנצי

פשש יצאת ממש גבר.

כדי שזה יצא אפקטיבי ולא דפקטיבי תזמין גם את שלושת הרשתות שיצלמו את הביצועים שלך. אל תסמוך על המזל שיתפסו אותך!!

אתה הרי רוצה להופיע ולירוק את פניני החוכמה שלך.

את כל הבעיות שמנית יש גם בקליפורניה אהובת נפשך סמים אלכוהול עברייני צעצעוע ולא רק עברייני צעצוע ורחמנא ליצלן , ספר לנו מה המהירות המותרת בכבישי קליפורניה ותן לנו את טבלת הענישה על נסיעה במהירות מעל המותר או בעת שאתה שתוי.

אז חלאס.

לא הכל טוב כאן וגם לא הכל שחור כאן, ומי שלא שבע רצון יש בפניו שלוש אפשרויות לגיטימיות

לעזוב , לשנות או לשתוק .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני רואה שהחמצתי את האקשן, קמתי לפני איזה שעה והספקתי כבר לראות את הכתבה דרך קישור יוטיוב מהפיסבוק.

פשוט ביזיון שככה מציגים את הנושא בחדשות.

לצערנו לא ממש.

זה בכללים של הפורום.

זו לא דמוקרטיה ויש כללים ברורים.

אני קיבלתי הערה (במקום אזהרה) על אותו שרשור בדיוק.

אני משער שגם הם.

(למרות שאם לא עשו לו כלום על זה, לא נראה לי שיעשו לו כלום כבר.

אני מסכים לגמרי עם הרעיונות שלך, העניין הוא שבאמת צריך הרבה פחות תקציב.

אין צורך בתקציבים כשהכל הוא על בסיס התנדבותי.

אם אפשר לעזור, אני בפנים.

יוסי המצב שלך עוד טוב, אתה מוזמן להציץ בתיק העבודות (או ההתראות שלא כלכך בצדק) שלי (בתוך הפרופיל).

Detailer.gif
פורסם

הכי חשוב;

אל תשכחו שאנחנו קהילה יחסית קטנה אבל מספיקה בשביל לעשות שינוי, יש המון פורומים בנושאי הרכב, אם זה הגיפים שמתנכלים להם ומגבילים אותם, אם זה פורום ואגית, רודסטר, שירוקו וכו׳ וכו׳ לרובנו יש את הכמה מאות שקלים

הזניחים האלה

בשביל להתחיל ולתרום למאבק של עצמנו.

תארו לכם שפרוייקט המצלמות יעבוד וכולנו נמצא עצמנו נוהגים ברכב סופר מיני עם מנוע 1.2 ליטר ו70 כ״ס.

במצב כזה לא יהיו שום פורומים מעניינים והשיחות היחידות יהיו פה בנוגע לאיזה כיסוי הגה

החלפנו ודברים מהסוג הזה.

תראו הודעות כמו;

ניקיתי את הרכב, ( הוא יהיה כזה משעמם שלנקות אותו יהיה חידוש מרענן).

ממילא יש פה כל כך הרבה דברים מחורבנים במדינה הזאת אז גם את ההנאות הקטנות לוקחים מאיתנו.

וצריך גם להילחם במחירי הדלק!

תחשבו מה יהיה אם נוציא 200 אלף עלונים שיחולקו ברכבי הארץ בכבישים לגבי הפגנה רצינית, נסיעה איטית וכו׳ , פעם בשבוע.

פורסם
רוני אתה צודק.

בנצי

פשש יצאת ממש גבר.

כדי שזה יצא אפקטיבי ולא דפקטיבי תזמין גם את שלושת הרשתות שיצלמו את הביצועים שלך. אל תסמוך על המזל שיתפסו אותך!!

אתה הרי רוצה להופיע ולירוק את פניני החוכמה שלך.

את כל הבעיות שמנית יש גם בקליפורניה אהובת נפשך סמים אלכוהול עברייני צעצעוע ולא רק עברייני צעצוע ורחמנא ליצלן , ספר לנו מה המהירות המותרת בכבישי קליפורניה ותן לנו את טבלת הענישה על נסיעה במהירות מעל המותר או בעת שאתה שתוי.

אז חלאס.

לא הכל טוב כאן וגם לא הכל שחור כאן, ומי שלא שבע רצון יש בפניו שלוש אפשרויות לגיטימיות

לעזוב , לשנות או לשתוק .

ניסיתי לשנות, לא הלך, עזבתי ואין סיכוי שאני אשתוק.

וכן יש פשע בקליפורניה אבל יש משטרה ופה אף אחד לא יקרא לשוטר מניאק ולא יקבל חישמול. שוטרים מקבלים כבוד.

פה משטרת התנועה או הHIGHWAY PATROL עושים עבודה מצויינת, פה על נהיגה בשכרות יש ענישה ופה רוב החוקים הם שחור ולבן. נקודה, פה יש יחוס אמיתי לחומרת העבירה. ונהג שנתפס מדבר בלי דיבורית ישלם 340 דולרים, זה יעלה לו את הפרמיה והוא יתקין דיבורית כמו גדול.

פה מאחורי החוקים והקנסות יש היגיון.

וכן יש לי את הזכות לדבר איך שאני רוצה, לא דיברתי בזלזול כלפי אף אחד, אני אפילו לא מדבר בזלזול כלפי שוטרים, אני מכבד את כולם, גם אותך. אבל זכותי להביע דעה על איך שדברים מתנהלים, אינני מאשים שוטרים אני מאשים מערכת. מערכת דפוקה, לכן ארזתי את חיי וברחתי, מה לעשות אני חושב שישראל היא מדינה מסריחה ויש לי הרבה סיבות לחשוב ככה אבל זה כבר אוף-טופיק.

haters will hate

פורסם
כבר התבטאתי בשרשור אחר נגד הגל החדש של התחסדויות שיש פה בפורום לאחרונה מצד משתמשים מסוימים (מישהו אמר מושתלים?).

לצערי קיבלתי הערה לפרופיל על העלבת חבר פורום והחלק ההוא של השרשור נמחק.

המדינה שלנו כבר לא יודעת איך להתנהל וכל קצין מושתן במשטרה חושב שהוא יפתור בעיה שנראית טוב בתקשורת אבל היא שולית לחלוטין.

מה עם מתפרעים ברכבי ליסינג?

מה עם נהגי מוניות מופרעים?

מה עם זה ש90% מהישראלים לא בודקים לחץ בצמיגים אפילו פעם בשנה אלא רק כשיש פנצ'ר?

מה עם רכבי ליסינג שמשתמשים בצמיגים סיניים זולים וללא תו תקן כלשהו?

מה עם משאיות שבהן הנהג שיכור\עייף מדי\מעוצבן ברמות מסוכנות?

מה עם תחזוקה לקויה של רכבים, עם התירוץ הקלאסי של "למה שאני אתקן את הבלמים? הטסט עוד חצי שנה".

בקיצור, יש יותר מדי דברים יותר חשובים ויותר מסוכנים, אבל לא! בואו נתמקד במשהו שנראה טוב בתקשורת כדי שיחשבו שאנחנו עושים משהו.

ואם השוטרים משועממים, בואו נעמיד אותם לצד הדרך ונוריד אנשים מהכביש על מהירות "מטורפת" של 101 קמ"ש.

צודק לגמרי!

הרבה יותר מסוכן זה כל הנהגי ליסינג שלא אכפת להם מהאוטו/דלק/לא יודע מה ונוסעים איך שבא להם,

וגם לא טורחים למלא לחץ אוויר תיקנתי וזה אחד הגורמים היותר קטלניים לתאונת דרכים קטלנית.

אבל 'משטרת ישראל' מעדיפה להתעסק במה שכנראה 'יותר קל' להם ...

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם
רוני אתה צודק.

קיט של בית החרושת הוא מקצועי והשקיעו בו רבות והוא מותאם לרכב.

היצרן גם קובע איזה צמיגים אפשר להרכיב ועד איזה רוחב ועד איזה קוטר.

שיפורים אחרים כנ"ל.

כדי לשפר צריך דבר אחד . אישור של משרד הרישוי. כך על פי החוק.

מי שרוצה משהו אחר, פשוט צריך לשנות את החוק, כך לגבי המהירות החוקית בכבישים וכך לגבי שיפורים, וכך לגבי הכפלת קנסות וכו'.

צודק וייפר שצריך לבצע שינוי באווירה ואז אולי אפשר יהיה לשנות.

כפי שאף אחד לא קונה אקדח ללא רישיון ולא סוגר מרפסת ללא רשיון ולא פותח עסק ללא רשיון . רק לעשות ילדים לא צריך רשיון ולכן חלקם יוצאים דפוקים:-o

יוסי לא רשיון אחד אלא ים של אישורים ( כך אתה כתבת בשרשור על פתיחת פאב שכונתי )שנדרשים גם במדינות נאורות יותר מכאן:lol:

מה הקשר בין צמיג סיני עלום שם ובאיכות נמוכה לדיון על שיפורים . כלום.

שיפורים לא חוקיים יש להוריד מהכביש וצמיג שלא עבר תקינה גם כן.

ההבדל הוא שצמיג שלא עובר תקינה לא נכנס לארץ!! אלא אם היבואן הצליח להבריחו, ואז אותו יש לתלות.

.

בגדול אתה צודק, צריך אישורים של משרד התחבורה אבל ... ויש פה אבל גדול

לא צריך אישור כלשהוא אם החלפתי צינור גומי באחד מאלומיניום , ולא צריך אישור

כי הראשיאטור שלי מאלומיניום (אחת ההורדות שם הייתה על ראדיאטור צאלומיניום אחרי שהרכב הוציא הספק מצחיק ונמוך)

לא צריך אישור על התקנת ברקסים חלופיים במידה והם מאושרים לשימוש (נכנסו לארץ באישור של מכון תקנים )

וזה מה שקורה כאן , אנשים מקבלים הורדות על שטויות במיץ , כשרוב החלקים המוחלפים הם חלקים חליפיים

השוטרים רואים צינור גדישה מאלומיניום ומיד מחליטים שזה תוספת לא חוקית , הם לא לוקחים בחשבון שלפני הצינור הזה

היה בידיוק אותו צינור מגומי אז מה, האלומיניום אסור לשימוש בכלי רכב ?

כנ"ל לגבי אינטרקולרים, מוצרי בלימה , פורקים ועוד אי אילו חלקים

ואגב הספק, אתם מוזמנים לקורא בפורום שיפורים , בחמישי שעבר איזה בחור עם גולף חדשה ומקורית עשה דיינו לאוטו

והוציא הספק גבוה מהמקורי (אוטו מקורי לחלוטין בלי חרטות ) אז גם הוא היה מקבל הורדה וזימון לדין ?

ושיא השיאים היה שאחד מאלה שקיבלו ביקור בבית , ומצאו אוטו מפורק לחלוטין ועדיין קיבל הורדה על "שינוי מבנה "

המשטרה למדו שדרך כתבות דביליות כאלה (עם כתב שנשמע כמו יוסי עדן ) עושות להם יח"צ מעולים , כי עכשיו

כל אזרח שיתקל ברכב שנראה משופר על הכביש ייתקף בחרדה עצמית כי "בכל רגע נתון הם עלולים לפגוע "

ולחשוב, שהם הקצו בשביל זה יחידה חדשה ושלמה שנקראת ימ"ר את"ן שבמקום לתפוס אנשים עם 100 עבירות ונוהגים בשלילה

או שיכורים למינהם על הכביש מטיילים בבתים של בעלי אימפרזות מסכנים בשבע בבוקר

פורסם

במקום להתמרמר ולהשמיץ אחד את השני על גבי הפורום, מה שחלק עושים בשרשור הזה,

אפשר לנסות ליישם את ההצעה שהועלתה כאן, ואפילו לשכלל אותה,

מי בעד שיאספו נציגים מפורומים שונים כמו מפה , גיפולוג,פורום של מאזדה ועוד כל מיני פורומים שעוסקים ברכב, אבל מפורומים רציניים,

ויתחילו לארגן מפגשים מוטוריים, תצוגות, יבואו אנשים ששפרו את הרכבים שלהם, יסבירו קצת,

כמובן שיש לערב בזה גם נציגים מהיבואן רכב עצמו, שאכן יאשר שזה שדרוג בתחום התקין לרכב, (כמובן שרק משרד הרישוי יוכל לתת על זה אישור סופי אבל עדיין) ,

שיפורים זה תחום בעייתי שאכן אנשים עושים אותו בדרכים לא חוקיות,

אבל סתם לפסול תחום שלם בגלל אנשים כאלו?

זה כמו לומר אופנוע זה כלי מסוכן הסיכוי למות בתאונת דרכים הוא הרבה יותר מאשר ברכב, טוב אז נעשה תקנה שאסור לסוע עם אופנועים בכלל ,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שר תחבורה כלשהוא בישראל כבר ביטא במילים את מה שכל שרי התחבורה, המשטרה וכו' חושבים והוא ביטא את מחשבתו במילים: "אני יודע יותר טוב מכל המומחים". שנה לאחר מכן (89) זעקו כל כותרות העיתונים במילים "יש דין ויש דיין?" לאחר שהסתבר שאותו שר כנראה לא ידע יותר טוב מכל המומחים. הוא לא נתן את הדין.

פורסם

האמממ, סתם שאלת תם:

במדינה שהכול בה יקר מהתחת(במיוחד כול מה שקשור לחלפים) ותרבות השופוני מרחיקה שחקים, עד כמה אחוז מהאנשים שמשפרים, באמת משקיעים במערכות בטיחות ובלימה תואמת לשאר השיפורים?

פורסם

שיפורים אמיתיים המוסיפים הספק למנוע אינם נראים לעין, לרוב, כלפי חוץ ולכן עניין השופוני פחות רלוונטי. זה תחום למבינים שלרוב לא שוכחים גם את הבטיחות.

אנשים שמתקינים ספוילר ומדבקות לא צריכים לגבות אותם בשיפור מערכת הבלימה.

• תוכן חדש...