Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אספנות עם מספר 55?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ראיתי 2 רכבי אספנות (לא משנה איזה סוגים) עם מספר רישוי של 7 ספרות! ובסוף המספר רשום 55! מה שאומר על רכב משנת ייצור 85 ! אבל רשום עליו רכב אספנות!

מישהו יכול להסביר לי מה הולך פה?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אני מבין שלא שמעת על ההסדר שמועדון ה5 הגיע אליו שרכבי אספנות חדשים שמיובאים לארץ יקבלו סיומת 55 :roll:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
אני מבין שלא שמעת על ההסדר שמועדון ה5 הגיע אליו שרכבי אספנות חדשים שמיובאים לארץ יקבלו סיומת 55 :roll:

אלו מכוניות מיבוא מיוחד, בשביל חברי מועדון הבריאות "פיול סלט", אשר עובדות על דלק ביולוגי ונוסעות 55 מטר על ליטר אחד של חסה מזוקקת...:?:evil::wink:

וברצינות, אלו מכוניות מיבוא אישי, אשר מקבלות מספר "חדש" בן שבע ספרות עם סיומת מיוחדת.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
אלו מכוניות מיבוא מיוחד, בשביל חברי מועדון הבריאות "פיול סלט", אשר עובדות על דלק ביולוגי ונוסעות 55 מטר על ליטר אחד של חסה מזוקקת...:?:evil::wink:

וברצינות, אלו מכוניות מיבוא אישי, אשר מקבלות מספר "חדש" בן שבע ספרות עם סיומת מיוחדת.

דורון - טעות:

הרכבים הללו עובדים על 'מיץ דינוזאורים'.

פורסם

חברי הקשיש והממורמר אין לי מושג מאיפה הבאת את היציאה הזאת, מה ממה שאמרתי לא נכון?

לגבי המכוניות של חברי מועדון "פיול סלאט" שלא קיים יותר הייתי מציע שלא נתחיל להכנס להשוואות... :roll:

1969 Pontiac Firebird

פורסם

"ההסדר שמועדון ה5 הגיע אליו". כחבר מועדון ה5, שמשתתף לא פעם בישיבות ועד המועדון, ללא תפקיד רשמי, לא שמעתי מעולם על ההסדר המדובר.

לעומת זאת, אתה, שמסתתר מטעמים השמורים עמך, מאחורי כינוי של רכב שאני מכבד מאד, ללא גיל ומקצוע, מתגלה כגאון באנליזה פסיכווירטואלית וכן כרופא גריאטרי לפחות "הקשיש והממורמר ...". במקום להבין את הרמז הדק שנשלח לעברך, לא לעסוק בהכפשות בכלל ובמיוחד לא כאלו שנשענות על שמועות לא נכונות. פותח השרשור שאל שאלה פשוטה. יכולת לענות בלי לבוא אליו באנליזה וירטואלית כגון "אני מבין שלא שמעת...." קפיש?!

"לגבי המכוניות של חברי מועדון "פיול סלאט" שלא קיים יותר הייתי מציע שלא נתחיל להכנס להשוואות..."

כאן אני מסכים אתך לחלוטין. את רכב האספנות שלי איני מסתיר, גם לא את עברו המפואר. איני מכיר רכב כלשהו, שמורשתו מתקרבת לג'יפ ממלחמת העולם השניה. הוא כבר לא צריך להוכיח לאף אחד שום דבר.

ובכל זאת, שבוע טוב לך..:wink:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

דורון סגל היקר, למזלי אני לא חייב לך דין וחשבון ואין צורך או חובה להזדהות בפני כבודו.

הטענה שלך להכפשות היא רק לפי הפרשנות העקומה והמעוותת שלך ולא מעבר אז אנא תרגע עם התקיפות המיותרת.

את הרכב האספנות שלי גם אני לא מסתיר וגם לא את עברו המפואר, אומנם אין לו עבר צבאי מפואר אבל לפחות הוא עובר את ה60 קמ"ש ומתהפך בפניה מעל 30.

ונראה לי שהמורשת של רכבי השרירים שבניהם הפיירבירד החביבה שלי גדולה לפחות אם לא יותר מהמורשת המופארת של הג'יפ שלך שלא נדבר על ערך כספי, ביצועים, ערך אספני וכו'... אתה יודע זוטות. :roll:

1969 Pontiac Firebird

פורסם

להשוות בין המכוניות שלכם זה כמו להשוות בין "מלאכי הגיהנום", למקהלת צדיקוב...

שום דבר משותף, ולכן שניכם מדברים בשיח חרשים.

אז בתור עונש כל אחד יקבל את הרכב של השני לחודש ואני לא רוצה לשמוע וויכוחים!

ותזכרו יש לי עיניים בגב!

A_Colorful_Cartoon_Teacher_Welcoming_Students_Back_To_School_Royalty_Free_Clipart_Picture_100908-153160-136053.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
להשוות בין המכוניות שלכם זה כמו להשוות בין "מלאכי הגיהנום", למקהלת צדיקוב...

שום דבר משותף, ולכן שניכם מדברים בשיח חרשים.

אז בתור עונש כל אחד יקבל את הרכב של השני לחודש ואני לא רוצה לשמוע וויכוחים!

ותזכרו יש לי עיניים בגב!

A_Colorful_Cartoon_Teacher_Welcoming_Students_Back_To_School_Royalty_Free_Clipart_Picture_100908-153160-136053.jpg

רן אתה פשוט מלך.

רק אתה יכול להשליט סדר ורוגע בין 2 חברים בצורה כזאת יפה.

ועכשיו לתגובה שלי : שני הרכבים של חברי לפורום הם יקרים ובעלי עבר היסטורי מפואר כל אחד בתחומו וחבל להגיע למצב כזה של הכפשות אחד על השני. בסה"כ לכולנו יש מכנה משותף שהוא אהבה לרכבי אספנות.

שבת שלום ויאלה סולחה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

החל מ-1.1.2011 משרד התחבורה מבצע הפרדה בין לוחיות רישוי של רכבי אספנות מיובאים ללוחיות של רכבים חדישים בייבוא עצמי. רכבי האספנות זכו לסיומת אחידה וייחודית של "55". זהו יישום של אחת ההמלצות של הצוות הבינמשרדי שדן בסוגיות שונות של רכבי אספנות. נציג מועדון החמש הוזמן לחלק מהדיונים, תמך בחלק מההמלצות (כגון זו שבנושא) והתנגד לאחרות... אל תגררו אותי חזרה לנושא הזה :wink:

צודק כמובן פותח השרשור שבסוף שנת המודל 1985, כשנגמרו המספרים, עלו על הכביש רכבים חדשים עם סיומת 55 בלוחיות ומכאן יכול להיווצר בלבול.

וסתם בשביל לעשות סדר: כשהתאפשר ייבוא רכבי אספנות, רכבים אלו קיבלו 6 ספרות שהתחילו ב-89 או ב-81. עם פטירתה של הגברת האחראית במשרד התחבורה, המחליף החליט להפסיק לנבור במחשב ולמצוא מספרים בני 6 ספרות, וכך הגיעו לעולם רכבי אספנות עם 7 ספרות, שהסתיימו ב-61 (כמו רכבים חדשים שיובאו בייבוא אישי באותו הזמן). אח"כ באו 69, 71 ו-72, ולבסוף כאמור התקבענו על 55.

רון פז

דובר מועדון החמש

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

• תוכן חדש...