Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דיסק גיבוי חיצוני של WD בנפח 500GB שרכשתי לפני כשלוש שנים וחצי.

לפני כמה ימים גיביתי קבצים מהלפטופ ותוך כדי הלפטופ כבה ואחר כך לא הצלחתי להיכנס לדיסק וכשהקלקתי עליו הופיעה הודעה Parameter is incorrect .

אין לי שום רקע טכני, אבל עשיתי חיפושים בפורומים בחו"ל, ראיתי שהתופעה נפוצה בדיסקים של WD וראיתי שאני צריך להקליק פקודה בשם chkdsk /r .

עשיתי את זה, אבל אחרי כמה שעות שהתהליך לקח, התופעה עדיין חוזרת.

לא אשקיע כסף בשחזור הדיסק, כי רוב החומר נמצא לי על הלפטופ, אבל כמובן שדחוף למצוא פתרון לבעייה, כי יש סיכון בזה שכל החומר על הלפטופ.

האם יש עוד דרך לשחזר, ואם לא איזה דיסק גיבוי מומלץ לרכוש, שיהיה אמין?

פורסם

ממליץ לא לקנות כרגע שום מוצר של WD מאחר והמחירים שלהם עלו אחרי שמפעלים שלהם הוצפו באחת ההצפות שהיו.

כונן שעלה 390-430 ש"ח עולה היום 660 ש"ח.

נראה לי מיותר לשלם את העלויות האלה בשביל שWD יוכלו לשקם את מה שהלך בהצפה.

פורסם

אני לא משתמש בכלל ב-WD. מנסיוני הם כושלים אחרי 3-4 שנים. גם אם יש כאלו שאצלם הוא עובד 10 שנים (ויש לי אחד ישן כזה של 20 ג'יגה לנסיונות), אני התאכזבתי מהחברה הזו.

כונן חיצוני שיש אצלי הוא של סיגייט. גם סמסונג מייצרים למחשב פריטים מצויינים, אמינים ועמידים.

לגבי השחזור: גגל על הנושא ותראה מה מומלץ, כי יש חינמיות ויש בתשלום. לי יש נסיון מצויין עם Getdataback.

כדאי לקחת תוכנה שקודם מאתרת מה היא יכולה לשחזר ונותנת לך אפשרות פעולה בשלבים. השחזור נעשה לדיסק אחר, קח בחשבון את נושא הנפח הדרוש.

פעולת סריקה לשחזור היא איטית מאוד, לנפח שלך יכולה להמשך 5-7 ימים של 24 שעות ביום.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אני לא משתמש בכלל ב-WD. מנסיוני הם כושלים אחרי 3-4 שנים. גם אם יש כאלו שאצלם הוא עובד 10 שנים (ויש לי אחד ישן כזה של 20 ג'יגה לנסיונות), אני התאכזבתי מהחברה הזו.

כונן חיצוני שיש אצלי הוא של סיגייט. גם סמסונג מייצרים למחשב פריטים מצויינים, אמינים ועמידים.

לא יודע,

כבר 20 שנה כל מחשב שלי מצויד בכוננים של WESTERN DIGITAL וחוץ מכוננים שהיו לי בסביבות 1994-1998 שנהרסו בגלל כיבוי לא מסודר של המחשב (BAD SECTORS - וגם הם הוחלפו בחינם מתוקף האחריות), אף פעם לא חוויתי בעיות עם WD.

פורסם

גם לי קרס דיסק של WD בנפח 500 גיגה ועוד מהסדרות הגבוהות (כולל חיבור ESATA) שעלה לא מעט כסף.

לאחר מכן גם קרס לי SEAGATE ,

לעומת זאת יש לי כבר שנה וחצי אם לא יותר , דיסק של סמסונג 1.5TB, מוצר מצויין, שקט, מהיר ועושה רושם שגם אמין.

לדעתי לך על הסמסונג, WD מאכזבים וגם יקרים. גם קיבלתי מהם שירות רע בזמנו כשקרס הדיסק

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האם הכונן מזוהה ב MY COMPUTER? האם ניסית להחליף כבל USB?

אני הייתי מנסה להפעיל ולראות את הקבצים דרך UBUNTU למשל, אתה לא חייב להתקין UBUNTU אתה יכול להוריד לדיסק ולהעלות UBUNTU מהדיסק. (היו לי מספר תקלות שהפתרון הזה עבד בהן).

אם זה לא עוזר יש סיכוי שהמעגל החשמלי בין החיבור USB לדיסק הקשיח נידפק, ויש לפרק את הדיסק ולהוציא ממנו את הדיסק הקשיח לחבר למחשב אחר ולנסות להוציא את הנתונים.

פורסם

תודה על התשובות.

כן, ניסיתי עם כבל USB אחר.

הכונן מזוהה ב My Computer, אבל דאבל קליק עליו נותן את ההודעה E:/is not accessible. Tha parameter is incorrect

מאיפה להוריד Getdataback או תוכנות אחרות?

פורסם

בגדול, תיאורתית, וכמעט גם מעשית, אפשר לעשות לו פירמוט מהיר, לקבל גישה אליו, ואז עם תוכנת שיחזור להוציא את כל המידע. כל עוד אחרי הפירמוט לא נכתב שום דבר על הדיסק עצמו, המידע עדין שם.

עשיתי את זה פעם עם דיסק WD 500 של החברה, הצלחתי להציל את רוב הדברים אני חושב.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...