Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני יומיים הלכתי לבדוק פיזו 206 xs שנת 2002 מזוג שנראה לכאורה תמימים לגמריי.

לאחר בדיקה של הרכב בקומפיוטסט קבענו על מחיר. הבחור התחייב שאין שיעבוד או מישכון על הרכב,

ואמר שאין צורך לבדוק את הרכב ולא ידוע להם על בעיה כזו או אחרת.

למרות הכל עשיתי לפני העברת הבעלות בדיקת מישכון. מתברר שהרכב גם משועבד וגם ממושכן. הזוג טענו שאין להם מושג

על הדבר. אמרתי להם שאני מוכן לרכוש את הרכב בתנאי שתורידו [שיורידו], כמובן, את כל החובות שעל הרכב.

לאחר יומיים הם היתקשרו אליי וביקשו סליחה, שהם מכרו את הרכב לסוחר מכוניות והלך הכסף שלי.

חברה, מספר הרכב הוא 57-553-35. תיזהרו מקניית הרכב כמו מאש. לי הלך 500 שקל בדיקה. עדיף מ-21 אלף שקל,

שהיו [ושלאחר מכן] באים ומעקלים לי אותו :evil:

פורסם

אם הזוג אינו יד ראשונה (ואני מניח שהם לא), בהחלט ייתכן שהם לא ידעו על המשכון. המקרה שאתה מתאר אינו כה נדיר: יד ראשונה משכן את הרכב, החזיר את ההלוואה ובבנק לא טרחו למחוק את הרישום של המשכון. בפועל, אין שום בעיה חוקית עם הרכב.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

צודק ב100% אבל ביצענו בדיקה עם החברה שעליו הרכב ממושכן ומסתבר שהרכב לא רק ממושכן אלא משועבד .

והבעלים הראשונים כרגע בתביעות והעורך דין אמר שהרכב על הכוונת!

פורסם

מסקנה - פעם הבאה לפני שמוציאים 500 שקל ויום עבודה על בדיקה במכון - עדיף להוציא 10 שקלים ודקה עבודה מול המחשב בבדיקת משכון באתה משרד המשפטים באינטרנט.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...