Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

100 ש"ח לחצי ליטר צבע לרכב,יקר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב לפני צביעה דורשים ממני 100 ש"ח לחצי ליטר,מה דעתכם?

זה זול

של איזה יצרן???

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

צבעים איכותיים מתחילים ב350 ש"ח לקילו ומעלה תלוי באיכות, צבעים זולים לא מומלצים אלא אם אתה צובע איתם בתוך הרכב (בגאז' תא מנוע ..)

פורסם
"דופון" חצי ליטר 100 ש"ח

לפי מה שידוע לי לא מוכרים כמה שנים טובות את הצבעים שלהם.. אולי מדובר במלאי ישן.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אין חוסר של דופון בארץ.

כמו שרשמו לך פה למעלה זה זול.

לכול חברת צבעים יש כמה קווים וכול line הוא במחיר אחר.

לצערי המדד לאיכות הצבע או בלכה הוא המחיר ואצלך או שהספק קרוב משפחה מדרגה ראשונה או שיש מלקוד.

תברר מאיזה LINE?

ואם זה ברק ישיר או דו שכבתי?

ומי הספק?

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

סליחה שנדחף: כמה ליטר צריך בשביל רכב ממוצע (נגיד, בשביל הדוגמא, וולוו 244)?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
סליחה שנדחף: כמה ליטר צריך בשביל רכב ממוצע (נגיד, בשביל הדוגמא, וולוו 244)?

3 קילו חיצוני + 1 קילו אם אתה רוצה לצבוע בפנים כולל תא מנוע (כמות תקנית ל5 שכבות)

הכי מומלץ והכי איכותי זה סיקנס

פורסם

אני גם חושב שסיקנס נותנים תוצאה מעולה....אבל לא פשוט לעבוד איתם במיוחד הלכה לא ידידותית למשתמש.

אם טעית בחלונות זמן או ביחס דילול היא גורמת לך לשלם יקר:) אבל כשמבצעים את זה נכון סיקנס באמת ברמה מאוד גבוהה.

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם
אני גם חושב שסיקנס נותנים תוצאה מעולה....אבל לא פשוט לעבוד איתם במיוחד הלכה לא ידידותית למשתמש.

אם טעית בחלונות זמן או ביחס דילול היא גורמת לך לשלם יקר:) אבל כשמבצעים את זה נכון סיקנס באמת ברמה מאוד גבוהה.

יש הוראות ברורות איך לדלל את הצבע ומקום שמתעסק בצבעים כאלו מבין היטב בעבודה, הבעיה היא בעבודת הפחח להכנה לצבע :idea: הרבה פחחים מדללים את הפוליאסטר בטינר (18%) כדי שיעבור טוב בפיסטולט וזה הבעיה הכי גדולה והרבה אנשים לא יודעים:idea::idea:

כשמדללים בטינר הפוליאסטר נחלש והצבע לא נתפס טוב על הרכב (הצבע נשבר באיזור הטנק דלק ושולי הדלתות) דהיית צבע והבדלי צבע ברכב, צואת ציפורים מגיבה יותר מהר על הצבע! ואם מדללים את הפוליאסטר במינון יותר גבוהה הוא נישבר מהשמש במשך הזמן והתוצאה ידועה ומוכרת כשרואים רכבים שיש להם חלק מחוספס ברכב...

הפחחים מדללים את הפוליאסטר מ2 סיבות

1. פיסטולט להתזת פוליאסטר יקר מאוד ועדיף לדלל ולהשתמש בפיסטולט של הצבע יסוד. (קומבינה ישראלית)

2. העבודה לשייף את הפוליאסטר מהרכב היא קשה יותר מלשייף פוליאסטר חלש ודק .

דילול פולאסטר בטינר משנה את הרכבו ואינו מקבל את שיכבת צבע כנדרש גם אחרי תקופה :idea::idea:

אלו ההבדלים בין פחח קולבויניק וזול (שאם יש לי הזדמנות הוא ימלא הרבה חומר פחחים ואולי גם שפכטל גבס ) לבין פחח איכותי שעושה עבודה עם ציוד מתאים ויסודית וחומרים איכותיים

פורסם
יש הוראות ברורות איך לדלל את הצבע ומקום שמתעסק בצבעים כאלו מבין היטב בעבודה, הבעיה היא בעבודת הפחח להכנה לצבע :idea: הרבה פחחים מדללים את הפוליאסטר בטינר (18%) כדי שיעבור טוב בפיסטולט וזה הבעיה הכי גדולה והרבה אנשים לא יודעים:idea::idea:

כשמדללים בטינר הפוליאסטר נחלש והצבע לא נתפס טוב על הרכב (הצבע נשבר באיזור הטנק דלק ושולי הדלתות) דהיית צבע והבדלי צבע ברכב, צואת ציפורים מגיבה יותר מהר על הצבע! ואם מדללים את הפוליאסטר במינון יותר גבוהה הוא נישבר מהשמש במשך הזמן והתוצאה ידועה ומוכרת כשרואים רכבים שיש להם חלק מחוספס ברכב...

הפחחים מדללים את הפוליאסטר מ2 סיבות

1. פיסטולט להתזת פוליאסטר יקר מאוד ועדיף לדלל ולהשתמש בפיסטולט של הצבע יסוד. (קומבינה ישראלית)

2. העבודה לשייף את הפוליאסטר מהרכב היא קשה יותר מלשייף פוליאסטר חלש ודק .

דילול פולאסטר בטינר משנה את הרכבו ואינו מקבל את שיכבת צבע כנדרש גם אחרי תקופה :idea::idea:

אלו ההבדלים בין פחח קולבויניק וזול (שאם יש לי הזדמנות הוא ימלא הרבה חומר פחחים ואולי גם שפכטל גבס ) לבין פחח איכותי שעושה עבודה עם ציוד מתאים ויסודית וחומרים איכותיים

השרשור הזה בא לי בול בזמן. אני לא יודע מה זה השלב של הפוליאסטר. מישהו יכול להרחיב טיפה? תודה!

פורסם

אהלן אסף

לא נתקלתי בשום חברה של אקדחי צבע שדורשת על אקדחים עם דיזה 1.4-1.3 פחות מאשר על אקדחים עם דיזה של 1.8 או 2.0.

אני לא מכיר פחחים בארץ אז אין לי מושג מה סדר העבודה פה.

היום בעידן האינטרנט והפייסבוק קל מאוד ללמוד מהטובים ביותר בעולם.

למשל עד לפני חמש שנים בערך היה נהוג להתיז כבסיס ראשון למתכת ETCH-PRIMER wash-primer היום כולם עברו לפריימר אפוקסי.

בארץ חוץ מהספקי צבעים לא הרבה מודעים לזה.

גם בנוגע לשכבה האחרונה לפני הצבע האמריקאים התחילו להתיז על הפילר אפוקסי מדולל 50% כסילר.

בכול מקרה נראה לי שאנחנו קצת חורגים מנושא השרשור ויכול להיות שזה מפריע אז אני אשמח להמשיך בפרטי.

לפותח השרשור האמת היא שלא משנה איזה ליין הצבע או מערכת זה ממש זול.

המחיר פה לקילו כמו שרשמו לך לצבע איכותי הוא 350 שקל.

תראה את המחירים בארה"ב:

http://www.stevesnovasite.com/forums/showthread.php?t=184200

לא נעים:)

• תוכן חדש...