Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איציק - סחטיין על ההכרות. מה לך ולכליל? אני מחפש כאן צמצום עלויות מחייה (חזרתי קצת להורים לפני הטיול).

זאב, אתה מתכוון לראוטר שפלאפון נותנים, או שאפשר לקנות נתב שתומך 3g? הוא צריך נטסטיק או שכרטיס סים מספיק לו?

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם רק מאששים את הטענה שאני תמיד משמיע בפני כל החכמים ששואלים אותי בשביל מה צריך אינטרנט קווי אם יש מודם סלולרי:

מודם סלולרי הוא לא תחליף סביר לאינטרנט קווי.

ורק קצת מספרים - בתפוקה מלאה, קו אינטרנט במהירות מסחררת של 1.5 מגה (מהירות שהוט כבר לא מוכרים) מסוגל לשאוב 10 ג'יגה בכיוון אחד תוך 15 שעות.

בשאר 29 הימים ו9 השעות שנותרו לאותו חודש בהצלחה עם ה 200kbps.

כנראה שבמצב ההזוי של פותח השרשור צריך להתחיל לחשוב על צמצום הצריכה - כלומר אי שימוש בתוכנות הורדה וקיצוב השימוש ביוטיוב ושות'.

אני מציע להתקין שרת הורדות אצל קרוב משפחה שגר במקום עם חיבור לציוויליזציה ולנהל את הורדות הטורנטים וכו' מרחוק.

פעם בשבוע תצרוב שם נניח חמישה דיסקים DVD (בשליטה מרחוק) ותבקש שישימו לך במעטפה וישלחו בדואר.

זה יוצא קצת יותר רוחב פס מ 200kbps ובטח יותר אמין.

רק ה-Latency... :roll:

אפשרות נוספת - לעשות שני חשבונות (!) בספק הסלולר, באחד (אפשר עם נפח גלישה קטנצ'יק לפני האטה) להשתמש לכל הפעילויות שיש סבלנות לנהל ב 200kbps - טורנטים, דוא"ל, וכו'.

ובשני להשתמש כשאתה צריך מהירות.

חסרון - בלבול מח. דורש החלפה ידנית ביניהם או לחלופין טריקים של ניהול רשת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
איציק - סחטיין על ההכרות. מה לך ולכליל? אני מחפש כאן צמצום עלויות מחייה (חזרתי קצת להורים לפני הטיול).

זאב, אתה מתכוון לראוטר שפלאפון נותנים, או שאפשר לקנות נתב שתומך 3g? הוא צריך נטסטיק או שכרטיס סים מספיק לו?

אני מתכוון לזה:

http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-MR3420

נתב שמתחבר אליו נטסטיק בחיבור USB, אני מאמין כי גם ניתן למצוא מתאם USB/מודם שניתן להכניס לו סים ולחבר אותו לUSB.

רק צריך לטעון את הדרייברים המתאימים לנתב. (הוא מגיע כבר מוכן לנטסטיקים של פלאפון וסלקום)

כבר יצא לי להתקין את זה בבתים של לקוחות שרצו רשת אלחוטית למס' מחשבים אך לא רוצים להתחבר לADSL או כבלים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הייתי באורנג' - לא ממליץ במיוחד. אתה משלים על חבילה שמוגבלת ל30 גיגה, והמהירות ברצפה. עברתי לסלקום - חבילה של 2.8 מגה (בתאוריה) שנותנת חבילה ללא הגבלת נפח. לפלאפון פחדתי לעבור בגלל סיפורי הזוועה...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בקיצור, עזוב אותך משטויות, מסור ד"ש לעמיר לב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
סים משני לא מאפשר SMS.

\128kbps.

סים משני מאפשר SMS לפחות באורנג...

לפי מה שידוע לי האטה בחבילת גלישה מתבצעת בדרך כלל בגלל שעבר חוק שהם חייבים להודיע לך על סיום חבילה ובמקרה של נטסטיק אין להם איך להודיע כי הוא לא מקבל שיחות או SMS אז משחקים אותה ראש קטן...לא מודיעים לאגובים יותר אבל מורידים את המהירות לצורה שבטוח תדע שסיימת את החבילה

פורסם

ההכרות שלי עם כליל היא כמו ההיכרות שלך עם מדונה וג'סטין ביבר - הכל דרך האינטרנט\גוגל :lol::lol::lol:

נראה לי שעם ההוצאה שמתוכננת לך על האינטרנט כל הצמצום בעלויות המחיה ירד לטמיון :wink:

מעניין אם בכליל יש סיגנל כלשהו של WIFI בסביבה... ניסית לבדוק ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האמת היא שזה רעיון לא רע.

אם יש שדה ראיה טוב מהגג נניח, יכול להיות שכדאי לקנות אנטנת WIFI כיוונית איכותית, לחבר אותה לנתב שהוגדר ל CLIENT MODE, ולראות אם יש רשת שאפשר לקלוט.

במצב המתואר בו האלטרנטיבה היא לשלם כסף לחברות סלולר שנואות ולקבל מהן פתרון מעפן, הייתי מוכן להשקיע גם בפתרון כזה בתקווה לקלוט משהו...

פורסם

יש לי הצעה אחרת:

אם גם השכנים סובלים מהיעדר אינטרנט נורמלי ויש מוכנות לשלם - תבדקו אם משתלם לכם לחלוק קו Frame Relay או ספרנט של בזק.

אלו מוצרים עסקיים שמתומחרים בהתאם, אבל אם תתאגדו כמה שכנים יחד העלויות יהיו נסבלות.

תבדקו גם עם סלקום, גם להם יש פתרונות תקשורת קווית לעסקים.

פורסם

ולגבי ה-WIFI: עם אנטנה טובה וקו ראיה יש סיכוי לקלוט גם במרחק די גדול (2-3 ק"מ זה לא מדע בדיוני).

אולי שם למישהו יש קו נורמלי.

פורסם

מודם סלולרי הוא לא תחליף סביר לאינטרנט קווי.

רציתי לחזק את זה.

לא משנה איך ישווקו את זה, זה לא משהו שרוצים לעבוד איתו על בסיס יום יום.

זה טוב ל WAZE, טוב אם תקועים בתור לקופת חולים ורוצים להיות בפורום וכו

זה לא פתרון ביתי בשום צורה נכון להיום לדעתי ונסיוני.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

דרור, הבטחת לחזור עם תוצאות לגבי גלישה בסים השני...

פורסם
דרור, הבטחת לחזור עם תוצאות לגבי גלישה בסים השני...

בשיחה לחברה טובה שעובדת בניהול פרוייקטים בסלקום: ביררה מול מישהו בתחום ואין כזה דבר. סים משני רק מקבל\מוציא שיחות.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...