Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא כל כך הגיוני, כי כמו שאמרו זה מונע אפשרות לניווט מהמכשיר הקבוע ברכב. בטוח שגם תקשורת נתונים?

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דרור, הבטחת לחזור עם תוצאות לגבי גלישה בסים השני...

רוצה קודם את השורה הסופית או את כל הסיפור?

שורה סופית דחפתי את המשני (אורנג) למודם סלולרי, יש גלישה! :-)

אבל זה קרה רק לפני שעה, למה?

כי אתמול התפנתי לפתוח את הסים השני מהמעטפה (כן, היה לי סים שני סגור שלא השתמשתי בו עדין מאז שקיבלתי אותו)

ומה מתברר? הסים לא רוצה להתחבר לרשת

מתקשר לאורנג היום, אומרים לי שאין בכלל שיוך של הסים הזה לקו שלי כסים דו

אמרו לי "תגיע שוב למרכז שירות"

נראה לכם?! התיבשתי בתור שלכם במרכז שירות לסים הזה כמעט שעתיים ועכשיו שוב רק כי מישהו לא לחץ אנטר איפה שהוא?

מה אתה חושב שגנבתי את הסים? עובדה הוא אצלי ביד ואתה (נציג שירות) אומר לי שאתה רואה אותו ברשת ושהוא עצמו תקין אבל רק חסר לו שיוך.

בקיצור, הנציג, אבי, עשה הכל (ברצינות) ופתר לי הכל בטלפון

לא האמנתי אבל קיבלתי שירות טוב הפעם למרות שהוא התחיל בזה שחייבים לבוא לחתום פה ופה ושם ואני ראיתי איך אני מגיע למרכז שירות כבר אדום כולי מעצבים שאני צריך להגיע לשם עוד פעם.

אז המרכז שירות חרא, אבל השירות הטלפוני היום של אבי מאורנג הפיל אותי לטובה, ח"ח לטלפוני הפעם.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...