Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

התחדשתי לי ברכב חדש שמצריך הרבה פינוק. לכן החלטתי שאת שטיפת הרכב אני אעשה, כולל פלסטלינה, ווקס וכל המשתמע מכך.

לצערי הידע שלי בנושא הוא אפסי ועם הרכב החדש אני לא רוצה לעשות טעויות :oops:כמו שעשיתי בעבר עם הרכב הקודם שלי.

אז בעצם הייתי מעוניין לדעת מה קונה השוטף המתחיל לניקוי רכב ביתי-מקצועי? מאיפה קונים (אייבי ודומיו מתאימים)? יש דרכים מומלצות (כמו שקראתי עד כה שמומלץ לשטוף בצל..)?

בנוסף, אחרי השטיפה והצחצוח, צריך גם להבריק ולנקות כתמים עיקשים. שמעתי פה המלצות על "הפלסטלינה" (לרגע חשבתי שמדובר באותה פלסטלינה רייחנית מיימי הגן שעושה פלאים). מאיפה קונים? מה דרכי השימוש?

כמו כן, הבנתי שלאחר פלסטלינה צריך ווקס. אז גם, איזה מומלץ? מה דרכי השימוש בווקס?

אשמח ללינקים למוצרים והסברים מפורטים, אודה למשקיעים!

נ.ב: שרשור כזה יכול לשמש הרבה גולשים חדשים כמוני.

• ספונסר פורום
פורסם

יש שרשור ענק בנושא, עם עשרות טיפים של גולשי האתר. הנה קישור.

לגבי שאלתך מהיכן קונים - יש כמה חנויות בארץ שמוכרות תכשירי ניקוי לרכב. מהיכן אתה בארץ?

פורסם

קרית אתא.

חיפה והקריות יתאים.

אמרתי, גם אייבי ודומיו יתאים במידה ויש מוצרים במחירים משתלמים יותר.

• תוכן חדש...