Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול התפרסמה כתבה על יחידת אופנועים ארצית של מתנ"א. הם מצולמים עם BMW 650 והונדה . לדברי מפקד היחידה " הם לא רואים באופנוענים אוייבים, ולא נגררים למרדפי אופנוענים מטורפים כמו בסרטים..." מישהו ראה, מכיר, נפגש, ומה דעתו...? :roll:

פורסם
אתמול התפרסמה כתבה על יחידת אופנועים ארצית של מתנ"א. הם מצולמים עם BMW 650 והונדה . לדברי מפקד היחידה " הם לא רואים באופנוענים אוייבים, ולא נגררים למרדפי אופנוענים מטורפים כמו בסרטים..." מישהו ראה, מכיר, נפגש, ומה דעתו...? :roll:

לא ראיתי, לא רוצה לראות.

זה כמו הרטווליר המטורף של השכנים כשהיינו ילדים.

אתה יודע שהוא שם מהסיפורים ותמיד שומע פה ושם.

לא ממש בא לך לפגוש אותו פנים אל פנים ולא משנה מה הנסיבות.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אכן ב.מ.וו. שעלייה רכבו שני רוכבים והיה לה מהבהב כחול ליד הנורת ברק מאחורה עקפה אותנו ליד וולפסון.

פורסם

דווקא יצא לי לפגוש כמה שוטרים עם F650, ויוצא לי לראות אותם בצמתים - חבר'ה די אמפטים כלפי אופנועים, עושים שלום וכו'.

הם לא שוטרי תנועה לפי דעתי.

היה לעומת זאת סיפור על מתנדב מתנ"ע ע"ג אופנוע שעף מהאופנוע ונהרג בעת מרדף (המספר הוא מפקד יס"מ אשקלון, שעושה איתי מילואים) - וזה יותר נשמע כמו הסיבה למה שוטרים על אופנועים לא יוצאים למרדף.

נו באמת!

פורסם

שאני יבין :shock:

אפשר להתנדב ליחידת אופנוענים של המשטרה/משמר אזרחי

ולרכב על כלי שלהם ????

נראה לי שזה יכול להיות סוף שבוע כיף למיעוטי יכולת (נו טוב... או לפטריוטים חדורי שליחות)

מתי יוצא למכירה האופנוע של קנידה ???

מה ז'תומרת מי זה קנידה ??

הילד-מנהיג של חבורת אופנוענים חוליגנים

בסרט האנימה של כל הזמנים - אקירה

למכירה פנתאון 150 2001

פורסם

ובהחלט נפגשת איתם יותר מפעם אחת... אולי לא ידעת... :lol:

תחשבו על זה - אולי במקום להתעצבן עדיף להתנדב במשטרת התנועה? לנסות להשפיע במשהו על גורם המוות מס' 1 במדינה שלנו. ד"א - בימים אלו יש דרישה גדולה למתנדבים במתנ"א.

וכן, גם מתנדבים לפעמים יכולים לפעמים לרכב על אופנועים משטרתיים. בד"כ ידרשו נסיון מוכח וותיק ברכיבה בשביל זה.

איפה התפרסמה הכתבה?

Moto Ergo Sum

פורסם

תחשבו על זה - אולי במקום להתעצבן עדיף להתנדב במשטרת התנועה? לנסות להשפיע במשהו על גורם המוות מס' 1 במדינה שלנו. ד"א - בימים אלו יש דרישה גדולה למתנדבים במתנ"א.

וכן, גם מתנדבים לפעמים יכולים לפעמים לרכב על אופנועים משטרתיים. בד"כ ידרשו נסיון מוכח וותיק ברכיבה בשביל זה.

איפה התפרסמה הכתבה?

הווו....תראו מי פה .... ברוכים הבאים ! :wink:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

איפה התפרסמה הכתבה?

אתה זה לא מדברת!

לא באתי אומרת שלומה, לא מסתכלת כיוון.

ככה?

חוזרים ולא אומרים שום דבר?

נו טוב.

למען האמת אני מכיר גם מכיר.

את הסיפור שמעתי יותר מפעם אחת.

בעיה רצינית.

אותו בחור לא רדף אחרי ג'יפ למרות שכבר אמרו לו לא לרדוף?

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

יצא לי לפני חודש לרכב מנתניה לראשון, וליד ווינגייט הצטרפה אלי חבורה של 8-9 אופנועי משטרה על משו כמו 160. מדי פעם הם סימנו לי שזה בסדר אם אני אעקוף אותם ואמשיך בקצב שלי, אבל וויתרתי על התענוג ושייטתי איתם באותה מהירות 160-170 כל הדרך עד מחלף גהה.נפרדנו בניפנופי ידיים לבביים. 8)

dont drink & drive, just smoke & ride

פורסם

הם היו על 160 וסימנו לך שזה בסדר שתעקוף אותם......??????!!!!!! הגענו לימות המשיח נראה לי...... :lol:

פורסם
8) חוצמזה הייתי עם אשתי מאחורה ומעל 180 מתחיל להיות לה לא נוח. הקסדה לוחצת וכל מיני.

dont drink & drive, just smoke & ride

פורסם
הם היו על 160 וסימנו לך שזה בסדר שתעקוף אותם......??????!!!!!! הגענו לימות המשיח נראה לי...... :lol:

כן הא.

איפה היום שבו יסמנו לי לעקוף על 160+ קמ"ש.

מה שכן נורא משעשע לעמוד ליד ניידת וההוא בפנים עושה לי עם הידיים "תרים ווילי!"

חיוך מאוזן לאוזן של ילד בן חמש.

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
וברוכים גם הנמצאים... 8)

ברוך מי בא!

ואללה מה איתך איש?

מה מעולל בימים טרופים אלה?

יש חדש תחת התחת אחרי הDRZ?

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...