Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארה"ב? עם זה יש לך בעייה?

מניסיוני הדל (4 חבילות עד היום): שבוע ימים, אולי עוד יומיים, לא יותר.

הדוור המטומטם שלנו, החליט להשאיר לי חבילה בתוך תיבת הדואר הצרה שלי, במקום למתוח מעט את עצמותיו ולעלות כמה קומות עד אליי הבייתה. כשלעצמו, אין לי בעייה עם זה- רק מה, יש לציין, שהחבילה (הוזמן מארה"ב ב-12/10, השולח ציין שהוא שולח אותה אחרי 2 ימי עסקים מרגע התשלום) לא נכנסת לתוך התיבה... כך שהסחורה נשארה בחוץ בתוך המעטפה שלה. מזל שהגעתי בזמן לראות את זה ולקחת אותה, לפני שמישהו אחר היה עושה זאת.

סין? פחחח... אל תגרום לי להתחיל.

חבילה שהוזמנה ב-18/9 עדיין לא הגיעה.

המוכר לא יודע איפה היא.

עד שראיתי באיזה אתר שכולל גם מיקום על גבי מפה שהחבילה כבר כמעט בישראל (=ירדן או משהו כזה...) היא למחרת עשתה רוורס וחזרה לה לטורקייה (או איראן או משהו כזה, לך תבין).

המוכר כבר מבואס בעצמו, הוא מיוזמתו הציע לי החזר כספי על החבילה, אם יעברו 35 יום. סירבתי בינתיים, אני מחכה עוד קצת, ונחליט אח"כ.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תאמת בתקופה האחרונה אני מקבל חבילות באופן מהיר מאוד

לדוגמא הזמנתי מסין ב17.10.11 היום 24.10.11 היא אצלי בתיבה

אתמול הזמנתי 5 מוצרים מאייבי 3 מסין {מנשא לשקיות}1 מארהב ו 1 מאנגליה נראה תוך כמה זמן זה אצלי

הכל בדואר רגיל ולא רשום.

קשה באימונים קל בים

פורסם

מה שקארזפורום מעולל לבנאדם.

בגללכם הזמנתי עכשיו אוזניות באמזון.

אח, הקניות הספונטניות האלה! זה מה שהן גורמות לך להרגיש: :loco::twisted::grin::brickwall:

(ושוב תודה לאלה שהמליצו על שירותי שילוח בסגנון ushops/mustop)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הזמנתי שני מוצרים הראשון ב12.10 והשני ב14.10 שניהים מסין.

עוד לא הגיעו אליי, נראה כמה זמן יקח.

אמזון שולחים לארץ אוזניות?

פורסם
נירו לוי (Niro Levy), למיטב זכרוני, אתה תושב כפ"ס- אתה מדבר על בית הדואר המרכזי, ברחוב התחיה?

קרוב, אני מדבר על הסניף בקניון רננים.

לטובה אני יספר שלאחר המקרה נסעתי מרחק של כ2 דקות לסניף ברחוב אחוזה (ליד פיצה חן לשעבר) והשרות שם תענוג, למרות שיש תור, 3 דקות הייתי בחוץ.

פורסם

עזבו אותכם משלוחים וזמן, בסניף שלי אין "תור" מסודר קרי פתקיות ומסך. כל ביקור שם מזכיר דינמיקה קבוצתית שמידרדרת ל"בעל זבוב"..

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

איזה שיפור ואיזה תקווה. נאדה!

המשלוחים האחרונים שלי - מאנגליה, הונג קונג וארה"ב שנשלחו מארץ המוצא לישראל בין 6-10.9.11 הגיעו רק לפני שבוע, כולן, כלומר 6-7 שבועות.

החגים הם כבר לא תרוץ: אין עומס בגלל "שנים טובות", מעט מאוד שולחים חבילות מיוחדות ע"י הדואר הרגיל.

אבל ככה הרגילו אותנו וככה ימשך.

אין שום סיבה שיקח לחבילה 4-5 ימים להגיע לישראל ועוד 3-6 שבועות להגיע ליעד בישראל.

קורה שמקבלים חבילה אחרי כשבועיים. רק אם יש מזל, וטוב שיש.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אין שום שיפור - לדעתי יש הרעה.

לפי אתר הדואר, אחת החבילות שלי, שנשלחה ב-14.9, הגיעה לארץ אתמול. מעניין.

לגבי החגים, הם לא תירוץ, הם סיבה. לפי פעילות (או ליתר דיוק אי פעילות) סניף הדואר המקומי שלי, מלבד החגים עצמם, גם בכל ערבי החג היה סגור, וגם לא היתה חלוקת דואר. אם להניח שכל דואר ישראל שבת, אז הצטברו עיכובים אדירים.

צריך להבין שדואר ישראל היא חברה ממשלתית, ומתנהגת כמו חברה מסחרית, משיקולי מיקסום רווח. נכון להיום, הדואר לא מרוויח כלום מהפצת דואר נכנס (למרות שהם ניסו), ולכן אין לו שום סיבה לייעל את התהליך ולהשקיע בו משאבים. שוב, אם לשפוט לפי המיקרו שלי, הדואר צימצם בישוב שלי את ימי חלוקת הדואר (למרות שמדובר בתאי דואר שכונתיים מרכזיים ולא חו"ח הפצה יקרה "עד הבית") ופועל באיטיות (3-4 ימים מהרגע שחבילה מגיעה לסניף המקומי לפי מעקב החבילות עד שהודעה מונחת בתא).

התועלת היחידה שיוצאת לדואר היא בכך שבבואנו לאסוף חבילות יוכלו לנסות לשווק לנו מכשירי סלולר, כרטיסי חיוג, ציוד משרדי, ממירי DVB-T, ביטוח לרכב, מטבע חוץ, ועוד דברים שבינם לבין דואר אין קשר (אבל הם מכניסים רווחים).

:turn-l:
פורסם

1+

השאלה היא מה ניתן לעשות? כנראה שלא הרבה, לא נתקלתי בחברה יותר רקובה מבחינת תודעת ואיכות שירות. אני מניח שהם לא היו מתנהלים כך אם הם היו חוששים שינקטו נגדם צעדים.

מצד שני לדעתי חברה פרטית לא תוכל לספק לך את השירות הנדרש במחיר הנוכחי.

פורסם

אני לא יודע על מה אתם מתלוננים: החבילה שלי שרק אתמול הגיעה מהונקונג, היום כבר הגיעה לסניף הדואר המקומי שלי והודעה נמסרה לי. איזה שירות יעיל! כמובן, זה מה שכתוב במעקב המשלוחים של דואר ישראל, אבל זהו פשוט שקר וזיוף של הרישום. החבילה לא הגיעה אתמול לארץ, וההודעה תמסר לתיבה שלי בעוד יומיים - שלושה.

חברה פרטית? להפך! דואר צריך להיות שירות ממשלתי. בתור שירות לאזרח הוא לא צריך להיות רווחי ומשיקולי רווחיות (למשל משיקולי רווחיות מכתב שנשלח מירוחם לקיבוץ דפנה צריך לעלות כנראה יותר ממכתב שנשלח מת"א לירושלים), אלא שירות בסיסי לאזרח, יעיל ושווה לכל נפש. אף אחד לא חושב שמשטרת ישראל למשל צריכה להיות גוף רווחי, ולמען האמת, גם רכבת ישראל, בעייני, לא צריכה להיות רווחית - היא קודם כל צריכה לתת שירות יעיל, בטוח ובמחיר עממי, גם אם היא תדרוש סבסוד ממשלתי.

:turn-l:
פורסם

כחברה ממשלתית הבעיה לעולם לא תיפתר, תראה את ההתנהלות של כל משרד ממשלתי/חברה ממשלתית, יעילות ושירותיות הן לא דרישות סף בקבלה לעבודה יתכן ואפילו זה נחשב כחיסרון.

כמו שאתה רואה הבעיה היא לא סניף ספציפי או מנהל זה או אחר שזו מדיניותו, כל הגוף הזה נגוע במחלה שתוקפת משרדים ממשלתיים פשוט כי שיקולי רווח/הפסד ויעילות לא מקבלים משקל קריטי כמו בגוף פרטי.

פורסם
הייתי פעם אחת עם אחי בבית הדואר המרכזי של כפר סבא (הוא היה צריך לאסוף 2 חבילות שהגיעו מחו"ל - ebay / DX) ומאז אני לא מצליח להשתחרר מהטראומה :lol:

איציק

בדקתי- אפשר לקבל על זה פיצויים מהמדינה.

:-D

זה 'סניף הבית' שלי.

כל ביקור שם, למטרות שונות, מוריד את החשק להזמין משהו באינטרנט.

לפני כחצי שנה הייתה על כך כתבה בחינמון המקומי,

אך טרם הבחנתי בשינוי כלשהו.

אם זאת, בניגוד למתואר בכתבה, צוות העובדים עושה כל מה שביכולתו בכדי להתמודד עם העומס ולהנעים את השהות שם;

הסבלנות ויכולת האיפוק שלהם עומדת למבחן כמעט מדיי יום ורף הסבל שלהם הוא מאוד גבוה.

אגב, איציק,

אתה עדיין זקוק לעזרה בנוגע למצלמות האבטחה וה-DVR?

אם כן, אנא צור קשר בה"פ.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
בדקתי- אפשר לקבל על זה פיצויים מהמדינה.

:-D

זה 'סניף הבית' שלי.

כל ביקור שם, למטרות שונות, מוריד את החשק להזמין משהו באינטרנט.

אתה חי טוב תאמין לי :lol::lol::lol:

בפעם שהייתי שם, המכשיר שמנפק את המספרים עבור התור לאשנבים לא עבד - דמיין לעצמך מה הלך שם...

אגב, איציק,

אתה עדיין זקוק לעזרה בנוגע למצלמות האבטחה וה-DVR?

אם כן, אנא צור קשר בה"פ.

הימרתי על DVR חדש עם 4 יציאות וכל הפונקציות הרגילות (כולל, כמובן, הקלטה ב 100FPS) מ EBAY במחיר זנותי (80$) ללא דיסק קשיח בממשק SATA (אקנה לו אחד חדש בארץ של 250-320GB, זה עולה באיזור ה 200-300 שח). במחיר הזה ברור שמדובר במוצר סיני אבל הביקורות על המוצרים ועל המוכר היו באמת טובות ולכן לקחתי את ההימור (הימור של 300 שקל על DVR חדש, מה כבר יכול להיות ?).

חוץ מזה שהשבוע קיבלתי מ EBAY גם את האזעקה לרכב שהזמנתי (TWO-WAY ALARM SYSTEM) כך שמצפה לי סופ"ש מעניין בהתקנה של זה (אבל זה כבר לשירשור אחר שיבוא בהמשך).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...