Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

עקב החלטה להתחיל ללמוד באוניברסיטת אריאל ונסיעה של שלוש פעמיים בשבוע רכשתי לבת זוגתי רכב שישרת אותנו לתקופה של הלימודים (אנחנו לומדים יחד)

הרכב הנבחר הוא פיאט פונטו דור ראשון שנת 99 הזרקה רב נקודתית מנוע 1.25

העניין שהרכב שותה דלק כמו האיביזה FR שלי

דבר ראשון שקיבלתי את הרכב לידים שלי עשיתי לו טיפול החלפתי שמנים פלאגים ונוזל קירור

דבר חשוב שיש לציין כנראה עשו איזה קומבינה עם הטרמוסטס שהרכב לא יתחם המד חום מנוע עומד על הרבע

וניתקו את החימום (יש מזגן רק על קור)

ממה שהבנתי זה גורם לצריכת דלק גבוה ובלאי גבוה ( זה נכון ?)

עם זאת אחרי שאני עוזב את תחנת הדלק יש ריח של דלק מהבעלים הקודם ראיתי קבלה שמעידה שהחליפו משאבת דלק ב2009

ובנוסף שהרכב מגיע לסוף טנק דלק (אפילו עוד לפני שנדלקת המנורה ) הרכב מתכבה (אין דלק)

מה לבדוק , איפה לטפל? ומה הסדר גודל הנזק?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם
שלום לכולם ,

עקב החלטה להתחיל ללמוד באוניברסיטת אריאל ונסיעה של שלוש פעמיים בשבוע רכשתי לבת זוגתי רכב שישרת אותנו לתקופה של הלימודים (אנחנו לומדים יחד)

הרכב הנבחר הוא פיאט פונטו דור ראשון שנת 99 הזרקה רב נקודתית מנוע 1.25

העניין שהרכב שותה דלק כמו האיביזה FR שלי

דבר ראשון שקיבלתי את הרכב לידים שלי עשיתי לו טיפול החלפתי שמנים פלאגים ונוזל קירור

דבר חשוב שיש לציין כנראה עשו איזה קומבינה עם הטרמוסטס שהרכב לא יתחם המד חום מנוע עומד על הרבע

וניתקו את החימום (יש מזגן רק על קור)

ממה שהבנתי זה גורם לצריכת דלק גבוה ובלאי גבוה ( זה נכון ?)

עם זאת אחרי שאני עוזב את תחנת הדלק יש ריח של דלק מהבעלים הקודם ראיתי קבלה שמעידה שהחליפו משאבת דלק ב2009

ובנוסף שהרכב מגיע לסוף טנק דלק (אפילו עוד לפני שנדלקת המנורה ) הרכב מתכבה (אין דלק)

מה לבדוק , איפה לטפל? ומה הסדר גודל הנזק?

בוקר טוב

יש בהחלט קשר לעובדה שטמפ. העבודה נמוכה ולתצרוכת הדלק הגבוהה, יתכן שהטרמוסטט פתוח באופן קבוע או שפשוט הוציאו אותו. לא בטוח שזאת הסיבה היחידה לתצרוכת הדלק ויש לבדוק את ניהול המנוע באמצעות מחשב במוסך.

את החימום נתקו כנראה בגלל שהיחידה דולפת והחלפת תיקון יקר.

אם ריח הדלק קיים רק אחרי שאתה ממלא מיכל מלא, כנראה שצינור מילוי הדלק דולף או סדוק, או שצינור הנשימה של המיכל פתוח.

אם הרכב כובה בגלל שאין דלק מתי ראית את הנורה דולקת?

בקיצור הצעתי לך , הכנס למוסך שיבדקו ויתמחרו את כל התקלות, יהיה לך יותר קל להחליט מה לעשות.

בברכת הנותן מקבל

פורסם

אגב, בתור אחד שלמד באריאל עד לא מזמן, תדע שהכבישים האלה (בעיקר אם אתה מגיע מאיזור המרכז) מכסחים

מכוניות בכמויות עקב העליות הקשות והבלתי-פוסקות שלא לדבר על כמויות הדלק הגדולות שנבלעות.

סתם - תהיה מוכן נפשית ובעיקר תתחזק היטב את הרכב שיעמוד במאמץ!

בהצלחה בלימודים לשניכם :)

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...