Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום ערב טוב!

שמי אלכס, ויש לי הונדה סיוויק.

לאחר קבלת עצה גרועה מקרוב משפחה, רכשתי 6X9 של JBL ורדיו דיסק פשוט Philips cem210.

זה נשמע לא רע, אבל נוצרת בעיה כשאני נוסע עם נוסעים ברכב, או עם חלונות פתוחים:

מה שקורה זה שה6X9 צורחים לי מאחורי הראש על ווליום מאוד גבוה בגלל רעשי הרוח, והאנשים מאחורה כועסים כשאני בקושי שומע משהו...

לכן החלטתי להתקדם למערכת אמיתית, שתכלול קומפוננט, מגבר וסאב. נדחוף לשם גם את ה6X9 ללא הגברה.

לאחר אינספור חיפושים ושיעורי בית בפורום, נשארה ההתלבטות על הרכיבים הבאים:

- סאב:

Magnat ultra 300 reflex, שמגיע עם תיבה מובנית.

או

Jbl GTO1202D עם תיבה באיזה 300 שח... ואני לא יודע איזו אני צריך...

-קומפוננט:

מורל דוטק 6.5.

-מגבר:

Jbl GTO1004 (קצת יקר וכנראה שלא אנצל אפילו 50% ממנו....)

או

Jbl CS-60.4 (חלש מדי? איכותי מספיק?)

אשמח לעזרה והכוונה בלבטים שהצגתי כאן, אני באמת מתלבט ולא יודע מה אני צריך...

אני לא אוהב לשמוע מוזיקה חזק כי אני אוהב גם לשמוע את הרכב, איכות מאוד חשובה לי, וזו המערכת הראשונה שלי.

התקציב הוא עם שאיפה לכמה שפחות (לכן, אם המגבר השני מספיק טוב, אקח אותו ללא ספק), וסגנון המוזיקה שאני בדרך כלל שומע הוא מטאל, לכן חשוב לי שלא יהיה הרבה טרבל וקולות חדים וצורמים...

ד"א- משומש לא בא בחשבון, כמה שזה קורץ, אני לא מבין מספיק כדי לראות אם הציוד תקין או לא ומה עבר עליו.

תודה,

אלכס.

Honda civic EJ6

פורסם

היי אלכס,ברוך הבא לתחום!

דבר ראשון,אין להשיג את הJbl CS-60.4 היום.

אם אתה אוהב סגנון חד וצורם,אני חושב שדווקא פוקל או ריינבו יתאימו לך יותר מאשר המורל.

סאב,תלך על הGTO,רק תבדוק שאתה קונה את הגרסה Jbl GTO1202D.

לקחת בחשבון התקנה איכותית,אפילו עם ציוד ב-9038410 שקל והתקנה חאפרית המערכת תשמע בית שימוש.

ממליץ לך להגיע למפגש פורום בכדי לשמוע כמה סטים,ככה תמצה איזה סגנון יותר מתאים לך ואיזה פחות.

בשיפוצים...

פורסם

גיל תודה על התגובה!

כנראה לא הבנת אותי נכון: כתבתי שאני רוצה סאונד כמה שפחות חד וצורם... המוזיקה במטאל מאוד "מלוכלכת", ויש המון קטעים צורמים עם גיטרות וכו', לכן אני מעדיף מערכת יותר "רכה", שתכוון לפחות טרבל, ושתוכל "להחליק" את הקטעים האלה.

לגבי המגבר, מכיוון שאתה אומר שאין יותר Jbl CS-60.4, האם ניתן להשיג JBL GT5A604, והאם הוא חזק מספיק כדי להרים את המערכת? או שאין ברירה וGTO1004 הכי טוב?

אתה יודע לאיזה תיבה מומלץ לדחוף את ה Jbl GTO1202D (כמה ליטר)?

Honda civic EJ6

פורסם

בקשר למגבר, לדעתי עדיף לך להוסיף את ההשלמה לגביר ה1004. אתה רק תרוויח מזה, התוצאה תיהיה טובה יותר ותוכל כך לנצל את הרכיבים שלך בצורה יעילה יותר.

פורסם

שים לך מקדימה 6.5 קומפוננט jbl או מורל או פוקל אם אתה מכיר קח מותג חזק מגבר 4 ערוצים של אלפין או אפילו boss תשאיר מאחור את ה 69 ללא מגבר רק על הרדיו תוסיף סאב עדין גם כן מותג לא סיני קיקר גי בי אל לייטינג אאודיו אפילו פיוניר לא גרוע אתה תהנה משמעה צלולה גם ככה אתה שומע בסאונד גבוה..

פורסם

אם אתה שומע מטאל, לא הייתי ממליץ על מורל.

דוקא טוויטרים שהם בהירים יותר, בד"כ יהיו מדוייקים יותר, ויוכלו להעביר את הפירוט של הכלים עם פחות רעש ועיוות, ועדיין עם כיוון נכון לא להיות צורמים.

הטוויטרים של מורל, עם כמה שאני אוהב את ציוויון הצליל שלהם, פשוט נשמעים פחות טוב במוזיקה כזו.

סטים של הרץ והייבריד אודיו יתאימו (ממליץ כי שמעתי אותם, ולא אחרים שגם מומלצים בפורום) שנכנסים בתקציב שלך.

מתחדשת*

פורסם

את ההרץ והיבריד אודיו לא ידעתי מאיפה להשיג, אז בסופו של דבר נסעתי היום בבוקר לפומפה ברמת גן.

המוכר היה נחמד, וגם המחירים היו טובים, ונקנו המוצרים הבאים:

-מגבר JBL GTO1004 ב-1048 שח.

-קומפוננט מורל דוטק אוביישן (לא היה דוטק, אז נאלצתי להתקדם לאוביישן...) ב- 977 שח.

- סאב MAGNAT B30 (בגלל הקומפוננט לא היה תקציב לJBL...) ב-598 שח.

להלן השלל המדהים:

nmhzjo3yvy0t.jpg

אני לא מתחרט שהלכתי על הסאב של MAGNAT, יש עליו המון המלצות מחו"ל.

בקרוב ארכיב הכל.

רציתי לומר תודה לכל מי שעזר והביא אותי עד הלום, גם בפרטי.

זה הפורום הכי תומך שיש בקארזפורום...

Honda civic EJ6

פורסם

אין מזמן דוטק - הדגם החדש שכולם ממליצים עליו שהם אומרים דוטק הוא הדוטק אוביישן.

רכשת מגבר וקומפוננט מצויינים. תמורה נהדרת למחיר (אף על פי שניתן להשיג את הקומפוננט הזה באיזור ה-800 ש"ח - אבל לא נורא).

בקשר לסאב -לא מכיר אותו, גם אני מקווה שהוא ירצה אותך.

פורסם

שילמתי מזומן אז קיבלתי הנחה של 73 שח...

לא נורא, העיקר שיש אחריות ולאן לחזור במקרה חירום.

גם יותר נוח להגיע למקום אחד שיש בו הכל, ולא להסתובב במרכז.

ד"א לנסוע לתל אביב/ רמת גן היה סבל נוראי, הסתובבתי 40 דקות עד שמצאתי חנייה... הכל או בתשלום או אדום לבן, ואני לא יכול לשלם כי אני לא תל אביבי!!! בסוף נכנסתי לאיזה רחוב צדד וחניתי למרגלות איזה בניין חמוד.

Honda civic EJ6

פורסם

אני מסכים איתך שלא תמיד משתלם לחפש את הזול בכמה שקלים.

ובכל מקרה פומפה הם בין הזולים בשוק בד"כ והאחריות היא של יבואנים ראשיים (ניפון/ניופאן).

וכן, החנייה ליד פומפה היא סיוט.

בכל מקרה, אל תשכח כעת שההתקנה היא המרכיב הכי חשוב בכל המערכת.

מערכת עם רכיבים מעולים והתקנה חרא תשמע חרא.

מערכת עם רכיבים חרא והתקנה מעולה תשמע טוב כי היא תמקסם את היכולת של הרכיבים.

כשאתה בוחר מתקין אל תבחר לפי המחיר, הבדלי המחירים שנעים ב-400 ש"ח בד"כ בין הזול ביותר ליקרים ביותר פשוט לא מצדיקים את זה.

פורסם

כנראה אני יתקין אצל יוסי, הוא מאוד מהולל כאן, ונשמע טוב בטלפון. אתקשר אליו שבוע הבא, כי מחר הא לא מתקין.

בלי שתכננתי, המערכת וההתקנה יוצאים יקרים בטירוף...

כולל ה6X9 והרדיו דיסק שכבר יש לי זה עובר את ה4K! וכן, אני יודע שבשביל חלק גדול ממכם זה כלום.... :)

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...