Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עתיד לקנות רכב מליסינג ואני יודע שהבדיקה שלהם היא בדיקה מוזמנת ובכל זאת רציתי לדעת מה אומרות תוצאות הבדיקה להם.

הבדיקה עצמה נקייה מלבד הערה אחת בנוגע לשילדת הרכב ובה רשום כך:

תיקוני מרכב, משמעות נמוכה : , סימני פגיעה בדופן ימין, תקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך/שריטות = פגמים, נזק לפגושים +

לפי מיטב הבנתי, הלא רבה, זה מעיד על בעיית חניה קלה אצל הנהג הקודם, אולם אשמח לתגובה של כאלו שמבינים יותר.

פורסם

זה לא מעיד על כלום חוץ מזה שהייתה פגיעה כלשהי, שכן הבדיקה הזאת היא בדיקה "מיופה".

בבדיקה אמיתית יכול להיות שיתברר שהפגיעה היא קצת יותר מפגיעת חנייה קלה.

V5

פורסם

רכב עוד מאט בן 4 עם לא מאט ק"מ וזה כול מה שמצאו?

תעשה בדיקה משלך וככה נוכל לדעת מה לגבי התאונה וגם לגבי דברים אחרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נשמע שחבל על הכסף שתשקיע בבדיקה אבל כרצונך.

תתכונן רק להפתעות שיתגלו בין הבדיקה שלהם לשלך...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

הפתעות שיכולות בקלות לעבור את מחיר הבדיקה.

קונים רכב בעשרות אלפי שקלים,אז לא לעשות בדיקה שעולה 400 שקל?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי מיטב הבנתי, הלא רבה, זה מעיד על בעיית חניה קלה אצל הנהג הקודם, אולם אשמח לתגובה של כאלו שמבינים יותר.

ההבנה שלך נכונה, הפגיעות האלו לא רציניות. אם בבדיקה מטעמך תתקבל אותן התוצאות אתה יכול ללכת על הרכב הזה בשקט. מאיזה חברה אתה קונה, שלמה-סיקסט?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הפתעות שיכולות בקלות לעבור את מחיר הבדיקה.

קונים רכב בעשרות אלפי שקלים,אז לא לעשות בדיקה שעולה 400 שקל?

לא התכוונתי שלא יעשה בדיקה בכלל אלא שלצערי הרב הפער בין הבדיקה שלהם לזו שהלקוח עושה הוא גדול מאוד ומראש אני אישית הייתי מוותר לבדוק רכב כזה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

יכול להיות שאני לא מבין אותך,אם אכן יש פער גדול בין 2 הבדיקות,אז יהיו דברים נסתרים מהלקוח,ולכן כן צריך לעשות בדיקה.

פורסם

אשמח אם תאמר לי היכן מצאת רכב זה עם נתונים שכאלו ,באיזו חברת ליסניג מדובר? .אחותי מחפשת בנרות אחר רכב במצב שכזה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

בד"כ יש הבדל של שמיים וארץ בין הבדיקה של חברת הליסינג לבדיקה מטעמך. הדבר היחיד שלא באמת מחפפים בו זו בדיקת שלדה - כל היתר יהיה כנראה שונה לגמרי.

פורסם

איך זה שאף אחד לא תובע?

פורסם

החברות לא נותנות לקחת לפני הקניה?

• תוכן חדש...