Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט טיפו 2.0 16V

veight
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אחת אדומה ב יד 2,רוצה עליה 19K.רכב נדיר בארץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש כאלה בארץ??

יש בטעות.

הגיעו 11 (למיטב זכרוני) שהיו בכלל מיועדות לנמל אחר.

היום? בודדות הושבתו, חלקן הגדול הוסבו לגדישה ועוד איזה אחת-שתיים נשארו סטנדרטיות.

פורסם

אאל"ט היו בארץ 2 דגמי טיפו עם מנוע 2 ליטר: 115 כ"ס והספורטיבה עם 143 כ"ס. לחלש היתה גם אופציה לתיבה אוטומטית (היו גם מספר טמפרות עם המנוע הזה). אני צודק?

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל ה 2.0 מעוטרת גם סמל GT???

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
יש בטעות.

הגיעו 11 (למיטב זכרוני) שהיו בכלל מיועדות לנמל אחר.

היום? בודדות הושבתו, חלקן הגדול הוסבו לגדישה ועוד איזה אחת-שתיים נשארו סטנדרטיות.

צודק, המכוניות שבארץ היו מיועדות לשוק הברזילאי. אחת הכחולות היתה שלי למשך 4 שנים בעבר

למי ששאל איך ההתנהגות, הפיאט קופה מבוססת על אותה שילדה בתוספת LSD

לרכב היה את התת היגוי הצפוי ברכב סטנדרטי, אבל אם רצית אפשר גם היה להוציא קצת את הישבן עם הפרובוקציה המתאימה

סה"כ היה רכב שנהניתי ממנו מאד ושירת אותי נאמנה תקופה ארוכה. עשינו גם דרך ארוכה ביחד. התחלנו כאטמוספרי וסיימנו כאינדוקציה כפויה (השני בארץ)

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם
אאל"ט היו בארץ 2 דגמי טיפו עם מנוע 2 ליטר: 115 כ"ס והספורטיבה עם 143 כ"ס. לחלש היתה גם אופציה לתיבה אוטומטית (היו גם מספר טמפרות עם המנוע הזה). אני צודק?

צודק. ה-115 כ"ס היה מנוע עם 8 שסתומים ובספורטיבה היו 16 שסתומים. זה המנוע של הפיאט קופה בלי טורבו

תקנו אותי אם אני טועה אבל ה 2.0 מעוטרת גם סמל GT???

אולי בגירסת ה-115 כ"ס. ב-16V לא היו סמלי GT

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

שזה אומר 16 שסתומים למאותגרי האיטלקית שבניינו :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הפיאט טיפו GT הגיעה לארץ בשנת 94' בלבד, מרכב 5 דלתות וגיר אוטומטי של פולקסווגן.

למעט מערכת הזרקת הדלק וההצתה, המנוע זהה לזה של הפיאט 132, והוא היה בעל גל זיזים עילי כפול וצליל נהדר, כמו שהאיטלקים ידעו לעשות פעם.

רוב המכוניות הללו נמכרו לחברה להשכרת רכב שנקראה יורו-דולר, שהיתה באותה העת בבעלות סמל"ת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הייתה בבאר שבע אחת לבנה מוגדשת עם אינטרקולר יותר גדול מהבאמפר.

ראיתי אותה פותחת, זה היה מפחיד.

יש לי תמונה שלה איפשהו

Hu: Clarion 775 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

• תוכן חדש...