Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף צמיגים לרכב ...

מה עדיף בריג'סטון או מישלין ?

ומה המידות ?

עם איזה צמיגים במקור מגיע הרכב הנ"ל מהחברה ???

תודה לכם !!!

פורסם

הצמיגים המקוריים של מאזדה הם באיכות גבוהה מאוד.אם אתה קונה אותו יד שנייה תבדוק איזה צמיג מותקן עליהם כרגע ומה שנת הייצור כנראה שזה לא הצמיג המקורי בכל מקרה אם אתה קונה אוטו חדש מהיבואן אין שום סיבה להחליף את הצמיגים. אם העיניין הוא להחליף את הצמיג הקיים בחדש אני הייתי הולך על מישלין energy saver צמיג מאוד טוב ואיכותי ויותר זול מבריג'סטון

how it's like to drive :twisted:

פורסם

שלום,

לכל חברה יש מגוון דגמים - ECO (צמיגים ירוקים), צמיגי נוחות, צמיגים עם ביצועיים גבוהים (ULTRA HIGH PERFOMANCE) וצמיגים ספורטיביים.

לכן אין מקום להשוואה בין חברות, אלא בין הדגמים.

עכשיו לגבי מה מומלץ - אני מתחיל מהעמוד החמישי מהרשימה שקודמי צירף:

GOODYEAR EXCELLENCE

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=264329&AreaId=0&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%E0%F8%E4%22%E1

CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 2

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=267404&AreaId=0&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%E2%F8%EE%F0%E9%E4

PIRELLI P6000

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=268518&AreaId=0&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%E0%E9%E8%EC%E9%E4

כל הצמיגים שרשמתי אפשר למצוא בסביבות 400 ש"ח לצמיג

בקשר לצמיגי BRIDGESTONE - דגם B250 יעלה בסביבות 500 ש"ח, הדגם B390 בסביבות 600 ש"ח.

צמיגי מישלין במידה שלך הם צמיגים ירוקים (ENERGY SAVER), ויעלו מעל 500 ש"ח לצמיג.

אני לא בטוח ששווה לשלם את המחיר הזה.

דגמים נוספים שאפשר לקחת בחשבון - KLEBER HP3 , YOKOHAMA C.DRIVE.

יש דבר נוסף - אם יש מבדקה על הרכב עם מידות הצמיגים, וקוד מהירות שצויין על המדבקה V, תקנה רק צמיגים עם קוד מהירות זהה V. כמובן, שהצמיגים האלה יעלו יותר ממה שרשום בלינקים שלי, אבל בטוח לא יהיו בעיות בטסט השנתי.

(רכב משנת 2006 מחויב לצמיגים בעלי קוד מהירות ועומס זהה לפחות לאלה של צמיגים מקוריים).

בלינק הכללי, בעמודים 6 ומעלה יש את אותם הדגמים עם קוד מהירות יותר גבוה

אם אין מדבקה על הרכב\רישום ברישיון הרכב לגבי קוד מהירות, אתה יכול לקנות צמיגים עם קוד H.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

צמיג פאלקן ZE912 מתאים לכל רכב משפחתי סטנדרטי + לנסיעה רגילה,

ומשתלם למי שמחפש צמיג לא יקר ולא סיני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני עם מאזדה 3 שנת 2010 נועל צמיגים של ברידג'סטון b250..

קודם כל כמה ק"מ הם מחזיקים ואם הייתם ממליצים להחליף למשהו יותר טוב..

• תוכן חדש...