Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משבר גיל ה-45

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מחבר אופנוע הונדה FT אופנוע טורינג 500 סמ"ק שנת יצור 1982.

לפי הבנתי טסט אחרון נעשה בשנת 95.

באופנוע חסרים מספר חלקים ,כולל ראש מנוע,השאלה אם יש מצב למצוא חלקים בארץ?

ywzyj2zygy3h.jpg

nyzdyjfljwyw.jpg

aww2qmytnmjn.jpg

miuj1myeydog.jpg

jxhnenlo2jnd.jpg

tforinjlzzmj.jpg

dymzmiyyjxjt.jpg

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין דבר כזה שאין להשיג חלקים. יש כאלה שפשוט יותר קשה להשיג

קיבלת מתנה זה כבר יתרון

מקווה מאוד שתצליח להשקם תראה שירשורים של ליאור ברוך ותבין שאין דבר שלא ניתן לשיפוץ

פורסם

כל המנוע חלוד למוות ואתה שואל לגבי ראש מנוע?!:lol:

בארץ גם אם יש חלקים שווה לך לייבא מחול, הרבה יותר זול אבל הרבה.

מציע לך לפרק את המנוע ולהבין מה צריך לקנות, לפי דעתי גם הקראנק הלך בנוסף למגנטו.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

עופר

ברוך הבא ותתחדש.

לFT שלך יש אותו מנוע כמו ל XL ולך יש גם בונוס - מורכב עליו סטרטר.

כך הוא יצא מהמפעל וההבדל הוא במכסה צד שמאל , גלגל התנופה (מגנטו) וכל נושא צמת החשמל -מתגים - מצבר.

בדגם ה-XL (דו- שימושי) השנים 1982 - 1984 הן זהות מבחינת מנוע והן זהות למנוע שלך.

למיטב זכרוני המנוע זהה גם בשנים מוקדמות ז"א XL מפורק מהשנים 1979 - 1982 בהחלט יכול לעזור לך.

ראש מנוע ניתן למצוא בלא מאמץ גדול.

יותר קשה יהיה למצוא גל פיקות ואת המכסה שלו יחד עם נדנדים וצירים.

מעיון לא מעמיק בתמונות ראש מנוע זו הבעיה הקלה שלך.

תקרא כאן על שיפוצים שנעשו , תגדיר לעצמך מה אתה מעוניין לשפץ ועד לאן אתה רוצה להכנס.

תבדוק עם החבר שלך אם יש לאופנוע ניירות

יש לי מעט חלקים וידע ונסיון עם הדגמים האילו.

אל תתביש לשאול.

בהצלחה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

שבת שלום ובוקר טוב.

קודם כל תודה לכל המגיבים,התקדמתי קצת לפי העצות הלכתי קודם על המנוע.

בעזרת ידידו הטוב של האדם- WD40+וקצת סבלנות המנוע עזב את השלדה.

מכסי הצד פתוחים ובינתים,למרות שלא נמצאה טיפת שמן במנוע,המצב נראה לא נורא.

ישי כמה צפונה מהמרכז.?

פורסם

יש מוסך ברמת השרון לאופנועי הונדה, בעל המוסך שמו ארנון והוא מאד אוהב את הכלים הישנים של הונדה (יש לו גם כמה)שווה לך להתייעץ איתו בנושא השיפוץ והחלקים. אין לי את הטלפון או הכתובות אבל לא בעיה להשיג.

טל

פורסם

עידכון טרי מהערב :למרות שהמנוע נראה חלוד למות,אחרי כיומיים בשמן משחרר+מנקה בלמים,הצילנדר בחוץ

הרינגים לחץ חלודים ותפוסים,אבל המנגב חי ומסתובב ביד.

הקרנק מסתובב ואינו תפוס.

שאלה: האם הצילינדר הוא עם סליב?

שאלה נוספת איך מקבעים את גלגל התנופה ע"מ שיהיה אפשר לחלוץ אותו?

פורסם

תבדוק חופשים במייסב של הקראנק אחרי כלכך הרבה זמן וחלודה יכול להיות שהציר או הטלטל החלידו ולכן יש צורך בהחלפה לרוב אחרי שמנוע עם מייסב גללים עומד תקופה כלכך ארוכה ללא אחסנה נאותה הנזק של המייסב לא מאחר לבוא ויהיה צורך בשיפוץ הקראק. היות ואתה כנראה תצטרך לפתוח מנוע אני הייתי ממליץ לבדוק טוב טוב את הקראנק ולשקול שיפוץ והחלפת טלטל.

לגבי הגלגל תנופה, אתה מתכוון לפתיחה עם החלוץ? בעקרון החולץ היעודי מורכב מאום ובורג את האום ניתן להבריג ביד עד סוף מהלכו ולאחר מכן לסגור את הבורג עד לחליצה, אם אתה משתמש רק בבורג עם שימוש בפטיש אויר לא תצטרך דבר, אם אין לך פטיש אויר ואין במגנטו שחרור למפתח תוכל לתפוס את הקרנק ע"י הגג"ש שנמצאים בצד של הקלאץ אני משתמש בדרכ במטבע נעוץ בין הגגש של הקלאץ לשל הקראנק עקב העיוות של המטבע נוצרת התאמה בינו לבין השיניים וכך גם אין סיכון בשבירת השיניים של הגגש.

בהצלחה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

לגבי חלקים, תנסה אצל בני בייקר.

החנות שלו נמצאת ברחוב צ'לנוב 36 בת"א.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

למה לשתול מנוע של אופנוע אחר כאשר אתה יכול לקנות מנוע מקורי של האופנוע? בקיצור, כשזה מגיע לאופנועים מסויימים ובכלל לאספנות זה הכל עניין של כסף. השאלה עד כמה חשוב לך לשפץ את האופנוע הזה?

http://www.ebay.com/itm/HONDA-ENGINE-MOTOR-FT500-FT-500-1982-1983-82-83-ASCOT-/160824296671?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item2571e004df&vxp=mtr

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תראה מה אתה יכול להביא לארץ ב 400 שקל. בקיצור, למזלך יש לא מעט חלקים משומשים לאופנוע הזה. אחרי הכל לא מדובר בנורטון, בי אס איי, וינסנט, AJS וכיוצא בזאת. כשזה מגיע לאופנוע שלך השאלה היא עד כמה האופנוע הזה חשוב לך ועד כמה הכיס שלך עמוק. זה הכל. זמן וכסף. שני הגורמים שאתה צריך כאן

http://www.ebay.com/itm/HONDA-FT500-FT-500-ASCOT-82-83-ENGINE-CRANK-CASES-CASE-BLOCK-9856-MILES-/370615797058?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item564a6c4542&vxp=mtr

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...