Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זה לאור הביקורות הלא כל כך טובות שמסתובבות פה, אולי בגלל שזה מאד אופנתי היום לאייש תפקיד של קשרי לקוחות באינטרנט, אם זה כספונסרים בפורומים שונים ואם זה בפייסבוק, בשורה תחתונה, שירות צ'מפיון התחיל לקחת חלק פעיל בפורום.

הלוואי שחוית שהשירות במוסכים שלהם תשתפר והשירות יתרומם קצת.

אם כבר אז כבר, שלחתי הודעה פרטית עם פרטי האירוע הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=393475 מלפני שבוע, (בכל זאת, יותר קל לשלוח דרך מערכת הודעות מאשר להדפיס מכתב ולקום לפקס :-) )

נקווה שתגיע התיחסות מהם.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רוצה להגיד כול הכבוד להם,בכלל לבעלי סקודה/סיאט/אודי/פוולסוגן הסתדרו פה :wink: ,יש להם מקצוען כמו רון,ועכשיו גם נציג רשמי.

הלוואי וכול חברה תתן נציג פה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוזמה מבורכת.

כל הכבוד לצ'מפיון, לפי מה שרץ בפורום יש להם הרבה הרבה מה לשפר.

למרות שלי אישית בחיים לא הייתה חוויה לא נעימה מהם. (גגג רעננה) - לא טיפלתי קבוע, אבל הרכב נכנס לשם לכמה טיפולים גדולים.

פורסם

מישהו יכול לחבר אותי .

אני לא מבין על מה אתם מדברים

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

גם אני לא ראיתי שום תגובה מהם, לרבות בשרשור שלי, שבו השם שלהם די בולט...

אגב, nepet, מה שקרה לאביך מוביל אותי רק למקום אחד - כל מקום שהוא לא צ'מפיון. זו ממש שערוריה. או שממש לא אכפת להם מהלקוחות, או שאין מי שיאכוף הוראות שלהם בבונדד, לפני המסירה - וכמובן גם אין שום ביקורת איכות אם בוצע או לא עדכון תוכנה. פשוט תת רמה ובושה לכל יצרן רכב, לא רק VW. יודע מה? אני מקווה שזליכה יעשה עבודתו נאמנה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני בספק אם זה ישנה משהו סה"כ סתימת פיות ללקוחות לא מרוצים שפותחים את הפה פה ומי שאין לו במה כזאת

ימשיך לאכול עדיין חצץ.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

זה כבר תלוי בגישה המערכתית שעומדת מאחורי ההצטרפות לפורום.

ניהול קשרי לקוחות באמצעות ניו מדיה הווא טוב ויפה, אבל כל עוד לא עומדת מאחוריו נכונות אמיתית לתת שירות טוב והוגן לתועלת הלקוחות, לא יהיה שיפור בתדמית של היבואן (או כל גוף אחר) בפורום או בכלל בציבור.

קמפיין ניו מדיה שהוא בבחינת "דמות קרטון" ותו לא, אינו מועיל לתדמית; אני מזכיר לכם את בטר פלייס ששמה פה יחצ"ן ונעלמה לבלי שוב ברגע שביקשנו איש מקצוע שיענה על שאלות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
גם אני לא ראיתי שום תגובה מהם, לרבות בשרשור שלי, שבו השם שלהם די בולט...

אגב, nepet, מה שקרה לאביך מוביל אותי רק למקום אחד - כל מקום שהוא לא צ'מפיון. זו ממש שערוריה. או שממש לא אכפת להם מהלקוחות, או שאין מי שיאכוף הוראות שלהם בבונדד, לפני המסירה - וכמובן גם אין שום ביקורת איכות אם בוצע או לא עדכון תוכנה. פשוט תת רמה ובושה לכל יצרן רכב, לא רק VW. יודע מה? אני מקווה שזליכה יעשה עבודתו נאמנה.

הם ענו היום בפורום טכני מספר פעמים.

לגבי מה שקרה להורים שלי, מסכים עם כל מילה. הבעיה שזה לא המח חושב , זה הלב. אמא שלי מתעקשת כל 3 שנים להחליף רכב לגולף חדשה , למרות שהרכב נוסע בממוצע 10 ק"מ ביום.לאבא שלי כבר נגמרה הסבלנות בכל מה שקשור למוסכים שלהם.

בסוף כשהם הבינו כמה רע זה הוציא אותם, הם נתנו לו טיפול קטן חינם.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

יודע מה? גם סוג של בושה (שלהם). את זה אתה מקבל ברכישת רכב ביחד עם האיתוראן...

לגבי צ'מפיון בפורום - נראה כאילו למגיב יש ידע טכני רב, והוא גם מגיב רק בפורום הטכני, מה שאומר שאולי לזה הוא נועד ולא לשם טיפול בשרות לקוחות. נחיה ונראה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גם נכון.

תשמע, בפעם הבאה אם ממש ידגדג לי לקנות את פאר התוצרת הגרמנית אני לא מתכוון להגיע אליהם.

אני אחפש רכב שעבר איזה טיפול או שניים כדי לא להיות כבול אליהם וכבר לא במסגרת האחריות, ואמשיך טיפולים אצל רון.

פורסם
נראה כאילו למגיב יש ידע טכני רב, והוא גם מגיב רק בפורום הטכני, מה שאומר שאולי לזה הוא נועד ולא לשם טיפול בשרות לקוחות. נחיה ונראה.

קחו בחשבון שיש גם את האספקט של "מה שנשאר בגוגל לדורות הבאים", ויש חשיבות שלצד כל אזכור של תקלה תהיה גם תגובה של מישהו מטעם היבואן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אז למי שולחים את התלונות? כי היחס שקיבלתי במוסך העוגן בנתניה וממישהו שהציג את עצמו כמנהל שירות הלקוחות בצפיון מזעזע, אני אישית בחיים לא חוזר לשם ויחשוב פעם הבאה 10 פעם אם לקנות רכב מהיבואן הנ"ל.

פורסם

אשמח אם תתנו קישור לשרשור בו יש את התגובות ומה המשתמש של אותו מגיב.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=2571088

זה כול התגובות שצ'מפיון הגיב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...