Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתן עם קמצוץ של משאוושה

:-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הי אדי, תודה על הפרגון.

לגבי הפוד, נבנה לכל האורך ללא סיבה מיוחדת, סתם חשבתי שיראה טוב יותר.

לצערי אתה צודק והתמונות אכן עושות עוול בגלל הצבע, הדיפון במקור בצבע שחור משעמם וממילא הרכב מלא בגווני אפור כך שהשילוב בפועל נראה מעולה. (לפני שביצעתי את הריפוד בחנתי קרוב ל20 סוגי סקאי שונים והנ"ל היה המתאים ביותר)

אופציה נוספת שחשבתי היא צביעה, אבל מניסיוני הפוד "רואה" סוליות מקרוב כך שהאופציה ירדה מהר מאוד...

פורסם

יבגני - אתה אנגרי בירד, לא משנה כמה אפסים תשים ליד זה, מסביב, מעל או מתחת!

רועי,

כמו שאתה מבין - אני מאוד נזהר עם השאלות שלי ואני רושם שהגריל\פוד נראה לא קשור ולא רושם - הפוד לא קשור.

הסיבות לכך הן שגם תמונות הרבה פעמים מאוד מטעות את המציאות

אבל מעבר לכך והרבה יותר מזה מהעובדה שאני מאוד מאוד מאוד מאוד אוהב את המתקין שלך (במובן אפלטוני כמובן - להרגע חבורת סוטים שכמותכם :-D) ואני משתדל להיות עדין עם הביקורת שלי - בייחוד שהוא בן אדם צנוע ולא מתהולל ביצירות שלו.

אנחנו הולכים ורואים כאן יותר ויותר התקנות של ישראל והרמה גבוהה וככל שהרכבים וההתקנות והרכיבים עולים ברמה ככה גם הביקורת שלי לכל פרט קטן תעלה - אני יודע שזה נראה כמו עוינות ואני יודע שהרבה אנשים חושבים שזה בגלל שיש לי רכב שהתקנתי אצל יוסי (יש לי גם רכב שישראל מטפל בו! ) אבל זה לא קשור, אני משוגע על שניהם ולא בוחר צד.

גם מאוד חשוב לי כן לתת את השקל ועשרים של מה שאני חושב על ההתקנה שלך כדי אולי כן לשפר משהו אם בכלל יש מקום לשיפור וכן בגלל שאיכפת לי כי זו עבודה של ישראל.

והסיבה הנוספת היא בגלל שחסרים לנו מתקינים טובים - רואים מעט מאוד התקנות טובות בפורום בזמן האחרון אז כשיש כזה שרשיר

חברים

לפרגן.

לשבח.

לתת ביקורת חיובית או שלילית מתוך כוונה שהיא תהיה ביקורת בונה.

לא יודע מה יש בחומוס הזה - מה קרה לי? :shock:

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראה מעולה, ובמציאות נראה עוד יותר יפה.

תתחדש!

ג'וניור- שיחקת אותה שוב:-)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

רועי-תתחדש!

עבודה יפה כרגיל-(אוף כבר נמאס! :wink:) של ג'וניור.

עכשיו ת'אכלס. לא ציינת אם אהבת את הסאונד,לא תיארת עם הדאבל דין הזה עונה על הציפיות ואני אומר בזהירות רבה ביותר שלחלקים שלך הייתי מחבר יחידת ראש אחרת לגמרי אבל שיקול שלך.

אז נסה להעביר לנו במילים. איך שומעים?

ליאור

פורסם

קשה לי להאמין שיהיה מישהו שלא יאהב את הסאונד שבוקע משלושה רמקולים כאלה - יש להם סאונד אנושי ומדהים - הסט היחידי שאני מכיר שנותן תוצאה שהיא באותו הגוון ועדיין בתג מחיר שפוי יהיה האילייט של מוראל.

התקנה רהוטה, נקיה ויפה.

לנקודת המבט שלי הייתי עושה את הקיקים באותו הגימור שבוצע לגרילים בדיפונים אבל אולי זה כבר היה עלול למשוך תשומת לב מיותרת.

אם אני לא טועה רואי - היתה לך RUNX פעם עם 9855 של אלפיין - אני חושב שזו היתה הפעם הראשונה ששמעתי שיר של MAROON5 וHU של אלפיין בחיים שלי - הסאונד הנעים שהיה לך ברכב ההוא שרט לי את הראש וגרם לי בזמנו להוציא את כל החסכונות שלי (ילד שעובד במשכורת מינימום) על HU של אלפיין 9853 שיש לי אותו עד היום בקורולה...

תקן אותי אם אני טועה אבל אני חייב את התודה הזאת לך?

בכל מקרה - אם אני אכן זוכר נכון, אני כבר מאמין שאני יודע למה אני מצפה מהמערכת ברכב הנוכחי - מת לשמוע.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...