Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד 2007 המלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רכב הונדה אקורד 2007.

יש לי הצעה לרכב מפרטי יד 1 ,100,000 ק"מ.

המחיר 70,000 ש"ח.

רכב שמור ויפה השאלה האם זה חכם לקנות רכב עם ק"מ גבוהה? האם יש סיכוי שהרכב מתקרב לסוף הוא שיש לו הרבה לאן לסוע?

פורסם

אם הרכב תקין הוא ממש לא קרוב לסוף שלו - יש לך בקלות עוד 100 אלף ק"מ לעשות איתו, אל דאגה.

חכם או לא חכם לקנות רכב עם קילומט' כזה? רק אתה תגיד, וכמובן הכל תלוי במחיר. תבדוק מה המחיר מחירון בלוי יצחק כולל שקלול של כל הפרטמטרים כולל יד וכולל ק"מ ותראה. בכל אופן, מדובר על קילומט' גבוה יותר מהממוצע אבל לא אסון בכלל.

במקרה הכי טוב (שהרכב עלה בצדמבר 07 על הכביש) מדובר על רכב בן 4 ככה שזה 25K לשנה. במקרה הכי גרוע שעלה בינואר אותה שנה והרכב כבר כבן 4.5 שנים מדובר על 20K לשנה

פורסם

זה ממש לא כל כך הרבה כמו שזה נראה - זה אפילו נתון קרוב לממוצע.

בשביל רכב עם מנוע 2 ליטר, יפני, אמין - 100K קילומטר יכול להיות אפילו שליש או רבע מהמרחק שהרכב יצבור לפני שיצטרכו פעם ראשונה לפתוח ראש מנוע.

יש לרכבים תקלות שהן אופייניות לקילומטרז' מסויים - ב80K בהרבה רכבים בדרך כלל צריך לבדוק צמיגים ומערכת היגוי - רעידות מההגה, פרונט, בולמים, ציריות ולפעמים זה פשוט בגלל צמיגים בלויים שדורשים החלפה.

הוא עבר 4 שנים על הכביש - תבדוק מה מצב המצבר.

אם טיפלו בבעיות (אם היו בכלל) ויש לרכב היסטוריית טיפולים - בדיקה ושלום.

רכב נהדר.

לא מזמן אפרופו היה כאן אחד שפתח שרשיר על סובארו B4 שלפני תקלת המנוע הראשונה שלה הגיע לקרוב ל600K קילומטר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מבחינת הק"מ - מדובר ברכב אמין מאוד שאין לו בעיה לנסוע עוד כ - 100K ק"מ ללא בעיות מיוחדות.

העובדה שמדובר ברכב יד 1 פרטית רק מחזק את האמור.

עניין אחר שכדאי שתחשוב עליו - האקרוד בדגם הבסיסי בשנתון הזה אינה מאובזרת כל כך, לרבות חוסר משמעותי בכריות אוויר.

רכבים אחרים מאותה קבוצה הינם מאובזרים בהרבה.

שיהיה בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
תודה על התגובות.

אני חושב קצת יותר קדימה ואני רוצה לקנות מפתח מתקפל כמו זה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Folding-Remote-Key-Honda-Accord-Civic-Pilot-FLIP-/330599398635?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4cf9427ceb

האם זה כדאי מישהו עשה את זה?

ממש לא כדאי, זה יעלה לך המון כסף הרי זה לא רק לשכפל את המפתח

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

לפי מה שהוסבר לי מעבירים את כל האלקטרוניקה מאחד לשני דבר היחיד שצריך לעשות זה לשכפל את המפתח כמה זה יעלה כבר?!

ממש לא כדאי, זה יעלה לך המון כסף הרי זה לא רק לשכפל את המפתח
פורסם

לגבי הרכב, אם הוא שנתון 2007 משמע הוא עלה החל מסוף 2006 לכביש כך שהק"מ הוא לא גבוה בכלל

בנוסף מנועי הונדה אמינים מאוד קח בחשבון שאין טיפולים גדולים ברכב כיוון שאין רצועת תזמון

שים לב שהרכב מטופל כמו שצריך ובזמן ואין לך מה לדאוג לגבי האמינות או טווח הק"מ שתוכל לנסוע איתו.

פרט רק על איזה דגם מדובר

לגבי המפתחות - ייתכן וסתם ייצא לך יקר, שלח לי את הפרטים שלך בה"פ אני אבדוק לך עלויות בתוך הרשת

Confidence In Motion

פורסם

המחיר הכי נמוך של אקורד 2007 ביד-2 הוא 92,000 ש"ח.

השאלה היא מה לא בסדר ברכב שהציעו לך אותו ביותר מ-20,000 מתחת למחירון???

אפילו מליסינג לא היו מוכרים לך אותו בכזה מחיר.

הרכב אמור להיות סחיר מאוד ועל כן נראה לי תמוהה מאוד!

פורסם

אני כבר חודשיים מגשש ובמשך הזמן מי שהצליח למכור היה במחיר 70-73 ואם זה ליסינג 66.

הרכב הזה המחיר מחירון ממש לא קרוב! בנוסף התקשרתי להונדה ואמרתי להם שאני רוצה לקנות אותו חדש ושיש לי רכב 2007 אקורד אמרו לי מחיר התחלתי לפני בדיקב 75!

המחיר שוק לא קרוב למחיר מחירון וזה בדוק!

המחיר הכי נמוך של אקורד 2007 ביד-2 הוא 92,000 ש"ח.

השאלה היא מה לא בסדר ברכב שהציעו לך אותו ביותר מ-20,000 מתחת למחירון???

אפילו מליסינג לא היו מוכרים לך אותו בכזה מחיר.

הרכב אמור להיות סחיר מאוד ועל כן נראה לי תמוהה מאוד!

פורסם
אני כבר חודשיים מגשש ובמשך הזמן מי שהצליח למכור היה במחיר 70-73 ואם זה ליסינג 66.

הרכב הזה המחיר מחירון ממש לא קרוב! בנוסף התקשרתי להונדה ואמרתי להם שאני רוצה לקנות אותו חדש ושיש לי רכב 2007 אקורד אמרו לי מחיר התחלתי לפני בדיקב 75!

המחיר שוק לא קרוב למחיר מחירון וזה בדוק! !

מה שאתה אומר דיי מפתיע, זה אומר שאקורד 2007 נמכרת ב 10,000 ש"ח פחות מסיויק 2007!! :shock:

לסיוויק אין שום בעיה להימכר במחיר מחירון ולאחת שמורה אפילו מחירון+

מוזר..

פורסם
מה שאתה אומר דיי מפתיע, זה אומר שאקורד 2007 נמכרת ב 10,000 ש"ח פחות מסיויק 2007!! :shock:

לסיוויק אין שום בעיה להימכר במחיר מחירון ולאחת שמורה אפילו מחירון+

מוזר..

כן מוזר מאוד, וזה למה אני הולך על אקורד ולא סיויק כמו שרציתי בהתחלה. אולי זה בגלל הצורה החדשה שיש היום.

• תוכן חדש...