Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בשיטוטים שעשיתי באינטרנט ראיתי שכל המותגים(פיוניר,קנווד וכו') עולים הרבה וכנראה שבצדק ולעומתם עומדים מכשירים מתוצרת סינית/ קוריאנית כדוגמת Necvox ,Premier ,MOTEVO ,nippon שנמכרות במחירים נוחים ומשתלמים אל מול הפיצ'רים שלהם, לי חשוב שתהיה דיבורית ושיהיה GPS , התקציב שלי הוא עד 3500 כי אני מעוניין להוסיף קומפוננט סאב איכותיים.

השאלה היא עם המכשירים הסיניים שהאחריות שלה היא שנה מתקלקלים אחרי שנה ואז אפשר לזרוק לים או שעדיף ללכת על מותג עם 3 שנים אחריות וכל פעם להוסיף משהו כמום מתאם בלוטוט ואח"כ מתאם GPS ומתאם להגה ואחר כך יוצא 6K על המערכת.

לאחר המונולוג הארוך אשמח לקבל המלצות +חוות דעת על המכשירים

דרך אגב רכב שלי הוא גולף 5

תודה מראש

פורסם

אם יש לך 3500 לקניה ראשונית ללא המתאמים והתוספות למיניהן, אולי תוכל להכניס את ה JVC 846, שהוא בעל תמיכה בעברית ופאנל נשלף.

בתקציב טיפה נמוך יותר- זה ה JVC-836, יש גם מכשירים זולים יחסית מבית פיוניר, ה 4250 וה 3250.

קח בחשבון שחלק מהדגמים הנמוכים מגיעים ללא BT, ויש להוסיף מתאם. גם GPS הוא תוספת לא מבוטלת כלל וכלל.

מניסיון שלי עם המכשיר, אני יכול להמליץ על ה JVC-836.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מה שאתה אומר הוא נכון, רק שבסופו של דבר זה לא יצא לי 3.5K !

השאלה היא אם יש מכשיר מהמותגים הסיניים שכולל הכל והוא מספיק איכותי ועמיד מספיק (יותר משנה) ככה שבסופו של דבר התמורה אל מול הכסף תהייה משתלמת !

על הדרך אני אשאל אם מישהו התנסה עם מכשירים של ניפון שנמכרים גם עם 3 שנות אחריות(חלקם)

תודה על התשובה

פורסם

אני לא מכיר מוצר סיני משתלם. מה שכן, הצעתי לך אפשרויות זולות יחסית כמו הפיוניר 3250 או JVC מסדרה 7.

פורסם

בוקר טוב

נושא הדאבל דין הוא נושא ענק וקשה מאוד לתת תשובה כוללת שתכיל את כל הפרמטרים של בעד ונגד ותהיה פוסקנית מספיק כדי לתת כיוון ומטרה וביטחון מלא בהחלטת הרכש

אני רואה את השאלה שלך כשאלת נושא שממנה מתפצלות השאלות שעליהם צריך לתת את התשובה כדי לקבל החלטה מושכלת

1. נושא המחיר : אין ספק שבנושא המחיר הסינים מנצחים

2. נושא המעבד ומהירות התגובה שלו אין ספק שהמותגים מנצחים

3. נושא ה BT בנושא הזה אני אישית לא רואה הבדל משמעותי בין המכשירים הסינים \ קוריאנים לבין המותגים

4. נושא הסאונד ופה ודאי שאין ספק שהמותגים מנצחים

5. נושא ה GPS אין ממש הבדל בעבודה של המכשירים

6. נושא הפיצ"רים שפה הסינים \ קוריאנים מנצחים כי בהם בדרך כלל יש יותר פיצ"רים בילט אין ללא תוספות תשלום

7. נושא האחריות בנושא הזה הסינים מנצחים כי המותגים לא צריכים אחריות הם לא מתקלקלים :wink::-D

8. נושא ההתאמה ברכב ובנושא הזה המותגים מנצחים כי הסינים \קוריאנים בנויים רחב יותר וצריך לשייף פנלים כדי להגדיל את החור לגודל המתאים וזה לא תמיד נראה טוב

הערת שוליים : נכול לעכשיו אין פיוניר תומך עברית למרות שאני יודע שנעשים מאמצים להגיע לכך ואני מעריך שזה יקרה בקרוב

אז זה בגדול ואני חושב ובטוח שישנם עוד אלמנטים שאולי שכחתי שכן צריך להתייחס אליהם

אני אנסה לסכם לפחות את דעתי בנושא שהיא כזו

במידה וההחלטה היא לבזבז 3000-4000 ש"ח ולהרכיב דאבל דין שיש פה את כל האלמנטים כולל GPS כולל BT תומך עברית, ואם ההחלטה על התקציב היא סופית לחלוטין (מכל מיני סיבות אובייקטיביות) אז סיני קוריאני זה הכיוון

אבל אם ההחלטה היא במסגרת שניתנת לפריצה, ואם ההחלטה על התקציב היא זמנית והאפשרות להוסיף פיצ"רים כמו GPS או BT בעתיד בתוספת כסף נשקלת ונלקחת בחשבון אז אין ספק שללא היסוס שני , המותגים הם הכיוון

ד"א אני לא הייתי נוגע ב JVC 836 יש לו הרבה באגים וצרות יחסית ל 846 שהוא לדעתי כוכב ולהיט , הן מבחינת נוחות פיצ"רים וצורת ההפעלה והגישה למסך היא מדליקה (סגנון גלילה כמו אייפון)

לגבי המחירים שנזרקו פה לחלל הפורום (גם בהגזמה של ביוקר וגם בהגזמה של בזול) יש לי הרבה הסגות ואני לא יודע אם הם נתמכים במציאות, אבל אני אעדיף לשמור את האינפורמציה הזו למי שצריך בהודעות פרטיות

שבת שלום

דרור

פורסם

דרור אני מקווה שאתה מאמין בזה שמותגים לא מתקלקלים כי אני מכיר פיוניר והוא מתקלקל הרבה רוב המכשירים שלהם יש בעיה

בהוצעת הדיסק (הוא נתקע או יוצא חלקית) פלט כבלים שהולכים עוד מימי המכשירים הצבעוניים אם 2 פנלים

לגבי מהירות מעבד תשווה בין הניפון N10 לכל מכשיר דבל שאתה מכיר ואחרי זה תקבע עובדות

בסופו של דבר גם המותגים מיוצרים בסין תשווה פיוניר 9000 בין 15 שנה להיום ותשמע בהבדל הסאונד, המכשירים ה"סינים" הם מותגים מועתקים ללא בקרת איכות של החברות המוכרות שלאט לאט נעשים טובים יותר

הנייד גלאקסי הוא חיקוי של אייפון רק שלאט לאט הוא טוב יותר כי אפל נתנו לסמסונג לעשות להם את המעבד וזה חזר להם בהפוכה

פורסם

לא יודע דרור מהיכן הבאת את חוות הדעת על הjcv 836. יש לי את המכשיר הזה די הרבה זמן ברכב והוא עובד למופת בלי שום באגים או צרות כלשהם מלבד אולי חוסר התמיכה בעברית. מכשיר מעולה שנותן תמורה מעולה למחירו הנמוך. ישנם עוד מס' חברי פורום שקנו אותו ולא שמעתי מהם תלונות כלשהן.

הjcv, גם מבחינת הפיצ'רים שלו bt, תמיכה בהארד דיסקים בעלי נפח גדול מאוד (אצלי מחובר אליו הארד דיסק של 320 gb ), ממשק פשוט, יציאות פרה אאוט של 5v ועוד אין לו מנצחים ברמת המחיר הזאת. מודול GPS נרכש בנפרד, אאלט בערך כ1000 שח.

מבחינת המחיר זהו באמת המחיר למכשיר הזה כמו שציין ישראל, יעידו חברי הפורום שקנו אותו.

מכשירים סיניים למיניהם באמת זולים יותר עם הרבה מאוד פיצ'רים אבל מבחינת איכות השמע? אלוהים ישמור. אי אפשר להשוות עם המכשירים הממותגים. עם אתה מחפש פיצ'רים רבים ככל האפשר ואין לך בעיה להתפשר על איכות השמע, לך על מכשיר סיני. עם לא, קנה מכשיר מיצרן מוכר.

אלי

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

פורסם

2. נושא המעבד ומהירות התגובה שלו אין ספק שהמותגים מנצחים

דרור, אתה בטוח? גם בקנווד המהירות מנצחת? לדוגמא 8026BT?

ולפותח השירשור

אם כבר JVC 846 אז כדאי להמתין עוד קצת כי בסוף חודש אוגוסט הוכרז בניו זילנד (אין לי מושג למה שם) דגם חדש של 846 שנקרא 846NAVN שמריץ בתוכו כבר איגו 8 (כרגע עם מפות של ניו זילנד).

המכשיר הזה נותן פתרון טוב לGPS מובנה ולא הקומבינות שעושים פה בארץ עם יחידת GPS סינית חיצונית שמתחברת למערכת.

פורסם

ה JVC 836 הוא מצוין. יש אותו לכמה וכמה חברים וכמעט כולם מרוצים מאוד. הן לשימושים בסיסיים, הן מבחינתפיצ'רים והן מבחינת איכות הסאונד.

זה שהוא נמכר במחיר נמוך מאוד ובעלי חנויות לא אוהבים להמליץ עליו כי הרווח הוא קטן מאשר במכשירים הסיניים או מכשירים חדשים שלא הספיקו "להישרף"- זו לא בעיה של הצרכן הסופי.

פורסם

שטויות

836 מכשיר עם המון צרות

זה שיש אותו לחברי פורום והוא עובד בסדר זה עדיין לא אומר שהמכשיר הוא לא בעייתי

מכשיר בעייתי מבחינת יבואן הוא מכשיר שאחוז התקלות שבו בתקופת האחריות עולה על 2% וה 836 נכנס בכייף לקטגוריה הזו

כך מקבל מכשיר את שמו הטוב יותר או הטוב פחות

אלי כשאני הגבתי על המחיר אני הגבתי על ההמלצה לרכישת 846 ב3500 ש"ח לא דיברתי על ה 836 כי הוא כבר לא מעניין ומה שנשאר זה שאריות כי זה מכשיר ישן שלא מיוצר עוד

firebirdrc לגבי ה 8026 אז כן גם אני חושב שהוא לא המכשיר הכי מהיר בעולם אבל מכאן ועד לסינים הדרך ארוכה

כשדיברנו ושוחחנו אני השוויתי אותו ל JVC שלדעתי מהיר יותר ועדיין הוא בקטגוריה של המכשירים המהירים לפחות לדעתי

SROOL קשקוש, הרווח על הסינים לעולם לא יכול להיות פחות מה 3500 שאתה טוען שהוא נמכר

מכשירים סיניים קומפלט כולל BT וכולל מסך חשמלי וכולל כל הפיצ"רים שרק קיימים ניתן לרכוש ב 1200 ש"ח ואם תחפור תמצא גם ב 990 ש"ח

כך שבסוף לבעל חנות חוקי ולגיטימי שמשלם מיסים כדין זה בעצם 850-1000 ש"ח אז גם אם המכשיר מגיע אליו כבונוס או שהוא מוצא אותם בפחי הזבל עדיין הוא מרויח פחות ממכירה של 836 חדש ב 3500

empop3 אני בטוח וחותם על כך שהרכבתי יותר N10 מה N10 שראית בימי חייך

ההשוואה הייתה עקרונית ובטח שלו מכשיר מכשיר וכן עדיין אני אומר ללא שום ספק שאין בכלל מקום להשוואה בין רמת מהירות הורדת הנתונים בין הסינים הלא מותגיים לבין המותגים המובילים

ואיך אתה יכול לומר שרוב הפיוניר מתקלקלים ? על מה אתה מסתמך ? אם אתה מדבר על מוצר או שתיים שיצאו לא טוב בייצור אז אתה צודק. נכון היו פשלות ותמיד יהיו זו דרכה של חברה שעוסקת בפיתוח

אבל עקרונית מותגים לא מתקלקלים. נקודה. אני לא עוסק ביוצא מין הכלל אני נתתי חוות דעת כללית ללא כניסה להיסטוריית כל הדגמים שיוצרו אי פעם על ידי מותג זה או אחר

שבוע טוב

דרור

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ראיתם ממתי הנושא ? :lol::lol:

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

• תוכן חדש...