Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות - פיג'ו 206 מול 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום הסתכלתי רק על פיג'ו 206 3 דלתות ידנית 110 כ"ס דגם XS.

אבל אתמול נתקלתי במקרה בפיג'ו 307 ידנית 3 דלתות מנוע 2000 דגם XSI.

עכשיו פתאום אני מתלבט.

אני לא ישקר, אני מעדיף את העיצוב של ה-206 וגם לפי מה שראיתי בשוק יש יותר אופציות לשיפור ותוספות ל-206 ופחות ל-307.

אבל משהו, אני לא כל כך יודע להצביע מה, מושך אותי ב-307, אולי העובדה שזה יותר "אוטו" - יותר גדול, יותר מרווח, בדגם הזה גם הרבה יותר מפנק מהדגם של ה-206 אך עם כל זה העיצוב שלו ניראה לי "זקן" יותר משל ה-206 למרות שזה כביכול ספורט ו-3 דלתות.

אף פעם לא נהגתי על אחת כזאת ידנית ועוד מנוע 2000, הבנתי מאנשים שכן נהגו שזה אוטו חזק, מהיר ומתנהג יחסית טוב אבל לא מתנהג טוב כמו ה-206.

מבחינת אחזקה, האחזקה שלהן פחות או יותר אותו דבר?

ועוד משהו חשוב שאי אפשר להתעלם ממנו היום בגלל המחיר שלו - הדלק. ה-307 היא מנוע 2000 לעומת ה-206 שיש לה מנוע 1600, עד כמה זה ישפיע וישנה בצריכת הדלק? ה-307 צורכת יותר משמעותית או שאפשר לחיות עם זה? אותו בן אדם שמוכר את האוטו טוען שפול טנק מספיק לו ל-600 ק"מ, לא נשמע לי הכי הגיוני. אני יודע שה-206 חסכונית מאוד כי הייתה כזאת לאחי.

חשוב לציין שרוב הנסיעות שלי הן בעיר.

דבר אחרון, איך ה-307 מבחינת אמינות?

תודה רבה לכל מי שיגיב ויעזור.

• תוכן חדש...