Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי מכסה מנוע של רכב, ומיד ראיתי שצינור המים העליון חדש, והבנדים שתופסים אותו חדשים ומבריקים.

כמו כן, על המנוע ובסביבת הרדיאטור, היו סימני השפרצה של מים, שהותירו אבנית.

שאלתי את בעל הרכב האם הוחלף צינור עליון והאם הייתה התחממות, הוא אישר את החלפת הצינור, אך טען שזה כתוצאה מבלאי.

כיצד אני יכול לאשר או לשלול נזק למנוע בעקבות התחממות?

תודה

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

המנוע מעשן?,עובד עגול?,יש תחינה במים?, או בשמן?, המנוע מאבד שמן או מים?, סוחב כמו שצריך?

עם לכול השאלות ענית בשלילה חות מהשאלה האחרונה אז אין לך מה לדאוג.

זה שיש מים לא בהכרך מעיד על התחמות יכול להיות הצינור נקרע מבלאי והמים השפריצו בתא מנוע, קורה לכולם.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אין טחינה, שמן בסדר, מנוע עובד תקין.

האם בבדיקת קניה יוכלו לומר לי אם המנוע התחמם ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

בבדיקתה יוכלו לומר לך פחות או יותר באיזה מצב המנוע לפי הפרשי קומפרסיה בין הצילינדרים (או משהו כזה אני לא מומחה למה בדיוק הולך שם אני רק יודע שבודקים הפרש בין הצילינדרים, ההגיון הוא שאם אכן המנוע במצב גרוע אז לא כל הצילינדרים מתבלים באותו הקצב ולכן בהכררח יהיה הפרש בין לפחות אחד לשאר). אני חושב שאם בבדיקה המנוע יוצא תקין אז אין לך ממש ממה לחשוש. גם אם המנוע התחמם בעבר, להתחממות יש דרגות, כמה זמן? איזה חום וכו'... אם התפוצץ צינור והרכב התחמם לכמה שניות ומיד הנהג עצר בצד אז לא נורא אבל אם הרכב התחמם והמשיכו לנסוע כרגיל זה כבר סיפור אחר ומין הסתם נגרם נזק למנוע שיזוהה בבדיקה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אף מכון לבדיקה לא התחייב על תקינתו של המנוע.

כמו שהבחור מעליי אמר יבדקו קומפרסיה, היא אמורה להיות שווה בכול הצלינדרים. (עם סטייה קלה, הרי לא מדובר ברכב חדש)

במידה ויש סטייה רצינית אז כמובן המנוע לא במצב "מזהיר".

עם הרכב שווה מבחינתך את הבדיקה,אז קח אותו למכון ותעלה לנו את תוצאות הבדיקה.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

בדיקת קומפרסיה אמורה להראות אטימה בתא שריפה אבל אני לא יודע אם זה אינדיקציה לגבי מעברי מים.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

נכון אבל אם היה נזק מהתחממות אז כנראה שהוא יבוא לידי ביטוי בפגיעה באטימה של ראש המנוע מה שיגרום לסטייה בקומפרסיה לפחות של אחד הצילינדרים ביחס לאחרים, לא?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

קודם כל ,לא כל בדיקת מנוע כוללת פירוק של פלאגים ובדיקה בעזרת שעון קומפרסיה .

יש מכונים שבודקים את מצב המנוע לפי זרם ההתנעה או משהו כזה. (ככה בדקו אצלי)

בכל מקרה מומלץ לבדוק את הקומפרסיה במכון שמפרק פלאגים או במוסך .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...