Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת חוצפה ובריונות ממדרגה ראשונה!

נעצרתי לא מזמן גם ע"י שוטרים באותה טענה.

השוטר: אתה יודע למה עצרתי אותך...

אני: בדיקת רשיונות?

השוטר: לא. לא עצרת בעצור!

אני: לא אכנס לויכוח איתך... אולי ראית משהו שאני לא ראיתי. תכף נראה אם אתה צודק. מושיט יד למצלמה...

השוטר: תביא רשיונות... סע ברכה!

אם היה מבקש לראות את הסירטון הוא היה יכול לראות אותו בבית משפט! לאחר תביעה על עוגמת נפש והטרדה.

להראות לשוטר את הצילום? לא מראה לו שום דבר, שהוא יחליט במקום אם הוא בטוח בעצמו או לא!

ואם הוא בטוח בעצמו למרות שלא - ניפגש בתקשורת ו/או בבית המשפט.

+1

בשום אופן לא להראות לשוטר את הסרטון, מה שכן אפשר לומר לו, זה שאם אתה מקבל דו"ח, הסרטון תוך שעתיים ביוטיוב וצינור לילה במידה ועדיין מתעקש לתת דו"ח, לבקש ממנו תעודת שוטר ולהקריא את השם שלו בקול למצלמה כולל מספר אישי.

כמובן שגם במידה והוא לא נותן דו"ח חובה להעלות ליוטיוב!!

כולכם מאד חכמים כשמדובר במישהו אחר. גם אם תנצחו במשפט אחר כך, תחשבו על הזמן והטרחה שנגרמת לכם. אלא אם השאיפה שלם זה להיות כוכבי יוטיוב ו-YNET.

אפשר לערוך סרטון פשוט כזה,ולהשאיר את מוזיקת הרקע שמתנגנת.

(בכל תכנת עריכה ביתית פשוטה).

התמיכה הקבועה והבלתי מסוייגת שלך במשטרה מעוררת השתאות לאור העובדה שכל שני וחמישי צץ מקרה נוסף של שוטרים מושחתים/מנפיצי עבירות/ממלאי מכסה/סתם כאלה שאינם ראויים להיות משרתי ציבור. קצת אובייקטיביות לא תזיק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 430
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין למה אנשים ישר חושבים שהבן אדם ערך משהו ועשה משהו לא כשורה?!

למה לשפוט אנשים לפני שמבינים את כל העניין?

פורסם
כולכם מאד חכמים כשמדובר במישהו אחר. גם אם תנצחו במשפט אחר כך, תחשבו על הזמן והטרחה שנגרמת לכם. אלא אם השאיפה שלם זה להיות כוכבי יוטיוב ו-YNET.

אין לי רצון להיות כוכב. היתי כבר במצבים דומים. גם השוטר לא מעוניין להיות כוכב והוא יודע לסגת לאחור כשהוא לא בטוח מראש.

התמיכה הקבועה והבלתי מסוייגת שלך במשטרה מעוררת השתאות לאור העובדה שכל שני וחמישי צץ מקרה נוסף של שוטרים מושחתים/מנפיצי עבירות/ממלאי מכסה/סתם כאלה שאינם ראויים להיות משרתי ציבור. קצת אובייקטיביות לא תזיק.

היא לא אוביקטיבית

פורסם

המבט המתוסכל שלו למצלמה מוכיח בפעם השנייה שאין לנו על מי לסמוך במשטרת התנועה.:evil:

בתגובות שלו ביוטיוב הוא אומר שאחרי שהוא הראה לשוטר את הסרטון הוא נתן לו את המסמכים ואמר שטוב שיש לך מצלמה.

הזוי לחלוטין,כמה אנשים נפלו ככה בפח.

פורסם

לא הבנתי, במשטרת התנועה לא עושים בדיקת ראייה לשוטרים ולמתנדבים?

אם במשטרת התנועה כ"כ רוצים לחלק דוחות, אז שיעשו משהו מועיל ויתחילו לחלק דוחות לנהגים של עוצרים להולכי רגל במעברי חצייה. התופעה הזאת הפכה למכה לפחות בעיר שלי.

פורסם
היא לא אוביקטיבית

No shit, Sherlock :lol:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין ל' לפני קיבינימט, ה-ק' זה כבר ה-ל' :wink:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא תמכתי פשוט ציינתי שיש עריכה, וביקשתי הסבר,

אני עורכת המון סרטונים מהמצלמה הניידת שיש לי ברכב,

ציינתי עובדה שבה ניתן לערוך את הסרטון ולהשאיר את מוזיקת הרקע.

לא אמרתי לרגע אחד שדניס שקרן, אז אל תכניס לי מילים לפה.

הבקורת היחידה שיש לי היא על הסרטון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא תמכתי פשוט ציינתי שיש עריכה, וביקשתי הסבר,

אני עורכת המון סרטונים מהמצלמה הניידת שיש לי ברכב,

ציינתי עובדה שבה ניתן לערוך את הסרטון ולהשאיר את מוזיקת הרקע.

לא אמרתי לרגע אחד שדניס שקרן, אז אל תכניס לי מילים לפה.

הבקורת היחידה שיש לי היא על הסרטון.

ל'

נכון, הסרטון ערוך. הכיצד הדבר רלוונטי ומשפיע על תוכנו?

וודאי שמת לב למרצדס הישנה אשר מופיעה בתחילת הסרטון לפני שהוא עוצר בעצור, וגם שניה לפני שעוצרים אותו בצד.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כן שמתי לב, ולכן גם שאלתי כי אני לא מכירה את המצלמה שמצלמת באיכות הזו,

גם לי יש מצלמה והיא מצלמת באיכות ירודה יותר,

אבל אצלי אין את הקפיצות האלו.

לא טענתי בשום הודעה שלי כאן שדניס שקרן/בנדיט /פושע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז זו השאלה.

למה?

הרי זה לא אמור להיות סרטון ארוך,

מתמרור העצור עד למיקום של הניידת.

ל'

• תוכן חדש...