Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי פה מגיע לתחרות שבוע הבא יום שבת

אני מגיע אבל לא מתחרה . . .

אתה מפרסם גם במקס טיונינג ???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יהיה בסדר אני חושב שמקס טיונינג ידעו כבר טוב טוב על התחרות ויאלה אנחנו חייבים להרים פה משהו, REDROSE אני יביא לך את החלק של המגבר יום שבת הבא שינפגש

Do you wana hear it or Ya wana pump it

פורסם

אני מקווה שאני אגיע. תלוי גם מתי יספקו לי את המגבר החדש שאני קונה.

אם אני אגיע זה רק אם המערכת תהיה מורכבת ואז אני גם אשתתף, למרות שהמערכת שלי מכוונת לSQ צריך להיות לה גם SPL לא רע.

פורסם

כתבתי לך הרגע בתשובה להודעה פרטית. אבל בכל זאת... שני סאבים של שADIRE AUDIO הSHIVA. הם 650WRMS כל אחד (לא שזה אומר משהו אבל אני יודע שזה מעניין אנשים) המגבר שאני מריץ אותם הוא U-DIMENSION הוא יכול לתת 1000W ב1 אוהם ו700W ב 2אוהם. בפועל הוא UNDERRATED ככה שהוא יתן בערך 800W (אם פוקו לא עבד עליי :wink: ) ב2 אוהם. הסאבים יחוברו ב2 אוהם הם בתיבה PORTED מכוונת ל24HZ, תיבה SQ ולא SPL אבל צריך להיות להם SPL לא רע.

אני קונה עוד מגבר עכשיו שבתקווה יגיע בשני אם כן, אז אולי אתקין הכל עד שבת (וזאת בתקווה שבכלל אוכל להגיע) אם לא אז כנראה לא אבוא. בכל אופן זו תחרות בשביל הכיף ולא משהו באמת תחרותי, סך הכל יעברו מרכב לרכב ויבדקו זה לא איזה משהו ענק.

פורסם
איפה ובאיזה ימים זה מתקיים? אני מת לראות את זה...

8)

יום שבת הקרוב (25.1), בחניון של איצטדיון ר"ג ליד מתחם האוטובוסים של "דן" . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...